Mihaela Geoană a dezvăluit cum a cucerit-o Mircea Geoană, soțul ei, acum 41 de ani: „Era foarte bine crescut, vorbea limbi străine, era un tip foarte educat, citit”. A fost dragoste la prima vedere

.

Mihaela Geoană a dezvăluit cum a cucerit-o Mircea Geoană, soțul ei, acum 41 de ani. A fost dragoste la prima vedere între cei doi, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată. Fostul secretar general adjunct al NATO și actual candidat la Președinție și partenera lui de viață au doi copii împreună, pe Alexandru, care este actor de meserie, și pe Ana-Maria, care a cochetat în urmă cu câțiva ani cu o carieră de fotomodel, dar până la urmă s-a decis să urmeze cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității Pennsylvania (Philadelphia). Iată ce se știe despre frumoasa lor familie, dar și ce declarații a făcut soția lui Mircea Geoană!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Mihaela Geoană a împărtășit detalii emoționante despre începutul relației cu soțul ei, Mircea Geoană, povestind cum acesta a cucerit-o acum 41 de ani. Ea a explicat că era un bărbat manierat, cu ochii albaștri și o educație bună. Povestea lor de dragoste a evoluat firesc și frumos, astfel că acum sunt foarte fericiți unul cu celălalt.

mircea3mircea3

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Mircea Geoană. Amândoi au studiat în America

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Alexandru, fiul lui Mircea Geoană. A terminat o școală de business în New York

Citește și: Asia Express 24 septembrie – Ce experiență incredibilă a trăit Selina în mașină. Semnul divin primit de iubita lui Victor Slav: „Îmi tremură corpul. N-ai cum așa ceva'

Citește și: Claudiu Dragotă și Romeo Vasiloni de la Insula iubirii s-au luat la bătaie! Scandalul a pornit de la Simona Butură: „Au venit bodyguazii să ne separe, ne-am trântit pe jos!'

Mihaela Geoană a dezvăluit cum a cucerit-o Mircea Geoană, soțul ei, acum 41 de ani

Mihaela Geoană a povestit cum a început povestea de dragoste cu soțul ei, Mircea Geoană, în urmă cu mai bine de patru decenii. Ea a povestit că a fost cucerită de personalitatea și manierele impecabile ale fostului secretar general adjunct al NATO și actual candidat la Președinție, dar și de ochii lui albaștri și de cultura pe care o avea.

Prima întâlnire dintre Mircea și Mihaela Geoană s-a petrecut într-un mod inedit. După acea întâlnire, cei doi au descoperit că aveau cunoștințe comune și au petrecut seara împreună la discotecă, alături de prietenii lor.

„M-a cucerit cu felul în care se purta, că era foarte bine crescut, foarte politicos, cu ochii lui albaștri și cu ceea ce știa. Vorbea limbi străine, era un tip foarte educat, citit.

La prima întâlnire am urcat pe telescaun împreună. S-a nimerit să fim amândoi în același telescaun și dura 15-20 de minute până ajungeai sus. Am stat de vorbă. Am constatat că nu locuiam departe unul de altul.Mi-a povestit că juca baschet la echipa politehnicii. Ne-am găsit cunoștințe comune, apoi seara am ieșit cu toții. El era cu un grup, eu eram cu un alt grup și am ieșit cu toții la discotecă', a precizat partenera de viață a candidatului la Președinție în podcast-ul „La cină'.

Cum a cerut-o în căsătorie Mircea Geoană pe partenera lui

În ceea ce privește cererea în căsătorie, Mihaela Geoană a mărturisit că lucrurile au decurs natural între ea și Mircea Geoană. Logodna a fost una discretă și extrem de simplă, la o masă de familie, în prezența lor, părinților și nașilor.

„Ne-am cunoscut când aveam eu 20 și el 25 și ne-am căsătorit când aveam eu 22 și el 27. Pe vremea noastră nu era cum practică tinerii din ziua de astăzi, cu nu știu ce surpriză, genunchiul jos. Pur și simplu am vorbit despre faptul că vrem să fim împreună, că vrem să ne facem o familie. A venit de la sine, nu a fost un moment în care m-a cerut. Au venit socrii mei în vizită la părinții mei și au făcut o masă, care a fost de logodnă ca să zic așa. Erau nașii, părinții și noi', a mai adăugat ea.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 39 de ani

La vârsta de 22 de ani, Mihaela Geoană s-a căsătorit cu Mircea Geoană, după doi ani de relație și o logodnă de jumătate de an. Au trecut deja 39 de ani de la căsătoria lor. Întâlnirea lor a fost complet accidentală, care s-a petrecut la munte.

În cadrul unui alt interviu, Mihaela Geoană a declarat că nu a existat un plan din partea lui Mircea Geoană, ci a fost pur și simplu destinul care i-a unit.

„Cred că a fost hazard. Eu una nu am căutat-o (râde). Mi s-a părut foarte isteţ, el era începător, eu schiam foarte bine. El avea şi o costumaţie de împrumut, pantaloni maro, geacă verde, era un dezastru! Nu m-a atras cu costumul de schi sau cu tehnica. Apoi am ieşit toţi în discotecă, la Hotel Predeal, apoi m-a sunat când am ajuns în Bucureşti.

Am tot ieşit, până când încet-încet… ne-am împrietenit. Am fost doi ani prieteni, şase luni logodnici şi ne-am căsătorit. Totul corect, aşa. Eu aveam 22 de ani când m-am măritat. Eram foarte tânără, totuşi. Deci, mi-a plăcut că era educat, inteligent şi liniştit', a spus aceasta pentru Adevărul.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton