Mircea Eremia s-a despărțit și de ultima iubită! De ce au ajuns la separare fratele Alinei Eremia și partenera lui: „S-a întâmplat ceva rău între noi...”

 Matei Bianca
.

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Mircea Eremia s-a despărțit și de ultima iubită! Se pare că artistul este un bărbat singur acum și își dorește să se bucure din plin de viață. Cântărețul a vorbit despre motivul pentru care el și partenera lui au ajuns la separare. Fratele Alinei Eremia a făcut declarații despre despărțire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Mircea Eremia s-a despărțit și de ultima iubită! Fratele Alinei Eremia a explicat de ce au ajuns la separare el și partenera lui. Ce nu a mai mers între cei doi și de ce s-au despărțit, deși erau foarte fericiți împreună.

ScreenshotScreenshot

Citește și: 1 mai la mare, cu dans si mult soare, alaturi de Mircea Eremia Band, in cel mai luxos spatiu deschis anul acesta

Citește și: Mircea Eremia s-a despărțit de iubita lui, Denisa, după ce s-au mutat împreună: „Nu îmi voi nega niciodată sentimentele pentru ea”

Citește și: Cine este Anca Zoțoiu, ispita de la Insula Iubirii 2024. A fost căsătorită timp de 15 ani, dar fostul soț a înșelat-o cu nașa de cununie

Citește și: Ioana Tufaru a împărțit pachete la cimitir pentru Anda Călugăreanu, la 32 de ani de la moartea artistei: „O zi care nu aș fi vrut să existe. Dorul de ea nu trece niciodată”

Mircea Eremia s-a despărțit și de ultima iubită

Mircea Eremia trece printr-o nouă despărțire. Deși relația părea promițătoare din toate punctele de vedere și mulți fani credeau că vor trece la pasul următor, fratele Alinei Eremia a anunțat recent că a ales să se despartă de ultima sa iubită.

Artistul a subliniat că separarea nu a avut la bază un conflict sau o problemă gravă, ci pur și simplu o divergență în modul de a gândi și de a vedea viitorul. Deși compatibilitatea lor a fost evidentă la început, pe parcurs au apărut diferențe care au dus la despărțire.

„Nu au mai mers lucrurile, nu pot să zic că s-a întâmplat ceva rău între noi. Ne asemănam foarte mult și la caracter, doar că deși uneori lucrurile merg bine, sunt și momente în care un cuplu nu gândește la fel', a mărturisit cântărețul la „Star matinal e pe val'.

Se pare că despărțirea de iubită nu a avut loc recent, ci în urmă cu câteva luni, iar el a reușit să treacă peste separare și să se obișnuiască cu ideea.

Ce își dorește artistul de la viitoarea iubită

Și asta nu este tot! Mircea Eremia a explicat exact ce își dorește de la viitoarea iubită. Artistul nu are prea multe pretenții, dar vrea ca partenera lui de viață să fie dulce, frumoasă și să aibă un caracter special din mai multe puncte de vedere.

Cântărețul a trecut peste despărțire, iar tot ceea ce își dorește acum este să se focuseze doar pe carieră și să se bucure de acest sezon al anului.

„Nu cred că mi-aș face o altă relație. Ce îmi doresc este să mă bucur de vară, de munca mea. Îmi plac oamenii dulci. Să fie frumoasă, nu contează neapărat aceste detalii, când un om are niște trăsături de caracter frumoase, cu siguranță lucrurile se leagă', a mai adăugat el.

Mircea Eremia a avut o relație cu Maria Lungu

În luna mai a anului trecut, relația Mariei Lungu cu Mircea Eremia, fratele cântăreței Alina Eremia, a fost oficializată. Cu toate acestea, la scurt timp după oficializarea relației, artisrul a anunțat la televiziune că este din nou un bărbat singur.

Ulterior, Maria Lungu a declarat public că nu știa despre decizia fostului ei partener de a se despărți și că nu era la curent cu separarea.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton