Mihai Bendeac, cucerit de frumusețea Ancăi Țurcașiu. Ce s-a întâmplat la ultima lor întâlnire: „Bineînțeles că nu m-am putut abține...”

.

Mihai Bendeac, cuvinte de laudă la adresa Ancăi Țurcașiu. Actorul se declară fermecat de frumusețea artistei, despre care spune că arată spectaculos. Mai mult, a povestit ce s-a întâmplat la ultima lor întâlnire și cât de mult a lăudat-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Celebra artistă arată senzațional la 53 de ani, lucru de care ne convingem cu fiecare apariție. Anca Țurcașiu nu face altceva decât să demonstreze că vârsta e doar un număr. Vedeta se laudă cu o siluetă suplă, ca de zeiță, talie subțire și pielea netedă. Acestea sunt doar câteva dintre atuurile sale, la care se adaugă trăsăturile fine pe care și le-a menținut perfect din tinerețe. De frumusețea ei este fermecat și Mihai Bendeac, care nu s-a ferit să o recunoască.

ben3-1ben3-1

Mihai Bendeac, cuvinte de laudă la adresa Ancăi Țurcașiu

Mihai Bendeac a ținut să sublinieze cât de bine arată artista. Mai mult, el susține că nu s-a abținut să facă remarci despre silueta și înfățișarea cântăreței nici la ultima lor întâlnire, de care s-a bucurat enorm.

'M-am întâlnit absolut întâmplător cu Anca Țurcașiu și m-am bucurat foarte mult, pentru că nu ne-am mai văzut de mult timp. La un moment dat am cântat împreună, mă rog… ea a cântat și eram și eu pe acolo. (râde) Sunt modest! Bineînțeles că nu m-am putut abține să nu fac niște remarci de felul în care arată, pentru că arată absolut spectaculos. Arată incredibil!

S-au vehiculat chestii, gen că nu mănâncă deloc carne ș.a.m.d., dar nu e vorba despre asta. E vorba despre ce radiază, iar asta mi se pare absolut incredibil. Mă uitam și eram invidios că nu mi se pare corect, normal să arăți așa. E vorba despre ce este în interior, pentru că femeia asta arată așa pentru că din interior se întâmplă niște lucruri. E de tras o lecție de aici, zic eu!', a povestit Mihai Bendeac pe rețelele de socializare.

Citește și: Anca Țurcașiu, pictorial sexy în revista VIVA! Artista arată senzațional la 53 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Anca Țurcașiu cu fiul și nora ei: „Nu mă bag în viața lor. Mi-ar plăcea să am o nepoțică…'. Ce operații estetice vrea să-și facă artista, la 53 de ani / EXCLUSIV

Citește și: „Devenise agresiv fizic. M-a păcălit, nu a vrut să avem un copil. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut'. Ce probleme a avut Lora în căsnicia cu Dan Badea

Citește și: Sylvia Sîrbu, despre starea ei de sănătate, după doi ani în care s-a retras din viața publică: „După ce am explorat cele mai adânci și întunecate părți ale mele, este timpul pentru lumină!”

De ce a ales Anca Țurcașiu să devină vegetariană

Dacă unele vedete se gândesc la drepturile animalelor, Anca Țurcașiu a ținut să sublinieze că a devenit vegetariană pentru că pur și simplu nu îi place carnea.

„N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui. Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea.

Mâncam doar ce puteam alege de pe masă fără carne, pentru că nu-mi plăcea. Ulterior s-a dovedit că analizele mele erau foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine. (…) Aș vrea să dau timpul înapoi, să mănânc carne dimineața, la prânz și seara și să văd care-i diferența. Este imposibil’, a mărturisit vedeta în urmîă cu ceva timp.

Cel mai greu i-a fost să renunțe la lactate

De când a devenit vegetariană, Anca Țurcașiu povestea că cel mai greu i-a fost să renunțe la produsele din lapte, mai ales la brânză. Dar a ajutat-o mult faptul că nu este o persoană pofticioasă.

„Știu că sunt într-o formă bună pentru că este important să avem grijă de minte, de suflet și de corp. Mă gândesc în fiecare zi să mănânc sănătos, să am grijă de mine, să fac puțin sport. Nu poftesc. Am un mod de a vedea lucrurile prin care-mi spun că acel aliment nu mai există de mâine. Când am renunțat la lactate a fost foarte complicat pentru că mâncam brânză cu brânză, a fost foarte greu. Acolo a fost o problemă de ordin medical, o inflamație articulară de care am scăpat renunțând la lactate. Nu au fost bune pentru mine’, a mai spus vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton