Mihai Mitoșeru a suferit foarte mult după Noemi, fosta lui soție, dar acum spune că este fericit, deși nu are o relație: ”Când o să fie momentul o să simt și o să o am...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Mihai Mitoșeru nu are o relație în prezent. Vedeta postului Kanal D se bucură de vacanțe, dar spune că în momentul de față nu are iubită. Într-un interviu pentru viva.ro, actorul, care este și prezentator tv, susține că este fericit și se bucură de viață, și îndeamnă pe toată lumea să facă același lucru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mitoșeru trăiește cea mai bună perioadă a vieții sale. Vedeta de la Kanal D susține că mama sa, care a trecut prin momente grele din cauza sănătății, este acum, bine. Este plin de vervă și se bucură de fiecare clipă. Într-un interviu pentru viva.ro, actorul vorbește despre perioada pe care o traversează.

11259328_959809697387326_3604727029216914107_n11259328_959809697387326_3604727029216914107_n

Citește și: „Am slăbit 13 kilograme, aveam senzația că nu mai am pentru ce și de ce să trăiesc'. Mihai Mitoșeru a suferit de depresie, când mama lui s-a operat pe creier

Citește și: Mihai Mitoșeru, despre fosta lui soție, Noemi, la 3 ani de la divorț: „Ne certam foarte rău și ne vorbeam urât”

Citește și: Raluca Bădulescu, adevărul despre relația cu iubitul ei, după zvonurile despărțirii: „Nu aș ierta niciodată trădarea și minciuna'. În ce relații a rămas cu foștii soți / EXCLUSIV

Citește și: Ramona Bădescu se căsătorește cu Fabio Cali: „A fost o cucerire lentă. E un tată minunat”

Mihai Mitoșeru: 'Simt că e cea mai bună perioadă a vieții mele'

Mihai Mitoșeru face parte din familia postului Kanal D de cinci ani de zile. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta susține că s-a maturizat și că se află în cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

Ce faci Mihai? Cum ești?

M.M: Mă simt ca la nunți la mine, unde nu aud nimic. Și mă uit, exact distanța asta e între mine și cel cu care vreau să vorbesc, încerc să vorbesc și tot încerc să îi citesc pe buze ce zice. Și eu fac așa, zic : 'da, da'. Și el poate să zică: 'Ești prost' sau 'Ești fraier' și eu să tot spun: 'da, da'. Glumesc, desigur. E gălăgie, pentru că e o zi specială, lansarea postului Kanal D 2 și suntem toată gașca. Și avem gașcă frumoasă.

Cu cine te înțelegi cel mai bine dintre colegii tăi?

M.M: Cu toți. Sunt de cinci ani aici și parcă sunt de o viață. E foarte important să îți placă unde muncești. Oricum ne facem treaba, pentru că suntem profesioniști. Dar când te simți bine, eu cred că iese mai bine și pe sticlă. Părerea mea. Mă simt foarte bine. Prima oară când m-am mutat aici, nu o să uit, am fost la o emisiune invitat. Încă nu prezentam eu emisiunea mea și era plin de mâncare, de dulciuri, de mâncare care îmi plăcea mie foarte mult. Și mă întrebam de ce nu am venit eu mai demult.

Ai fost plecat în Italia. Ce ai făcut acolo?

M.M: Am fost la Florența patru zile și la Bologna două zile. Am fost să vizitez și să mă distrez. Am o gașcă de români. Eu mă încarc patru-cinci zile pentru două-trei luni. Acum am venit direct de la aeroport. Mâine plec la Brașov, am eveniment; prezint următoarea zi la Craiova, următoarea zi la Slatina și tot așa. Aproape în fiecare zi e la fel, până în septembrie. Și încă nu știu când încep emisiunea cu filmările, căci după Paște încep filmările la 'Se strigă darul'. Doamne ajută. Am de muncă și este bine.

Mihai Mitoșeru: 'Mama este foarte bine'

Cum se simte mama ta?

M.M.: Mama este foarte bine. Cred că de aceea sunt și eu bine, pentru că mama este bine. Este sănătoasă. Mi-am dat seama că este foarte importantă sănătatea. Când ești sănătos, trebuie să te bucuri din orice, ceea ce nu știam să fac înainte. Mă bucur că sunt aici cu tine, mă bucur că vorbesc cu prietenii, că pot să mă plimb în Italia, mă bucur din orice.

Următoarea vacanță?

M.M: Următoarea vacanță sper să fie cât mai repede, undeva de luni până joi, pentru că în week-end sau filmez sau am spectacole. Iar eu am venit din Italia și mă gândesc să plec iar în Italia, îmi place foarte mult această țară. Îmi place totul. Îmi place mâncarea, îmi plac oamenii.

Mihai Mitoșeru: 'Cred că e important să-ți creezi o stare bună. Dacă aș fi nefericit, dacă aș fi supărat, la ce mi-ar folosi?'

Ești plin de vervă. Ești vesel mereu! De unde îți iei această energie pozitivă? Ce te motivează?

M.M: Nu știu. Cred că e important să-ți creezi o stare bună. Dacă aș fi nefericit, dacă aș fi supărat, la ce mi-ar folosi? Nu aș realiza nimic. Important e să te bucuri din orice, cum am spus mai devreme. Mă simt bine. Am o stare bună. M-am maturizat. Văd altfel viața.

E foarte important să ai tot timpul zâmbetul pe buze, să-ți creezi tu o stare bună, ca să o transmiți celorlalți. Timpul trece la fel. Ce aș face dacă aș fi supărat? De ce?

Mihai Mitoșeru: 'E adevărat că acum mă gândesc că sunt matur și poate nu aș mai face greșelile pe care le-am făcut înainte. E greu…'

Dacă ar fi să o iei de la capăt ai face același lucru?

M.M: Da, cred că aș face același lucru, bănuiesc. E adevărat că acum mă gândesc că sunt matur și poate nu aș mai face greșelile pe care le-am făcut înainte. E greu… Dar cred că aș face același lucru, până la urmă. Fiecare moment a fost, într-un fel, frumos.

Eu iau partea frumoasă din orice. Din orice rău iau partea frumoasă. Și învăț. Și am învățat mult și acum sunt într-o perioadă în care m-am maturizat foarte tare și simt că e cea mai bună perioadă a vieții mele.

Mihai Mitoșeru: 'Am multe regrete…'

Și totuși, ce greșeli nu ai mai repeta?

M.M: Niciodată nu știi să apreciezi când ai, ce ai. Nu știi că ești fericit, când ești fericit. Ai impresia că va fi mai bine dacă schimbi ceva, și după aceea vezi că nu e așa. Sunt multe greșeli pe care nu le-aș mai repeta.

Ai vreun regret?

M.M: Am multe regrete, dar toți avem regrete. Dar nu mă gândesc la ele. Dar nu mă gândesc la ele. Mă gândesc la faptul că aș putea să fiu și mai fericit decât sunt. Și am să o fac. În fiecare zi fac asta.

Mihai Mitoșeru: 'În clipa de față nu sunt singur…'

În clipa de față ești singur?

În clipa de față nu sunt singur. Sunt cu tine, cu gașca asta frumoasă. Am atâtea familii, pe cuvântul meu. Am familia mea Kanal D, am familia mea de prieteni, am multe familii. Sunt un om fericit.

Dar în sensul în care m-am referit eu?

M.M: Da, nu pot să spun că am o relație. Nici nu mă gândesc că, dacă îți propui să ai o relație, nu o ai. Când o să fie momentul o să simt și o să o am… Nu mi-am propus nici să am o relație, dar nici să nu o am.

Lași lucrurile de la sine?

M.M: Sunt atât de fericit în momentul acesta, atât de bine, sănătos… și e cel mai important.

Mihai Mitoșeru: 'Muncesc de rup. Am evenimente'

Ce ți-ai mai propus să faci anul acesta?

M.M: Să continui să fac ceea ce deja, fac. Muncesc de rup, am evenimente. Am crezut că anul trecut a fost cel mai bun. Am recuperat anii din pandemie, dar anul acesta e și mai bun. Mama e sănătoasă, eu sunt sănătos. Încep să mă și distrez cât pot, să mă văd cu prietenii, mai plec din țară. Îmi place mie să mă distrez. Și cred că anul acesta nu prea o să am timp să mă gândesc la nimic. O să muncesc și o să mă distrez. Și după Paște încep filmările.

Ce lecție ai avut de învățat în pandemie?

M.M: Am învățat că distracția nu înseamnă să stai pe telefon, pe videocall, că e altceva să stai cu un om față în față, să socializezi, că e foarte important să muncești și nu poți să stai fără muncă. Și, mă întorc la același lucru: că trebuie să ne bucurăm din orice! Indiferent că stăm cu cineva de vorbă, că vedem un film…

Foto: Facebook, Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton