Mira s-a operat la ochi, pentru a scăpa de ochelarii de vedere: "Nu îmi vine să cred. În sfârșit o să văd și eu la concerte mai mult de rândul doi" / Cum se simte după intervenție

.

Mira s-a operat la ochi, pentru a scăpa de ochelarii de vedere. Artista a făcut intervenția chirurgicală pentru a nu mai fi nevoită să poarte ochelari de vedere, dat fiind că oricum nu îi putea pune mereu, cu atât mai puțin la concerte. Cântăreața este extrem de fericită și a spus cum a decurs operația și cum se simte acum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Mira s-a operat la ochi pentru a scăpa de ochelarii de vedere. Artista este extrem de activă în mediul online, acolo unde își ține mereu la curent fanii cu evenimentele din viața ei. De data aceasta, artista a vorbit deschis despre operația suferită la ochi, care a ajutat-o să scape de ochelarii de vedere.

mira-7mira-7

Citește și: Cum se înțelege Mira cu iubitul ei, Levi Elekes: 'Mai am momente când nu înțeleg, nu îmi pasă…'

Citește și: Eva Kiss, despre revederea cu fiul ei după 20 de ani: „A fost o întâlnire dificilă, cu multe reproșuri din partea lui, venite din această situație particulară a noastră, cauzată de interdicția tatălui său”. Cum se înțelege artista cu fiicele ei stabilite în Danemarca / EXCLUSIV

Citește și: Mircea Baniciu, primele declarații despre nepoțelul lui, după ce Ana Baniciu a născut: „Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav. Fiecare eveniment de genul acesta e cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect…”/ De ce nu poate merge artistul la spital

Citește și: Oana Monea, fosta ispită de Insula Iubirii, s-a despărțit de iubit: „A fost o relație foarte serioasă” / Motivul pentru care și-au spus „adio” după doar 10 luni

Mira s-a operat la ochi, pentru a scăpa de ochelarii de vedere

Mira a avut un hop de trecut și a făcut-o cu brio! Artista a suferit o intervenție la ochi și este foarte fericită de schimbarea pe care o presupune, pentru că nu va mai fi nevoită să poarte ochelari de vedere. La doar o zi de la operație, cântăreața susține că deja se văd efectele și vede mai bine la distanță.

„Mie nu îmi vine să cred că m-am operat și astăzi este deja o zi de la operație. De astăzi eu nu mai port ochelari, adică nu îmi vine să cred. În sfârșit o să văd și eu la concerte mai mult de rândul doi. Deja la distanță văd bine de aproape e acum o problemă. (…) Acum aveți grijă ce scrieți că o să văd”, a declarat Mira.

Ce presupune intervenția la ochi pe care și-a făcut-o Mira

Mira a povestit pe rețelele de socializare în detaliu ce presupune operația pe care și-a făcut-o. Se simte bine și spune că se pun picături anestezice și în timpul procedurii nu a simțit nicio durere, a resimțit numai o ușoară presiune. Artista a spus că după operație a simțit un mic disconfort și o usturime la nivelul ochilor, însă simptomele nu au durat mai mult de jumătate de oră.

„Se pun picături anestezice, deci nu simți nimic, nicio durere în timpul intervenției.(…) Procedura asta pe care eu am făcut-o se numește Smile Pro. Am făcut procedura asta și mi-am dorit foarte mult să o fac pentru că este cea mai puțin dureroasă, e mult spus, pentru că nu doare deloc. În timpul intervenției se simte ușoară presiune iar după ce m-am operat am simțit vreo jumătate de oră o usturime mică și un mic disconfort, după care nu am mai simțit nimic, am rămas așa doar cu ceață pe ochi câteva zile. Asta este tot.”, a mai povestit Mira.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton