Mihai Leu, internat de urgență, din nou, la Spitalul Fundeni. Ce spune medicul care îl tratează despre starea sa de sănătate: "E destul de neplăcută această problema. Are episoadele acestea din cauza..."

.

Mihai Leu a fost internat, din nou, de urgență la Spitalul Fundeni, pentru a doua oară în ultima lună. Medicul care îl tratează, care l-a preluat pe fostul mare campion de box, prof. dr. Irinel Popescu susține că se simte bine acum și a explicat și motivele pentru care apar aceste episoade.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Mihai Leu a ajuns din nou de urgență la Spitalul Clinic Fundeni, pentru a doua oară în ultima lună. Fostul campion de box se confruntă din nou cu probleme de sănătate, iar medicul care l-a tratat a explicat motivul pentru care se repetă aceste episoade. Reamintim că, pe 11 mai Mihai Leu a ajuns tot la Fundeni, de urgență cu elicopterul, de la Hunedoara, în urma unor complicaţii survenite în urma intervenției chirurgicale suferită tot în această primăvară la Spitalul Militar din București. De asemenea, fostul sportiv ân vârstă de 55 de ani se află în evidența Institului Clinic Fundeni de 10 ani, de când a fost diagnosticat cu cancer.

mihai-leu-4mihai-leu-4

Citește și: Ce avere are Mihai Leu: „Eu dacă am, să zic, 10 lei în buzunar, sunt fericit, dacă am 100 sau 1000…' / Are o vilă impresionantă în Hunedoara

Citește și: Cum se simte Mihai Leu la 9 ani de când a fost diagnosticat cu cancer la colon: 'Am văzut cât suferă cei de lângă mine…' Greșeala pe care susține că a făcut-o / EXCLUSIV

Citește și: Raluca Bădulescu are geantă de 40.000 de euro, dar nu-i place să cheltuiască pentru renovarea casei ei din Dorobanți: „Nu ies cu vopseaua pe față, cu chiuveta la subraț și…'

Citește și: Iancu Sterp, reacție dură după ce Zanni a spus despre el că nu putea să câștige Survivor All Stars niciodată: „Sunt furios pe dinăuntru. Nu vreau să reacționez sub puterea impulsului și…'

Mihai Leu, internat, din nou, de urgență la Spitalul Fundeni. Cum se simte acum

Mihai Leu a fost internat de urgență la Spitalul Clinic Fundeni. Profesorul Irinel Popescu a oferit primele detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Leu în aceste momente și a subliniat că în aceste momente se simte bine, iar problema, chiar dacă neplăcută, e ținută sub control.

„Se simte bine acum, însă, are episoadele acestea din cauza unor aderențe care, în timp, chiar dacă au fost operate, se refac și îi dau diverse simptome. Este destul de neplăcută această problema, dar este ținută sub control!', a declarat medicul curant al lui Mihai Leu, pentru gândul.ro.

Mihai Leu a mai ajuns, tot luna aceasta, de urgență la spital

Mihai Leu s-a luptat în 2014 cu cancerul de colon și pe parcursul timpului a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale.

A venit la Institutul Clinic Fundeni și a fost internat de urgență. A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara, cei de acolo au vrut să fie mai prudenți, pentru că a avut mai multe operații. Dar starea lui este bună, nu sunt probleme majore.

El a fost din nou operat luna trecută la Spitalul Militar, dar acum nu s-a găsit nimic în abdomen. A avut o ușoară complicație la plagă, cumva neimportant’, spunea Irinel Popescu la acel moment, când a ajuns cu elicopterul de la Hunedoara la Fundeni.

Mihai Leu spunea atunci că are o stare bună și abia așteaptă să revină în competiții. „Nu mai merg la Raliu acum, merg la viteză în Coastă și la Super Rally. Mă simt foarte bine, a apărut așa doar o mică problemă. Ieri am făcut puțină febră și din cauza asta am venit urgent la domnul profesor Irinel Popescu, la București. Mă simt foarte bine, e totul ok’,  declara sportivul la rândul lui.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton