Michele Morrone a declarat că iubește România, dar a criticat anumite televiziuni: „Un popor ca România ar trebui să investească mult mai mult în educația tinerilor. Este atât de trist și descurajant...”

 Matei Bianca
.

Michele Morrone a declarat că iubește România, dar consideră că există multe lucruri care trebuie schimbate. Într-o postare pe care a făcut-o pe rețelele de socializare, celebrul actor din filmul „365 de zile' a oferit sfaturi prețioase pentru populație, după ce a vizitat țara noastră și a rămas fascinat de ce locuri minunate a găsit aici. Artistul italian s-a bucurat foarte mult atunci când a văzut istoria din România, însă a fost dezamăgit de unele aspecte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Actorul italian Michele Morrone s-a îndrăgostit de România în urma vizitei pe care a avut-o, dar consideră că sunt necesare schimbări importante pentru dezvoltarea tinerilor. El a criticat unele televiziuni care promovează emisiuni de slabă calitate și a făcut un apel la investiții mai mari în educație, artă și cultură.

33

Citește și: Michele Morrone și-a uitat actele la recepția hotelului, când a plecat din România. Ce a declarat despre țara noastră: „Este foarte frumos!'

Citește și: Ce a vizitat Michele Morrone în București. A fost în Centrul Vechi, la Muzeul Satului și… la un concert de muzică clasică / La ce hotel a locuit

Citește și: Anca Serea plătește bani grei pentru cei 6 copii, odată cu începerea școlii: „Sunt cheltuieli imense, ne afectează și pe noi. Doar mobilierul de birou a costat 3.000 de lei și…”

Citește și: Președintele Nicolas Maduro a mutat Crăciunul pe 1 octombrie, în Venezuela și promite „pace, fericire și securitate”. Motivul din spatele acestei decizii șocante

Michele Morrone a declarat că iubește România, dar consideră că există multe lucruri care trebuie schimbate

Celebrul actor italian Michele Morrone, cunoscut pentru rolul său din filmul „365 de zile', a vizitat România și a rămas impresionat de frumusețea țării noastre și de bogata sa istorie. Cu toate acestea, el a simțit nevoia să împărtășească câteva gânduri critice cu privire la anumite aspecte pe care le consideră esențiale pentru dezvoltarea țării.

Într-o postare pe care a făcut-o pe rețelele de socializare, artistul italian și-a exprimat aprecierea față de România, dar și îngrijorările pe care le are cu privire la educația tinerilor și la influența televiziunii asupra generațiilor viitoare.

„Ce minunat e în România, o țară frumoasă. Tocmai de aceea vreau să scriu acest mesaj. După părerea mea, un popor ca România ar trebui să investească mult mai mult în educația tinerilor, începând de la artă, muzică, cinema, literatură și mai ales istorie. Este atât de trist și descurajant să vezi că televiziunea românească (nu toate) încearcă să coboare nivelul cultural al unui popor cu o istorie atât de bogată și minunată, difuzând cele mai groaznice gunoaie pe care le poate vedea un tânăr', a scris aristul italian la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Michele Morrone a criticat o parte dintre televiziunile din România

Michele Morrone a făcut un apel către posturile de televiziune din România care sunt la un nivel scăzut. Artistul italian le-a cerut să se concentreze mai mult pe educația tinerilor prin programe de calitate care să promoveze cultura, istoria și creșterea personală.

Actorul din filmul „365 de zile' a transmis acest mesaj pe Instagram, deoarece își dorește să vadă o schimbare pozitivă în societate..

„Fac un apel la televiziuni: educați-vă tinerii despre cultură, despre toate minunile istoriei voastre, despre creșterea personală a indivizilor, pentru că într-o zi și acești copii vor fi bătrâni și vor continua să vizioneze gunoiul din programele voastre de televiziune dezgustătoare și ignorante, nu vor crește niciodată. IUBESC ROMÂNIA!', a mai completat el.

Ce locuri a vizitat Michele Morrone în București

Michele Morrone a venit în România pentru iubita lui, antrenoarea de fitness Bogdana Tancău. Actorul italian din celebrul film „365 de zile' a părăsit-o pe fosta lui iubită, Moara Sorio, de dragul româncei care l-a cucerit.

Artistul a vizitat Calea Victoriei, centrul istoric al Capitalei, Palatul CEC, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti', Palatul Bragadiru, Teatrul Godot. El a publicat pe Instagram câteva imagini cu locurile din Capitală pe care le-a vizitat.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton