Mirela de la Insula iubirii pune mare preț pe frumusețe. Ce intervenție estetică și-a făcut

 Stamen Diana
.

Mirela de la Insula iubirii s-a transformat total după terminarea emisiunii de la Antena 1. Fosta concurentă pune mare preț pe felul în care arată, iar recent a apelat la o nouă intervenție estetică. Schimbarea se poate observa deja.

După ce s-a întors din Thailanda, Mirela de la Insula iubirii a început transformările. Fosta iubită a lui Ionuț Gojman a început cu slăbit, dietă cu care a reușit să scape de kilogramele în plus. Mirela Baniaș și-a mărit buzele cu acid hialuronic și apoi și-a făcut o intervenție estetică și la nas.

Acum, fosta concurentă de la Antena 1 are foarte mare grijă de felul în care arată. Recent, Mirela de la Insula iubirii a mers la un salon, unde și-a făcut mai multe tratamente pentru față, printre care și un tratament care are efect de lifting.

'Astăzi a fost o zi totală de răsfăț pentru tenul meu. După tratamentele făcute, tenul este fin ca pielea de bebeluș 

Am apelat la microdermabraziune, unda dinamică și mezoterapie virtuală. Practic, mi-am curățat tenul de celule moarte, apoi am continuat cu un tratament de lifting ce stimulează intens sinteza de colagen, iar la final, fetele mi-au făcut cu o hidratate intensă. 

Eu m-am simțit super bine și tenul meu la fel. Abia aștept să revin ', a scris Mirela de la Insula iubirii pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Mirela de la Insula Iubirii a stabilit nunta. Face o petrecere mare, fără dar, la care invită toți colegii din reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Insula Iubirii (Antena 1), sezonul 5. Când începe noua ediție a celebrului reality show

FOTO: Facebook

Mirela de la Insula iubiriiMirela de la Insula iubirii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton