Cum a reacționat Mihai Bendeac când a văzut că Theo Rose și Anghel Damian au făcut o nuntă simplă, în secret: „Femeia asta a ales să poarte o rochie în valoare de 80 de euro...”

.

În urmă cu aproximativ patru săptămâni, Theo Rose și Anghel Damian au decis să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu și să spună marele „DA' având alături doar oameni apropiați din viața lor. Cei doi îndrăgostiți au făcut nunta în mare secret. Iată cum a reacționat actorul Mihai Bendeac când a văzut că artista și regizorul de film au organizat un eveniment simplu și modest!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Prin intermediul rețelelor de socializare, Mihai Bendeac a reacționat imediat în momentul în care a văzut că Theo Rose și Anghel Damian au făcut o nuntă simplă, în secret. Iată ce mesaj a transmis actorul pe pagina sa personală de Instagram!

mihai-bendeac4mihai-bendeac4

Citește și: Cum s-au îmbrăcat mamele cuplului Theo Rose – Anghel Damian la nunta lor. Soacra mică și soacra mare au avut ținute atipice / Monica Munteanu și soțul ei au ținut lumânările de cununie

Citește și: Cum arată apartamentul lui Mihai Bendeac. A costat 185.000 de euro și e ca un muzeu: „Pe pereți avem imagini…'

Citește și: 'Are un hop greu de trecut, pentru că va depune dosarul pentru o universitate, în Statele Unite și…' Ce a povestit Andreea Marin despre fiica ei, Violeta, și de ce are adolescenta mari emoții / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată astăzi Gina Felea, patroana de night club parodiată de Anca Dinicu. E complet schimbată la 40 de ani

Cum a reacționat Mihai Bendeac când a văzut că Theo Rose și Anghel Damian au făcut o nuntă simplă, în secret

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Mihai Bendeac a publicat o fotografie de la nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian și a scris un mesaj după ce a văzut că cei doi îndrăgostiți au făcut o nuntă simplă, în secret.

Actorul a apreciat-o pe artistă că a ales pentru marele eveniment din viața ei să îmbrace o rochie simplă, frumoasă și la un preț bun. Fostul jurat de la iUmor a ținut să o felicite public pe celebra cântăreață.

„Femeia asta a ales să poarte la nuntă sau rochie în valoare de 80 de Euro (!!!). Pentru mine, Mihai Bendeac, acesta este cel mai mișto statement, cel mai frumos mesaj transmis de o persoană publică în ultimii (foarte mulți) ani. Bravo, măi fată!', a scris actorul la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

După ce a văzut mesajul lui Mihai Bendeac, Theo Rose i-a răspuns în comentarii actorului. Ea a scris două emojiuri la postare.

Rochia de mireasă purtată de Theo Rose la nunta cu Anghel Damian a costat 400 de lei

Theo Rose a surprins pe toată lumea prin alegerea unei rochii de mireasă simple și accesibile pentru nunta cu Anghel Damian. Artista a dezvăluit că rochia a costat doar 80 de euro, echivalentul a aproximativ 400 de lei.

Cântăreața a explicat că nu a considerat necesar să opteze pentru o rochie extravagantă sau scumpă pentru acest moment important. Ținuta a fost una simplă, dar cu detalii care i-au plăcut foarte mult.

„Am văzut și că au întrebat multe fete despre rochia mea. Nu a fost 360 de dolari. Pentru ce am făcut noi, nici nu aveam nevoie de fomfleuri sau alte chestii. Eu cânt la evenimente, văd o grămadă de mirese, sunt și rochii mai pompoase, mai scumpe, furmoase. Eu nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit. Am dat 80 euro pe rochia de mireasă, pe pantofi am dat 40 euro. Mi-a și plăcut pentru că era simplă și cu toate astea avea puțină trenă, m-a surprins că există așa ceva atât de ieftin', a scris artista pe Instagram.

Cei doi au făcut grătar în ziua nunții, în loc de petrecere

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit atât civil, cât și religios, iar imaginile cu ei în ținutele de nuntă au captat rapid atenția publicului. Cu toate acestea, spre surprinderea multora, în locul unei petreceri luxoase, așa cum este frecvent întâlnit în showbiz-ul românesc, cuplul a optat pentru o celebrare modestă, organizând un grătar simplu alături de familie și prieteni apropiați.

„Da, repede, în 3 ore eram gata (n.r.: dacă au făcut cununia civilă și religioasă în aceeași zi). Am mai făcut un grătar încă 2 ore. Și în 5 ore am terminat nunta cu totul, eram în pat, la somn', a precizat ea pentru cancan.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton