Mihai Morar, tată mândru de modul în care fiicele își gestionează banii: "Au bursă amândouă, am văzut cum au grijă de bani. Din familia mea eu sunt genul mai cheltuitor"/ Ce spune despre mezina Roua

 Cica Cristina
.

E tată a trei fete și este extrem de mândru de fiicele sale, care știu să își gestioneze banii pe care îi câștigă din bursă. Mai mult, realizatorul TV susține chiar că el este cel mai cheltuitor din familie! De asemenea, a vorbit și despre mezina Roua, la adresa căreia are, de asemenea, are numai cuvinte de laudă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihai Morar este tatăl mândru a trei fete! Prezentatorul are numai cuvinte de laudă la adresa celor trei fiice ale sale. Susține că fetele sale nu sunt deloc pretențioase și nu le cer părinților cadouri la orice pas. Mai mult, sunt extrem de cumpătate și chiar își gestionează foarte bine banii pe care îi câștigă din bursă. La polul opus, cheltuitorul familiei este chiar el, după cum a povestit jurnalistul.

mihai-morar-4-1mihai-morar-4-1

Citește și: Ce fel de elev era Mihai Morar la școală și cum a ajuns la radio, coleg cu Daniel Buzdugan: „Asta n-am suportat toată adolescența – autoritatea prost excercitată asupra copiilor'. Ce relație are cu părinții și sora lui stabilită în SUA / EXCLUSIV

Citește și: Ce și-a cumpărat Mihai Morar cu primii bani câștigați, la 16 ani: „Abia apăruseră în Baia Mare. M-am dus și l-am luat pe cel mai scump!”

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Dianei Munteanu: „Nu cred că mă mai mărit. Cred însă în continuare în iubire și relații, chiar dacă…”. Nu s-a mai afișat alături de alt bărbat de la despărțirea de Claudiu Niculescu/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Christina Ich. L-a amenajat în stil neoclasic, cu ajutorul unui arhitect: „Așa cum mi l-am dorit”

Mihai Morar, mândru de modul în care fiicele lui își gestionează banii

Spre deosebire de fiicele lui, care cheltuie banii chizbuit, în materie de gestionare a finanțelor Mihai Morar nu stă la fel de bine, după cum a povestit chiar el.

Sunt cel mai mare cheltuitor din familia mea! Vorbesc serios! De ce să fac terapie? Zic în sensul că, muncind la atâtea proiecte, atunci când nu merg la sală sau nu dau o tură cu mașina, mai fac puțin shopping! Totuși, rar! Mi-am dat seama că anul acesta am intrat o singură dată în mall pentru shopping! Nu sunt un client foarte bun, dar din familia mea eu sunt genul mai cheltuitor! Le văd pe fete, nu sunt înnebunite.

Nu am avut când eram mic! Noi, din generația noastră, nu am avut! Atunci, mi-am dorit o pereche de pantofi sport, o mașină. Copiii din generația de azi au o altă relație cu banii! Sunt mai dezinteresați de lucrurile materiale! Eu am învățat asta de la fetele mele, nu le pasă neapărat ce brand poartă. E foarte OK!

Au bursă amândouă, am văzut cum au grijă de banii de bursă. Mara a câștigat un concurs la școală, un proiect de știință. A luat un premiu, s-a dus să facă cumpărături, am văzut cum și-a împărțit banii. Noi, dacă nu am avut când eram mici, cum am dat de bani am vrut să ne luăm mai multe', a spus Mihai Morar, pentru ego.ro.

Mihai Morar: „Roua nu a fost niciodată genul de copil care să te târască în magazine”

Mihai Morar a ținut să sublinieze cât de mult apreciază că mezina lui, Roua, deși asemenea fiecărui copil își dorește să primească jucării, însă micuța nu s-a manifestat niciodată într-un mod nepotrivit și a ajuns deja la vârsta la care înțelege când nu se poate.

Nu am simțit-o așa! Sigur că vrea mereu să primească câte ceva, dar nu a fost niciodată genul de copil care să te târască în magazine, să facă tantrumuri, crize de isterie. Văd foarte mulți părinți disperați la cumpărături când sunt cu copiii! Nu am avut niciodată probleme de genul acesta cu Roua. Acum nici nu mai este cazul, e mare, face anul acesta 5 ani! Înțelege lucrurile. Totuși, vrea întotdeauna să primească ceva!', a mai povestit Mihai Morar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton