Înmormântarea Mioarei Roman. Oana Roman a plâns continuu și abia s-a ținut pe picioare, de durere. Calina, nepoata ei, a lipsit / A fost condusă pe ultimul drum în ropote de aplauze

.

Primele imagini de la înmormântarea Mioarei Roman. Astăzi, 26 februarie, mama Catincăi și a Oanei Roman este condusă pe ultimul drum și apropiații au venit să-i aducă un ultim omagiu. Mioara Roman urmează să fie înmormântată la cimitirul Reînvierea, după cum a anunțat fiica ei zilele trecute.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Primele imagini de la înmormântarea Mioarei Roman. Regretată profesoară universitară urmează să fie condusă pe ultimul drum, iar slujba de înmormântare e programată la ora 14.00. Apropiații au venit să-i aducă un ultim omagiu fostei soții a lui Petre Roman.

inmormantare-mioara-roman-9inmormantare-mioara-roman-9

Primele imagini de la înmormântarea Mioarei Roman

Update 16:55 – Înmormântarea s-a încheiat. Marii absenți de la înmormântare au fost Petre Roman, fostul soț al Mioarei Roman și nepoata ei, Calina.

Update 16:26 – Totul a fost gândit în cel mai mic detaliu, pe jos fiind presărate flori și petale de flori până în locul unde urmează să fie înmormântată.

Update 16:17 – Cei prezenți la înmormântare au ajuns la Cimitirul Reînvierea. Fata Oanei, Izabela, a fost prezentă la înmormântare, însă cealaltă nepoată, Calina, fiica Catincăi Roman, nu a putut ajunge.

Update 15:45 – Ropote de aplauze, în momentul în care mașina în care se afla trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a părăsit curtea Bisericii. În semn de apreciere, cei prezenți i-au adus un ultim omagiu.

Update 15:30 – Slujba de înmormântare s-a încheiat. Isabela, fiica Oanei Roman, a fost scoasă de rude din Biserică, înainte de finalul ceremoniei.

Update 15:11 – Preoții au ținut cuvântări, iar în aceste momente se cântă veșnica pomenire. Oamenii așteaptă sa iasă din biserică sicriul cu trupul neînsuflețit la Mioarei Roman, urmând ca apoi să se îndrepte către cimitir.

Primele imagini de la înmormântarea Mioarei Roman. Biserica Sfântul Gheorghe Nou a devenit neîncăpătoare, fiind mulți cei care și-au dorit să-i aducă un ultim omagiu Mioarei Roman și să o conducă pe ultimul drum. Printre aceștia s-au numărat Ianna Novak, fosta membră de la ASIA, dar și Mihai Mitoșeru, care a venit să-și susțină buna prietenă, cunoscută fiind legătura lor strânsă de prietenie.

Sfâșiată de durere, palidă, fiica lui Petre Roman trece prin clipe extrem de grele după ce a pierdut-o pe cea care i-a dat viață, fiind copleșită de tot ce se întâmplă în aceste momente.

O serie de coroane au fost aduse în semn de apreciere pentru regretata profesoara universitară, printre care se numără și ce trimisă de Cătălin Botezatu.

Slujba de înmormântare a început, iar printre preoți se află și tatăl Elenei Gheorghe, care e și duhovnicul Oanei Roman.

Ce semnificație au avut florile albe de la înmormântarea Mioarei Roman

În ziua înmormântării Mioarei Roman a ieșit la iveală și motivul pentru care s-au ales fori albe la funeralii și ce semnificație specială au acestea.

'Mama Oanei era o elegantă. A trăit atât de decent și ea iubea florile albe, Oana le iubește de asemenea. Și ea a și visat lucrul acesta. A visat flori albe, multă verdeață și flori albe, chiar cu două zile înainte să se întâmple evenimentul… Și atunci am hotătât să fie totul alb. Sicriul alb, nu știu, a fost ceva venit de undeva. De unde, nu știu… A fost ceva ca noi să alegem sicriul alb', a precizat Gabriela Lucuțar pentru EGO.ro.

Oana Roman și-a visat mama cu o seară înainte de înmormântare

Oana Roman și-a visat mama chiar cu o seară înainte de înmormântare, după cum a dezvăluit Gabriela Lucuțar. Fiica Mioarei Roman e distrusă de durere.

„La momentul acesta, Oana este din ce în ce mai supărată, mai tristă. Stăteam de vorbă cu ea… Nu îi vine să creadă că mai sunt așa de puține ore… Slujba începe în 5 minute. A visat-o aseară și a plâns foarte mult. M-a sunat și mi-a spus că a visat-o. (…) Mă bucur că are alături oamenii la care se aștepta să vină. Este foarte multă lume', a mărturisit Gabriela Lucuțar, pentru Antena Stars.

Citește și: Imagini de la capelă, înainte ca Mioara Roman să fie înmormântată. Cum a apărut Oana Roman la funeraliile mamei sale și ce mesaj a transmis: „Generozitatea este lucrul care îți umple cel mai bine sufletul”

Citește și: Petre Roman, cu flori albe la căpătâiul Mioarei Roman. Fostul premier nu s-a putut apropia de sicriul celei care i-a fost soție timp de 33 de ani

Citește și: A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu. „O veste care îndoliază cultura română”

Citește și: „Cu respect…'. Traian Băsescu, omagiu impresionant pentru Mioara Roman, la priveghi. Ce gest surprinzător a făcut fostul președinte după moartea fostei soții a lui Petre Roman

Gabriela Lucuțar a adus la biserică o colivă cu foițe de aur

Gabriela Lucuțar, care care s-a ocupat în detaliu de funeraliile Mioarei Roman a fost ce a care a adus și coliva la Biserică. Preparatul nu e unul tradițional, ci este îmbrăcat în foițe de aur și ornat cu bomboane în formă de cruce, tot cu foițe de aur, fapt ce a atras imediat atenția tuturor.

„Oana și-a dorit o înmormântare fastuoasă pentru mama ei, pe măsura personalității ei. Am pregătit ce e mai bun pentru ea!’, a ținut să precizeze Gabriela Lucuțar.

„Este o colivă cu foiţa de aur de 24 de karate. În timp ce o ornam, m-a sunat Oana (Roman – n.r.). Eu aş fi vrut să fac un altfel de model, să o ornez altfel, dar ea plângea şi foiţa de aur se aşeză precum lacrima. Erau lacrimile Oanei…

I-am şi spus acest detaliu. A rămas aşa ornată. Singure s-au aşezat. Poate vi se pare ciudat, dar trăiesc lucrurile acestea. Știu că vin de undeva de sus. Sufletul Mioarei Roman este lângă Oana. Ele plângeau împreună peste colivă. A fost un moment foarte emoţionant.

Nimic nu este întâmplător. Sufletul este lângă trup 40 de zile, dar şi lângă locul în care a stat. Eu sunt prietenă bună pentru Oana. Am încercat să fiu lângă ea moment de moment. Am organizat totul în linişte. Dumnezeu e cu noi când ne încheiem misiunea', a mai spus organizatoarea ceremoniilor funerare, Gabriela Lucuţar, pentru Playtech.

Mioara Roman, înmormântată la cimitirul Reînvierea

După slujba de înmormântare, Mioara Roman urmează să fie înmormântată la cimitirul Reînvierea.

„Pentru toți cei care doresc să-și ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică, 25 februarie, la ora 14 la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr. 6. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică luni, 26 februarie, ora 14. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr. 4′, a scris Oana Roman, pe pagina personală de Instagram.

Sursa foto: VIVA, Ego

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton