Mihai Dragomir, câștigătorul sezonului 13 Chefi la cuțite, a explicat de ce nu-i place pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: "Eu am mai fost acolo acum 6 ani și am fost cumva dezamăgit..."

 Cica Cristina
.

Mihai Dragomir, câștigătorul sezonului 13„Chefi la cuțite', a mai participat și în urmă cu 6 ani în cadrul emisiunii culinare, iar acum a făcut declarații neașteptate despre foștii jurați de la Antena 1. Iată ce a povestit bucătarul despre chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, care recent și-au anunțat mutarea la PRO TV.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihai Dragomir, fericitul câștigător al sezonului 13 Chefi la cuțite și al premiului în valoare de 30.000 de euro a mai participat și în urmă cu 6 ani la show-ul culinar de la Antena 1, la acel moment fiind eliminat în bootcamp. Și-a dorit să revină în emisiune pentru a-și arăta abilitățile gastronomice, a reușit să demonstreze ce și-a propus și nu a ezitat nici să vorbească despre foștii jurați Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, despre care susține că nu jurizau corect.

mihai-dragomir-4mihai-dragomir-4

Citește și: Mihai Dragomir, mesaj emoționant după ce a câștigat Chefi la Cuțite, sezonul 13: „Inițial, eram sigur că o să ajung destul de departe, însă puteam doar să visez la finală… premiul mi se părea atât de departe”

Citește și: De ce a făcut Florin Piersic infecție la genunchi. Actorul a explicat situația prin care trece: „Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că…”

Citește și: Cum își educă Dana Rogoz copiii și ce așteptări are de la ei, în privința carierei: „Se vorbește mult prea mult în generația lor despre bani. Este ceva care mă ucide'

Citește și: Achim, fiul Cătălinei Grama, merge la școala de actorie, dar vrea să plece în străinătate: „Vreau în America. Îmi place actoria, dar nu cred că o să fac asta”

Mihai Dragomir a explicat de ce nu-i place pe foștii chefi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Mihai Dragomir a ținut să explice motivele pentru care s-a înscris în show-ul culinar, povestind totodată și cât de dezamăgit a fost de jurizare când a participat în urmă cu 6 ani, menționând că de data aceasta s-a înscris pentru el, pentru a-și demonstra lui, în primul rând, că e evoluat în domeniul său.

„Salutare! Am revenit să lămuresc conflictul ăsta cu Chefii, pentru că am primit foarte multe mesaje cum că sunt ipocrit, cum că eu când m-am înscris la concurs erau foștii Chefi – da, așa era, când m-am înscris la concurs erau foștii Chefi, dar m-am înscris pentru mine. Eu am mai fost acolo acum 6 ani și am fost cumva dezamăgit de jurizare. Și atunci m-am uitat la emisiune și de multe ori jurizările mi s-au părut nedrepte. Și din prisma asta nu-mi plac Chefii. 

Dar eu m-am reînscris la concurs pentru mine. Ca să fac o performanță și să-mi demonstrez mie că nu mai sunt acolo unde eram acum șase ani, când am fost la concursul ăsta. Cred că am făcut alegerea înțeleaptă. Mie, personal, mi se par mai OK Chefii din această ediție și plus de asta nu aveam să particip oricum la MasterChef, pentru că este un concurs pentru bucătari amatori și eu deja profesez ca bucătar și asta n-ar fi fost corect', a povestit Mihai Dragomir, într-un clip video postat pe TikTok. 

Mihai Dragomir a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 13

După o competiție strânsă, Chefi la cuțite, sezonul 13, și-a desemnat câștigătorul, Mihai Dragomir fiind cel care a pleacat acasă cu trofeul și marele premiu de 30.000 de euro. Tânărul a reprezentat echipa galbenă a lui Chef Alexandru Sautner și a avut un parcurs remarcant în timpul emisiunii.

„Nu-mi vine să cred. Parcă m-a lovit un tsunami, efectiv m-au lăsat picioarele! Sunt în stare de șoc. Am câștigat războiul și i-am făcut mândri pe chefi. Nu-mi vine să cred că premiul ăsta îmi aparține, că pe farfuria asta scrie chef Mihai Dragomir. Toată munca pe care am depus-o de acum șase ani de când am fost eliminat din bootcamp până în momentul ăsta am muncit pentru acest titlu. Sunt atât de mândru de tot!’, a fost reacția lui Mihai Dragomir.

„Sunt cel mai bucuros om din lume! Nu știu când am fost ultima dată așa de fericit. Doamne, cât am sperat să câștig sezonul ăsta, e victoria lui Mihai’, a ținut să transmită și chef Alexandru Sautner.

„Omul a venit aici să gătească și a făcut-o bine. Bravo, Mihai! Am crezut în omul ăsta de la început și a câștigat! Trăiesc o bucurie enormă’, a spus și chef Ștefan Popescu.

„Merita să câștige! Este un exemplu de om pasionat! Este foarte tânăr, are doar 24 de ani’, a adaugat și chef Orlando Zaharia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton