Monica Gabor, prima apariție după ce s-a aflat că s-a despărțit de Mr. Pink. Cum a petrecut

 Mirea Roxana
.

Vestea că Monica Gabor nu mai formează un cuplu cu Mr. Pink, după o relație de 10 ani, a luat prin surprindere pe toată lumea. Recent, Monica a fost surprinsă la un restaurant de lux din Dubai. Aceasta a fost însoțită chiar de către sora ei, Ramona Gabor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea a fost surprinsă să afle că Monica Gabor și Mr. Pink nu mai formează un cuplu, după o relație de 10 ani, cu atât mai mult cu cât nu păreau a fi probleme în paradis. În ultima vreme, apăruseră zvonuri în ceea ce privește destrămarea cuplului celor doi, asta pentru că Monica ștersese toate pozele pe care le avea cu Mr. Pink pe Instagram.

m1-14m1-14

Totuși, chiar dacă nu mai este împreună cu Mr. Pink, Monica Gabor este optimistă și mereu cu zâmbetul pe buze. Cel puțin, asta se observă din imaginile publicate pe Instagram. Recent, vedeta s-a fotografiat la un restaurantul Trade CentreDIFC din Dubai. Aceasta era îmbrăcată într-o rochie superbă, neagră și cu detalii strălucitoare. Totuși, piesa de rezistență a fost zâmbetul larg pe care fosta parteneră a lui Mr. Pink l-a afișat.

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink:”Într-un cuplu…”/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin și iubitul ei, surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck.Unde s-au întâlnit

Citește și: Simona Halep, primele declarații despre petrecerea de logodnă și nuntă:„O voi face în viitorul apropiat'

Citește și: Mihaela Rădulescu împlinește 52 de ani, pe 3 august.De ce nu petrece niciodată de ziua ei de naștere / EXCLUSIV

Cum s-a afișat Monica Gabor

Monica și Ramona Gabor au o relație foarte frumoasă și se sprijină reciproc, fiind alături una de cealaltă la bine și la rău. Poza din restaurant a fost realizată chiar de către Ramona, care este stabilită în Dubai, unde duce o viață de vis. Recent, surorile Gabor au fost într-o vacanță în Grecia, în Mykonos.

Cele două s-au distrat de minune. Însă, Monica Gabor nu s-a întors în Statele Unite ale Americii după vacanța petrecută în Grecia. Aceasta a însoțit-o pe sora ei, Ramona Gabor, în Dubai, semn că sora ei n-o lasă la greu pentru că nu este chiar atât de ușor să pui punct unei relații de 10 ani.

De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr. Pink

Văzută din afară, relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink, părea una perfectă. Ea tânără, frumoasă și întreprinzătoare, el tânăr și extrem de bogat. Amândoi au câte un copil, iar relația dintre „mama vitregă' și fiul milionarului părea perfectă. Cel puțin asta se vedea din fotografiile postate de Monica Gabor pe contul ei de Instagram. Confirmarea despărțiriia venit de la Paul Mantea, milionarul care a ajutat-o pe Monica atunci când s-a mutat în America. Se pare că iubitul ei o controla în permanență și ea era obligată să i se supună…

‘Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea’, a mărturisit o persoană din proximitatea Monicăi pentru playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton