Mesajul primit de Alin Sălăjean după ce Sorin și Albert au fost nominalizați la Survivor. „O fi coincidență?”

.

După ce au pierdut cel de-al doilea joc pentru imunitate la Survivor România, Războinicii au fost nevoiți să se voteze din nou între ei. Alin Sălăjean, care a părăsit competiția din motive medicale, a reacționat când a văzut că printre cei nominalizați spre eliminare s-a aflat din nou Albert Oprea, bunul său prieten.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Al doilea joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România a fost pierdut de către Războinici. Dreptu urmare, aceștia au fost nevoiți să se voteze între ei, iar spre uimirea tututor, Sorin Pușcașu și Albert Oprea s-au aflat la egalitate de voturi.

Alin Sălăjean, fost concurent de la Survivor România, a reacționat în urma consiliului în care a fost votat din nou bunul său prieten, Albert Oprea. Mai exact, acesta s-a arătat înverșunat după declarațiile lui Sorin, pe care l-a acuzat că încearcă să întoarcă situația în favoarea lui.

Alin-salajeanAlin-salajean

„Prieteni, de câteva momente Albert și Sorin și-au dat mâna. Tot ce am spus până în acest moment s-a adeverit. Așadar, aveți încredere în ceea ce spun acum: Albert este de o inteligență ieșită din comun. Înțelegeți ce vreți. Mi-ar plăcea ca în această săptămână să câștigăm din nou lupta împreună.

Sunt sigur că observați că Sorin încearcă din nou să facă dintr-o situație nefavorabilă, una favorabilă pentru el. Eu sunt sigur că toată România observă acest lucru. Bă, în viața mea nu am cunoscut un astfel de om. Cameleonism maxim. Sorin trebuie să părăsească competiția. Nu este bun sportiv și a dat dovadă și în această seară de cameleonism', a declarat Alin Sălăjean pe contul de Instagram.

Mesajul care l-a uimit pe Alin Sălăjean

După ce s-a terminat consiliul, Alin Sălăjean a mărturisit că a primit un mesaj. Mesajul primit pe contul de Instagram, care l-a uimit pe Războinic, era o postare de pe contul lui Sorin despre care Alin afirmă că este copiată după scrisoarea pe care soția lui Diana i-a trimis-o pe când se afla la Survivor.

Citește și: Cum a cerut-o în căsătorie Alin Sălăjean de la Survivor pe soția lui.A făcut spectacol

Citește și: Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor:În ciuda unor discuții…'

Citește și: BRomania a ieșit pozitiv la Drug Test. A consumat substanțe interzise?:„Am făcut o boacănă și…'

Citește și: Simona Gherghe, mesaj pentru Mirela Vaida, după ce a fost atacată:„Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut'

„În urmă cu câteva minute am primit un print screen de pe Instagramul lui Sorin, pe care scria: Aș da orice să te vezi prin ochii mei.

Mi s-au părut foarte cunoscute aceste cuvinte, din scrisoarea soției mele, pe care am primit-o când eram în Republica Dominicană: Încearcă să te vezi prin ochii mei. O fi coincidență, o fi copy-paste? Întreb',  a comentat Alin Sălăjean, surprins de situație.

Alin Sălăjean, după ce Albert a fost ales favorit la Survivor

Alin Sălăjean îl susține din toată inima pe Albert Oprea la Survivor România și a fost foarte fericit când Războinicul a ieșit, pentru a treia săptămână consecutiv, favoritul publicului.

Împreună cu voi am reușit din nou, a treia săptămână la rând, să îl scoatem pe Albert favorit. Mulțumesc, țară românească! Mulțumesc, România! Te iubesc, Albert, fratele meu! Împreună suntem mai puternici!', a afirmat Alin Sălăjean pe contul său de Instagram.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton