Mirela de la Insula iubirii a îmbrăcat rochia de mireasă. Peste câteva luni face nunta

 Stamen Diana
.

Mirela de la Insula iubirii este foarte fericită alături de noul iubit. Fosta concuretă a îmbrăcat rochia de mireasă, iar peste doar câteva luni va face nunta. Mirela știe deja ce își dorește pentru această zi specială din viața ei.

Fosta concurentă de la Insula iubirii a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, însă de data aceasta la un târg de nunți. Mirela este foarte fericită și este nerăbdătoare să o îmbrace și la nunta ei, pentru că în doar câteva luni, aceasta se va căsători cu Florin, bărbatul care a reușit să o facă fericită, după dezamăgirea provocată de Ionuț Gojman.

'Am fost așa de fericită, zilele astea, că am îmbrăcat din nou rochițe de mireasă… Știu exact ce îmi doresc peste câteva luni', a scris Mirela pe una dintre rețelele de socializare.

Mirela de la Insula iubirii și iubitul ei au ales nașii

Mirela de la Insula Iubirii este îndrăgostită de cel care îi va deveni în curând soţ. Concurenta şi Florin trăiesc de o bună perioadă de vreme o frumoasă poveste de iubire care în curând va evolua, căci cei doi au decis să se prezinte cât mai curând în faţa ofiţerului stării civile.

Mirela şi Florin vor deveni soţ şi soţie, deja şi-au ales şi naşii. Cu ocazia acestor sărbători, părinţii spirituali i-au vizitat şi le-au adus primele daruri. Se pare că se înţeleg destul de bine, ca o adevărată familie.

„Cozonac de la viitorii naşi', a scris Mirela pe Instagram.

Mirela de la Insula iubirii a îmbrăcat rochia de mireasăMirela de la Insula iubirii a îmbrăcat rochia de mireasă

Citește și: Hannelore de la Insula Iubirii a ieşit în club, după despărţirea de Bogdan. Cine i-a fost alături fostei concurente

Citește și: Cum arăta Mirela de la Insula Iubirii în urmă cu 10 ani. Nu avea nicio intervenţie estetică

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton