Miki de la K-pital a fost susținută necondiționat de părinți, în carieră: "Ai mei au plătit meditații la muzică, în loc să plătească...". Ce amintiri are cu regretata Mihaela Runceanu, care i-a fost profesoară de canto / EXCLUSIV

.

Miki de la K-pital a fost susținută necondiționat de părinți în carieră. Artista ne-a spus în paginile revistei VIVA! cât de mult au sprijinit-o în carieră cei care i-au dat viață. De asemenea, a împărtășit cu noi și amintirile pe care le are cu regretata Mihaela Runceanu, care i-a fost profesoară de canto.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Care ar fi artiștii din generația ta sau din generația care urcă acum pe scenă care nu au calități vocale și pe care nu îi vezi potriviți pentru acest drum? Poți să ajungi departe doar făcând playback?

Nu pot și nu vreau să îți răspund la această întrebare. Consider că este loc pentru fiecare în acest domeniu. Să știi că succesul în această meserie nu ține neapărat numai de talent. El ține foarte mult și de carisma fiecăruia. Sunt foarte multe exemple de artiști cu foarte mare succes, care nu sunt neapărat talentați, dar au „ceva, un „quelque chose numai al lor. Pe de altă parte, poți să ai o tonă de talent, dar să nu reușești să transmiți nicio emoție către public, iar muzica și arta, în general, sunt despre emoția transmisă.

miki-9miki-9

Ce amintiri are Miki cu regretata Mihaela Runceanu, care i-a fost profesoară de canto

Tu ai făcut canto cu regretata Mihaela Runceanu. Cum o păstrezi în amintire?

Mihaela Runceanu a fost un om și un profesor extraordinar, de la care am învățat foarte multe lucruri. Era și severă cu noi, dar la clase era tot timpul veselie. Nu simțeam că mă duc la „școală, îmi era drag să merg la orele ei.

Citește și: Cum și-a cunoscut Miki de la K-pital soțul și cum mențin pasiunea în cuplu: „Cel mai important este să fii dispus să faci compromisuri. Pe cât este de puternic și tăios în business…'. S-au căsătorit după 18 ani de relație / EXCLUSIV

Citește și: Câți bani primește Miki de la K-pital, pentru un concert, după ce s-a retras din showbiz: „E foarte harnică, duce și o nuntă de două zile”

Citește și: Bogdan Vlădău neagă divorțul de Gina Chirilă. De ce soția a șters pozele cu ei: „Important e să ne fie nouă bine'

Citește și: Adriana Irimescu dezvăluie că a plecat din casa familiei abia la un an de la divorțul de Adrian Titieni: „Când am considerat că misiunea mea de mamă-cloşcă s-a încheiat”. Cum se înțelege în prezent cu fiul și fiica ei / EXCLUSIV

Miki de la K-pital a fost susținută necondiționat de părinți în carieră

Cum au privit părinţii tăi decizia ta de a face muzică?

Părinții m-au susținut, mi-au plătit pregătirea pentru admiterea la Școala de Arte, unde am început studiul cu Mihaela Runceanu. Erau trei profesoare, dar Mihaela m-a ales la clasa ei. Am crescut la bunica, la țară, până în clasa a cincea, și apoi m-a adus mama la București, că și-a cumpărat apartament. Eram în clasa a șaptea când a venit o doamnă de la Palatul Copiilor și m-a selectat pentru cor. Am început să merg acolo, după care o vecină i-a spus mamei să mă dea să fac muzică pentru că sunt talentată și am voce. Mama știa, fiindcă eu cântam de mică. Ai mei au plătit meditații la muzică, în loc să plătească la orice altceva, am dat la Școala Populară de Artă și așa am început în mod profesionist să cânt, cu trupe live.

Se spune despre Gemeni că sunt joviali și au întotdeauna umorul la ei. Te regăsești în această descriere? S-a întâmplat să tratezi o situație cu umor și pe scenă, tocmai pentru a depăși un moment incomod sau pentru a nu fi protagonista unui episod jenant?

Da, clar! Eu mă regăsesc adesea în această descriere a nativilor Gemeni. Se întâmplă destul de des să apelez la umor în timpul concertelor, eu râd foarte mult și sunt tot timpul veselă pe scenă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton