Cum se menține Oana Mizil în formă, la 47 de ani. Fosta parteneră a lui Marian Vanghelie are o siluetă de indiviat: „Fac sport în continuare. Pe lângă mișcare sunt atentă și la alimentație”

 Matei Bianca
.

La vârsta de 47 de ani, Oana Mizil are o siluetă de invidiat, iar multe persoane sunt curioase să afle cum reușește să arate atât de bine, deoarece vor să-i urmeze cu atenție sfaturile. Ei bine, în cadrul unui interviu, fosta parteneră a lui Marian Vanghelie a explicat cum se menține în formă. Ea este atentă la ce mănâncă, dar face și sport, ceea ce o ajută foarte mult.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Oana Mizil a vorbit despre cum se menține în formă, la frumoasa vârstă de 47 de ani. Fosta parteneră a lui Marian Vanghelie are o siluetă de indiviat, iar multe femei sunt curioase să afle cum reușește ea să arate atât de bine.

oana1oana1

Citește și: Cum arată Oana Mizil după ce a slăbit și a început să facă mult sport: „Ieri am mâncat creveți cu orez brun plus salată. În rest nimic altceva”

Citește și: Oana Mizil și-a deschis cofetărie în București, după despărțirea de Marian Vanghelie: „Este o mare pasiune”

Citește și: Claudiu Dragotă a izbucnit în lacrimi la Insula iubirii: „Sper să mă ierte…'. După ce a plâns, concurentul și-a găsit consolarea cu Anamaria Vaida și s-a sărutat cu ispita

Citește și: Lidia Buble, revedere emoționantă cu frații ei la nunta surorii lor, Lorena: „Aici, toți 11, de la mare la mic'. Imagini rare cu familia artistei

Cum se menține Oana Mizil în formă, la 47 de ani

Oana Mizil continuă să atragă atenția cu silueta sa de invidiat, iar secretul din spatele formei sale excelente constă într-o combinație echilibrată de sport și alimentație sănătoasă. Ea a dezvăluit că sportul a fost mereu parte din viața sa și că nu intenționează să renunțe la acesta.

Fosta parteneră a lui Marian Vanghelie respectă cu strictețe un regim alimentar care este bazat pe trei mese pe zi.

„Fac sport în continuare, nu vreau să mă las, plus că nici nu am cum, pentru că eu am fost o fire sportivă toată viața mea. Însă, pe lângă mișcare sunt atentă și la alimentație.Am trei mese pe zi. De exemplu, dimineața îmi fac un fel de pastă, pe care o mănânc, dintr-un avocado, ton și ou, iar între masa de dimineață și cea de prânz îmi fac un suc de sfeclă cu morcov, curcuma, cătină și o portocală, după care mănânc prânzul, iar între masa de prânz și cea de seară, unde mănânc un grătar sau o porție de creveți cu un orez brun, mănânc și 2/3 curmale', a spus ea, potrivit click.ro.

Cu ce probleme s-a confruntat fosta parteneră a lui Marian Vanghelie, după ce a născut

În urmă cu 9 ani, după ce a născut, Oana Mizil s-a confruntat cu diferite probleme de sănătate. Fosta prteneră de viață a lui Marian Vanghelie a avut probleme grave din cauza stresului, însă a depășit acele momente grele.

„Am făcut pe fond de stres, cu toate că eu sunt foarte puternică, dar pe semne că nu mai puteam și alăptam, am făcut urticarie cronică acută și m-au internat seara, la 12 și jumătate noaptea, la Spitalul Elias cu urticarie cronică acută. Eram roșie ca racul. Trei săptămâni am stat cu branula cu cortizon în corp și în momentul în care îmi scoteam branula, eram vânătă și mă făceam roșie iar', a povestit aceasta la Antena Stars.

Care este desertul pe care Oana Mizil îl mănâncă uneori

Oana Mizil a vorbit și despre desertul pe care îl mănâncă uneori. Fosta parteneră de viață Marian Vanghelie consumă prăjitură cu bezea fiartă.

„Pot să zic că nu mănânc mai deloc dulce, chiar dacă am afacerea cu dulciuri. Din când în când, mai mănânc câte o prăjitură cu bezea fiartă. În schimb, Maria mănâncă foarte mult dulce, așa că îi prepar totul în casă. Eu îi fac dulciurile, am și ajutoare, dar mie îmi place să îi gătesc, este pasiunea mea gătitul. De exemplu, duminica, intru în bucătărie și stau câte o oră/ două acolo și îi pregătesc tot ce ne trebuie nouă pentru următoarea săptămână', a explicat vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton