Mesajul emoționant transmis de soțul Ancăi Molnar, după înmormântarea soției: "Mi-e atât de dor deja..."

 Cica Cristina
.

Mesajul emoționant transmis de soțul Ancăi Molnar, după înmormântarea soției. Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a fost condusă pe ultimul drum, familia fiind îngenuncheată de durere, iar fiul și soțul sunt de neconsolat. Claudiu Molnar a transmis un mesaj impresionant după înmormântarea partenerei lui de viață, menționând cât de dor îi este de ea deja.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anca Molnar a fost condusă ieri pe ultimul drum, în lacrimi și durere! Make-up artistul în vârstă de 35 de ani s-a stins din viață în urma unei lupte cu o boală necruțătoare, cancerul. A lăsat în urmă un fiu adolescent și un soț îndurerat, care nu pot umple cu nimic golul pe care tânăra l-a lăsat în inima lor.

anca-molnar-9anca-molnar-9

Citește și: Ultima conversație dintre Anca Molnar și soțul ei, înainte ca make-up artistul să moară: „Te rog să mai reziști… Ai fost paradisul meu…' / Ce mesaj sfâșietor a postat soțul ei pe Internet

Citește și: Cum a aflat regretata Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, că suferă de cancer. Alina Radi: „Am început să plângem amândouă. Nu știa mai nimeni. O durea capul și la control…”

Citește și: Anamaria Prodan explică scandalul cu Laurențiu Reghecampf, după ce el a mers cu Poliția peste ea: „E un circ gratuit, fără niciun fel de noimă. Iese mare deranj cu mine…” / Ce spune despre împăcarea dintre ei și cum comentează avocatul antrenorului întreaga situație

Citește și: La al doilea concert Coldplay, Chris Martin le-a cerut spectatorilor să-l huiduie, apoi l-a invitat pe scenă pe Babasha: „Am fost șocat, trist și supărat pentru ce s-a întâmplat. Huiduitul de azi a fost mai bun'

Mesajul emoționant transmis de soțul Ancăi Molnar, după înmormântarea soției

Soțul Ancăi Molnar i-a fost alături clipă de clipă și a susținut-o necondiționat pe toată perioada luptei sale cu boala necruțătoare. Cei doi au sperat până la capăt că se va vindeca, dar, din păcate s-a make-up artistul s-a stins din viață. Claudiu Molnar nu s-a dezlipit de la căpătâiul soției lui nici la priveghi sau la înmormântare, până când a fost condusă pe ultimul drum.

Rămași fără consolare, fiul și tatăl sunt distruși de durere, iar soțul Ancăi a simțit să transmită un mesaj după înmormântare, subliniind cât îi este deja de dor de partenera lui.

'Ai plecat, iubita mea. Mi-e atât de dor deja. Te iubesc pentru totdeauna. Odihnă veșnică', a transmis soțul Ancăi Molnar, pe rețelele de socializare.

Soțul Ancăi Molnar, de neconsolat după moartea partenerei

Soțul Ancăi Molnar trece prin momente de durere de nedescris. Ultimele zile din viața lui au fost cele mai dificile din viața lui, dat fiind că e nevoit să accepte că soția lui și femeia pe care o iubește nu mai este. Cu toate că durerea sa nu poate fi explimată în cuvinte, a transmis cuvinte emoționante.

'Împreună la bine și la greu, până când moartea ne va despărți și doar ea a făcut-o până la urmă, dar mult prea devreme….și totuși chiar dacă ne-a despărțit, sufletele noastre vor rămâne pe vecie pereche. Și mă bucur nespus că mi-a rămas o bucățică din tine Patrick'…prin el te voi avea mereu lângă mine Te-am iubit din prima clipa, te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna. Rămas bun, iubi meu, și să ai grijă de tine acolo unde mergi, până când ne vom revedea', a transmis soțul Ancăi Molnar.

Fiul Ancăi Molnar, mesaj sfâșietor, în ziua înmormântării mamei sale

Fiul adolescent al Ancăi Molnar a transmis, la rândul lui, un mesaj sfâșietor în ziua în care și-a condus mama, distrus de durere, pe ultimul drum.

„Mi-a fost frig tot anul, dar în iunie am înghețat de tot… Dumnezeu să te ierte și să te lase să te odihnești în pace, mamă. Rest in peace', se arată în mesajul transmis de Patrick, fiul Ancăi Molnar, pe TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton