Momente de groază pentru Bianca Drăgușanu: Sofia, fiica ei, a fost la un pas să se înece. Cum a reacționat Victor Slav când a aflat

 Stamen Diana
.

Momente cumplite pentru Bianca Drăgușanu, după ce fiica ei, Sofia, a fost la un pas să se înece. Vedeta a fost invitată la Teo Show, unde a făcut dezvăluiri total neașteptate despre fetița pe care o are împreună cu Victor Slav.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De câteva luni, Sofia a venit în București și locuiește alături de mama ei, dar și de bunica sa. Până acum, micuța a stat la doamna Madi, mama vedetei, însă a revenit în Capitală pentru a merge la grădiniță. Invitată în platoul de la Teo Show, Bianca Drăgușanu a povestit despre un moment total terifiant din viața ei, momentul în care fiica ei, Sofia, a fost la un pas să se înece.

După ce a fost atenționată că nu are voie să se apropie de piscină, pentru că nu știe să înoate, Sofia s-a aruncat în apă, moment în care mama ei a sărit îmbrăcată să o salveze.

„În vară am avut o întâmplare când Sofia era să se înece. I-am zis să nu se ducă în apă, pentru că nu știe să înoate. I-a povestit lui tati că mami este o eroină și a sărit îmbrăcată după mine. I-am zis să nu-i spună lui buni nimic. Ce crezi că a făcut? Primul lucru a fost să-i spună', a povestit vedeta.

Bianca-teoo-1Bianca-teoo-1

Într-o fracțiune de secundă, Sofia s-a aruncat în apă. Bianca Drăgușanu s-a speriat cumplit și a sărit să-și salveze copilul. 'Mami m-a salvat. E o eroină', a spus Sofia. 'A fost o fracțiune de secundă. I-am zis să nu se ducă la piscină. M-am aplecat să mă încalț sau să pun telefonul, iar când am ridicat ochii, copilul era în apă. M-am aruncat direct, nu m-a mai interesat de nimic.', a mai povestit Bianca.

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima apariție TV după ce Alex Bodi a fost arestat: „Facem sărbătorile de iarnă în Dubai”. Ce a declarat despre Victor Slav

Citește și: Bianca Drăgușanu a semnat un contract cu un post TV și promite dezvăluiri incendiare: „O să vin cu dovezi și o să distrug”

Citește și: Alex Bodi a dus-o pe Bianca Drăgușanu la fertilizare in vitro! Voia să aibă gemeni, băieți

Citește și: Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, arestat pentru 30 de zile, în dosarul de trafic de persoane și proxenetism

Reacția lui Victor Slav, după ce a aflat că fiica lui era să se înece

Bianca Drăgușanu a declarat că are o relație foarte bună cu tatăl copilului ei și l-a anunțat imediat ce s-a întâmplat cu Sofia. Victor Slav s-a speriat foarte tare atunci când a auzit că fiica lui a fost la un pas să se înece, ba chiar i-a fost teamă ca micuța să nu aibă acum frică de apă.

„O să merg eu cu ea la lecții în viitor, pentru că, după întâmplarea din vară, am fost în panică totală. Două zile numai asta am visat. Și Victor s-a speriat foarte tare. se întreba dacă acum o să-i fie copilului frică de apă. I-am explicat că nu a fost nimic grav și că am fost eu acolo', a povestit Bianca Drăgușanu.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton