Michele Morrone și-a petrecut weekendul în Brașov! Actorul și iubita lui, Bogdana Tancău, au vizitat mai multe atracții turistice

 Matei Bianca
.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Michele Morrone a vizitat România săptămâna trecută, deoarece și-a dorit să petreacă timp cu frumoasa lui iubită, antrenoarea de fitness Bogdana Tancău. După ce a stat câteva zile la București, unde a vizitat mai multe obiective turistice, actorul din celebrul film „365 de zile' a plecat în Brașov, unde și-a petrecut weekendul. Artistul italian și iubita lui au vizitat mai multe atracții turistice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Michele Morrone și-a petrecut weekendul în Brașov, după ce s-a relaxat câteva zile în Capitală. Actorul și iubita lui, Bogdana Tancău, au vizitat mai multe atracții turistice și s-au plimbat prin centrul orașului. Fanii artistului i-au văzut imediat pe cei doi îndrăgostiți și le-au făcut mai multe poze.

michele1michele1

Citește și: Cine este Rouba Saadeh, fosta soție a lui Michele Morrone. Are doi copii cu actorul, lucrează cu Elie Saab și este de origine arabă

Citește și: Michele Morrone a declarat că iubește România, dar a criticat anumite televiziuni: „Un popor ca România ar trebui să investească mult mai mult în educația tinerilor. Este atât de trist și descurajant…'

Citește și: Tora Vasilescu a vrut să renunțe la actorie, după ce a picat admiterea la Facultatea de Teatru: „A fost ca o predestinare. Am vrut să dau la Psihologie, dar regimul de atunci…” A reușit la a treia încercare / EXCLUSIV

Citește și: Cum gestionează Cristina Stroe și Damian Drăghici certurile în relație: „Amândoi avem momente de orgoliu. El are un mod foarte special de a-mi spune cât de mult mă iubește. Punctul nostru sensibil…” / EXCLUSIV

Michele Morrone și-a petrecut weekendul în Brașov

Michele Morrone a decis să vină în România pentru a se bucura de timp în compania iubitei lui, antrenoarea de fitness Bogdana Tancău. După ce a vizitat unele locuri din București, actorul a plecat în Brașov, acolo unde și-a petrecut weekendul.

Artistul italian și partenera lui de viață s-au plimbat prin centrul orașului și au vizitat mai multe atracții turistice.

Fanii au fost pe urmele celor doi îndrăgostiți și i-au surprins prin Brașov. Pe platforma de socializare TikTok au apărut foarte multe imagini cu actorul din filmul „365 de zile' și iubita lui.

Artistul a declarat că iubește România, dar a criticat anumite televiziuni

După ce a vizitat Capitala, Michele Morrone a simțit nevoia să scrie un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare. Celebrul artist italian a declarat că iubește România, dar a criticat anumite televiziuni din țara noastră.

Actorul din filmul „365 de zile' le-a cerut televiziunilor din România să se concentreze mai mult pe educația tinerilor prin programe de calitate care să promoveze cultura, istoria și creșterea personală.

„Ce minunat e în România, o țară frumoasă. Tocmai de aceea vreau să scriu acest mesaj. După părerea mea, un popor ca România ar trebui să investească mult mai mult în educația tinerilor, începând de la artă, muzică, cinema, literatură și mai ales istorie. Este atât de trist și descurajant să vezi că televiziunea românească (nu toate) încearcă să coboare nivelul cultural al unui popor cu o istorie atât de bogată și minunată, difuzând cele mai groaznice gunoaie pe care le poate vedea un tânăr.

Fac un apel la televiziuni: educați-vă tinerii despre cultură, despre toate minunile istoriei voastre, despre creșterea personală a indivizilor, pentru că într-o zi și acești copii vor fi bătrâni și vor continua să vizioneze gunoiul din programele voastre de televiziune dezgustătoare și ignorante, nu vor crește niciodată. IUBESC ROMÂNIA!', a scris el pe InstaStory.

Ce locuri a vizitat actorul italian în București

Michele Morrone, actorul italian cunoscut din filmul „365 de zile', a venit în România pentru a fi alături de iubita sa, antrenoarea de fitness Bogdana Tancău. El a pus capăt relației cu fosta sa iubită, Moara Sorio, fiind cucerit de româncă.

În timpul vizitei sale în București, artistul a mers în următoarele locuri: Calea Victoriei, centrul istoric, Palatul CEC, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti', Palatul Bragadiru și Teatrul Godot. Acesta a publicat pe Instagram câteva fotografii din aceste locuri.

Sursa foto: TikTok/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton