Ce relație există acum între Mihaela Rădulescu și Dani Oțil: "Nu sunt genul de muiere care crede că alta ca mine nu mai găsește"

.

Apariția ei pe sticlă catalizează imediat atenția, chiar și după mai bine de 20 de ani de carieră, iar asta deoarece Mihaela Rădulescu este… „one of a kind. Mihaela Rădulescu nu s-a ferit să vorbească și despre Dani Oțil, fostul ei iubit. Ce a spus despre el aflăm în interviul de mai jos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce o face atât de specială într-un showbiz unde, mai nou, vedetele se nasc pe bandă rulantă? Asumarea, inteligența, onestitatea, ambiția, energia și pasiunea pe care le pune în tot ceea ce face, începând cu profesia și încheind cu dragostea.

Am vrut să aflăm cum se descurcă la „Ferma (PRO TV), în sălbăticie, dar și cum mai stă cu dragostea, așa că nu ne-am sfiit să-i punem întrebări ușor indiscrete. Ne-a povestit totul cu mult haz și cu o sinceritate dezarmantă, pe care rar o întâlnești la vedete. Dar, cum spuneam, Mihaela e „one of a kind'…

Care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care ai primit-o din partea unui bărbat?

Trăiesc din mânuit cuvinte, scrise sau vorbite, dar complimentele care mă duc departe sunt alea din ochi, fără niciun cuvânt, terminate într-o atingere, într-un sărut sau… în dormitor, dacă e. (zâmbește) Există priviri mai bogate și mai încărcate decât toate paginile lumii. Sunt privirile care electrocutează și pe care scrie „deep trouble.

Știu că tu și Dani ați rămas în relații foarte bune… dar și că ești deschisă și te pot întreba orice. Cât de des vorbiți? Sau… ne poți spune când ați vorbit ultima oară și despre ce?

Vezi? Și întrebările astea sunt din categoria „convenții. Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că „alta ca mine nu mai găsește. E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase.

Mihaela Rădulescu Dani Oțil (1)Mihaela Rădulescu Dani Oțil (1)

Ți s-a întâmplat vreodată să te îndrăgostești la prima vedere… și să nu te înșeli în privința bărbatului care a făcut să-ți bată inima mai repede?

Nu prea cred în „prima vedere, sunt mai analitică, de fapt. Deci, nu prea se întâmplă nimic doar pentru că văd un bărbat interesant. Trebuie să văd mult mai multe despre el ca să mă îndrăgostesc.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton