Momentul adevărului! Câte kilograme a slăbit Oana Roman și cum a reușit să își subțieze atât de mult talia: ”Îmi cad pantalonii vechi de pe mine”

 Oana Popoiag
.
Oana Roman slabăOana Roman slabă

După ce o perioadă lungă a avut de furcă cu kilogramele în plus, Oana Roman arată din ce în ce mai bine. Ultimele apariții ale brunetei indică faptul că aceasta a slăbit considerabil și are o talie evident mai subțire. Iar toate acestea se întâmplă într-o perioadă cât se poate de plină pentru ea. Oana Roman ne-a dezvăluit câte kilograme a slăbit în ultima vreme și cum a reușit.

Oana Roman a avut diferite oscilații de greutate de-a lungul timpului, dar parcă niciodată nu a arătat mai bine decât în această perioadă. Deși, culmea, are o toamnă foarte plină – sau poate tocmai de aceea – bruneta a surprins pe toată lumea în ultima vreme, afișând o talie mult mai subțire.

'Nu țin nicio dietă, toată lumea m-a întrebat. Dieta mea este stilul de viață pe care îl am, nu îl recomand. Am și scris pe Instagram asta, nu îl recomand nimănui. Dorm puțin, mănânc prost și rar, sunt foarte stresată și de aceea am slăbit. Dar se văd și acum rezultatele tratamentelor și procedurilor pe care le-am făcut în  februarie, timp de o lună și jumătate', a declarat Oana Roman pentru VIVA!.

Stresul vedetei vine atât din angajamentele profesionale, Oana fiind de profesie PR, cât și din faptul că se află în renovări cu noua casă, pe care și-o dorea de multă vreme și care a venit ca o minune nesperată.

Câte kilograme a slăbit Oana Roman. Vedeta slăbește pe zi ce trece!

Oana Roman ne-a dezvăluit, de asemenea, câte kilograme a slăbit în ultima vreme, astfle încât să ajungă la performanța pe care o indică cele mai recente fotografii, iar cifra este surprinzătoare.

'Am slăbit 8 kilograme, dar cel mai bine se vede schimbarea în centimetri. Mai exact, la haine se vede, acum port cu două mărimi mai puțin. La modul că îmi cad pantalonii vechi de pe mine. Am făcut proceduri de slăbit – masaje și tratamente corporale – si, de aceea, se vede mai mult în centimetri', a dezvăluit Oana Roman.

Foto: Instagram

Citește și:

Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din casă cu tot cu copii: „Am sunat la poliție în acea seară'

Adelina Pestrițu și-a luat mașină nouă. Cum arată bolidul de zeci de mii de euro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton