Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit în urmă cu 6 ani, după un mariaj de 45 de ani. Au ținut totul ascuns până acum

 Calin Maria Bianca
.

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit în urmă cu 6 ani, după un mariaj de 45 de ani. Au ținut totul ascuns până acum. Formau unul dintre cele mai longevive și solide cupluri de la Hollywood, însă se pare că în anul 2018 au decis să pună capăt căsniciei de mai bine de patru decenii. Totuși, deși sunt extrem de cunoscuți, au acționat în tăcere, păstrând totul în mare secret până acum, când s-a aflat. Ce s-a întâmplat între ei și cum au ajuns la despărțire după atâția ani petrecuți împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Meryl Streep, în vârstă de 74 de ani, și sculptorul Don Gummer, în vârstă de 76 de ani, au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de 45 de ani. Și-au fost alături la bine și la greu de-a lungul anilor, formând nu doar un cuplu de invidiat, ci și o familie drept exemplu. Au patru copii și cinci nepoți, însă nu au mai putut nici măcar de dragul lor să rămână împreună, astfel că sunt despărțiți de mai bine de șase ani.

meryl-streep-don-gummer-5-c53ac069553c4ff3bf1ccfd6d1640181meryl-streep-don-gummer-5-c53ac069553c4ff3bf1ccfd6d1640181

Citește și: Drama neștiută a actriței Meryl Streep. Și-a pierdut primul iubit, răpus de o boală cruntă: „Aş fi făcut orice pentru el”

Citește și: Cele mai longevive şi solide cupluri de la Hollywood

Citește și: America Express 24 octombrie – Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat prima imunitate din sezonul 6

Citește și: Florin Zamfirescu dezvăluie ultima discuție avută cu Natașa Raab: „A împleticit așa niște cuvinte și mi-a zis…'. Actrița a murit la 70 de ani

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit în urmă cu 6 ani, după un mariaj de 45 de ani

Meryl Streep și Don Gummer s-au cunoscut prin intermediul fratelui ei, Harry, în 1978. Actrița și Don Gummer s-au căsătorit în același an, după doar șase luni de relație, iar de atunci și-au ținut relația departe de ochii publicului, așa cum au făcut și în urmă cu 6 ani, când au decis să se despartă. Nu au vrut să atragă atenția nimănui, ba chiar și-au dorit să rămâne mereu o familie pentru cei patru copii ai lor, dar și în imaginea nepoților.

Nici acum, după ce s-a aflat că s-au despărțit, nu au dorit să facă un subiect din ceea ce s-a întâmplat între ei, astfel că fanii nu știu nici acum motivul despărțirii. Cert este că a fost confirmată despărțirea chiar de către purtătorul ei de cuvânt, după ce au fost văzuți împreună ultima dată în anul 2018.

Don Gummer și Meryl Streep sunt separați de mai bine de 6 ani și, deși vor avea mereu grijă unul de celălalt, au ales să ducă vieți separate', a spus purtătorul de cuvânt al vedetei.

Au împreună 4 copii și o avere mare

Meryl Streep și Don Gummer au împreunp patru copii: cântărețul și compozitorul Henry Wolfe, 43 de ani, și actrițele Mamie Gummer, 40 de ani, Grace Gummer, 37 de ani și Louisa Jacobson, 30 de ani, pe care le-au crescut în vila lor din Connecticut. Mai mult decât atât, au și nepoți. Fiul lor, Henry, are doi copii cu soția sa, Tamryn Storm Hawker, iar Mamie la fel, cu soțul Mehar Sethi. De asemenea, și Grace a devenit pentru prima dată mamă cu soțul ei, producătorul de discuri Mark Ronson.

Se bucură de o familie mare, frumoasă și numeroasă, dar și de o avere impresionantă. Pe lângă ferma lor din Connecticut, Meryl Streep și Don Gummer, cel care i-a fost soț 45 de ani, au mai avut o proprietate în New York, pe care au vândut-o pentru 15,8 milioane de dolari, în ianuarie 2020. De atunci, vedeta a cumpărat încă o casă de 4 milioane de dolari în Pasadena, California, chiar la 2 ani de la despărțire.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton