Mihai Mărgineanu și-a cumpărat casa din Spania cu credit la bancă spaniolă și a explicat motivul: "A durat șase luni. Asta a fost ideea. Poate că nu o să îmi mai placă peste 10 ani..."

 Cica Cristina
.

Mihai Mărgineanu povestea cu ceva timp în urmă că și-a cumpărat o casă în Spania, mărturisind acum că a făcut credit la bancă pentru locuință. De asemenea, îndrăgitul actor din Las Fierbinți a vorbit pentru prima oară și despre planurile pe care le are cu locuința din Costa del Sol.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Interpretul iconicului Ardiles, din Las Fierbinți, este proprietar de casă în Spania. Artistul nostru locuiește în București, alături de soția sa, Andreea și cei doi copii ai lor, însă în urmă cu ceva timp și-a cumpărat și o casă în Spania, în Costa Del Sol, iar acum, pentru prima oară, a vorbit și despre ce planuri are în privința acesteia.

406493347_10225569004872255_8976983486677173425_n406493347_10225569004872255_8976983486677173425_n

Mihai Mărgineanu și-a cumpărat casa din Spania cu credit la bancă

Invitat recent în podcastul moderat de Teo Trandafir, artistul mărturisind că nu a plătit casa cu banii jos, ci a făcut un credit la o bancă spaniolă chiar pentru a o achiziționa și totul a durat jumătate de an.

„Acolo e credit! Oricine poate să facă, numai că trebuie să te agiți un pic. Mi-am făcut credit la banca spaniolă cu actele din România, de la ANAF, cu traduceri, a durat șase luni întreaga șmecherie', a povestit Mihai Mărgineanu.

Citește și: Mihai Mărgineanu și soția au împlinit 19 ani de relație. Cum a ajuns artistul să formeze un cuplu cu Andreea: „Sunt genul de prost care s-a căsătorit la Vama Veche”

Citește și: Mihai Mărgineanu, îngrozit de atmosfera din Vama Veche, unde și-a dus fiul și fiica: „Shaorme, clătite, reggetoane, fetițe de 14-15-16-17 ani, fardate toate la fel. Voi știți ce mai fac copiii voștri?'

Citește și: Rebecca, fiica lui Dan Petrescu, s-a căsătorit. Fotbalistul a purtat o ținută casual și s-a dezlănțuit pe ringul de dans până dimineața / Imagini incendiare de la petrecere

Citește și: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au acordat Andreei Esca primul interviu după întoarcerea la PRO TV: „Chiar ne-a fost foarte, foarte dor de voi. Au trecut anii peste noi…”

De ce și-a luat Mihai Mărgineanu casă în Spania

Mihai Mărgineanu a fost întrebat și despre motivul pentru care a decis să-și ia casă în Spania și nu în altă parte, temperaturile plăcute fiind un factor care l-au determinat să se îndrepte către această zonă a Europei.

„Depinde unde vrei să îmbătrânești. Tu vrei să îmbătrânești la Pitești, acolo? Sau poți să îmbătrânești la munte sau la mare. Unde găsești munte și mare? Cauți și găsești. Eu aș vrea să îmbătrânesc la munte, la mare. Este o perioadă în care muncesc și îmi pot permite să strâng, să fac lucruri. Peste ceva timp nu o să mai muncesc. De ce? Pentru că nu o să mai vreau, nu o să mai am chef sau nu o mai pot.

În perioada asta în care pot mă chinui să îmi asigur viitorul ăla de care probabil Dumnezeu, bunuțul, o să râdă, când eu îi spun planurile mele de viitor. Eu măcar încerc să fac ceva. Așa este ideea mea, să stau mai mult acolo pentru că e cald. (…) Asta a fost ideea. Poate că nu o să îmi mai placă peste 10 ani, pot să o vând și să plec în altă parte', a mai povestit Mihai Mărgineanu.

Mihai Mărgineanu are și avion privat

Mihai Mărgineanu are și un avion privat, care i-a fost de ajutor în multe situații. Spre surprinderea multora, acesta nu doar că nu a costat o avere, dar e chiar mai ieftin decât o mașină de fițe, după cum spunea actorul.

„Pe avionul meu scrie Cessna 172 November. Are o înmatriculare pe care am schimbat-o din motive de gelozie. Avionul l-am cumpărat de la un domn. Mi-a spus să cumpăr avionul dacă tot zbor cu el, că eu îl închiriam de la el. M-a întrebat dacă vreau să-l cumpăr, că avea nevoie de bani. Mi-am făcut o socoteală în cap că dacă eu vreau să ajung pilot de meserie trebuie să acumulez ore de zbor. Ca să acumulezi ore de zbor, trebuie să închiriezi un avion. Când am făcut socoteală de câte ore am nevoie m-a apucat un tremurat interior. Mi-am făcut socotelile și i-am spus omului că da, îl cumpăr. Ne-am țigănit un pic, că așa se face și l-am cumpărat. Am făcut bine că l-am achiziționat. M-am gândit că eu am o mașină foarte veche, din 2006. Toți prietenii mei mă roagă să o vând și îmi spun să îmi iau și eu o altă mașină’, a mărturisit Mihai Mărgineanu în podcastul realizat de Teo Trandafir.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton