De ce Andrei Rotaru s-a apropiat de Diandra Moga, la Insula iubirii. Ispita seamănă foarte mult cu o fostă iubită de-ale lui: „Andrei a mai făcut o dată chestia asta. A fost înșelat și s-a descotorosit foarte ușor de relația anterioară”

 Matei Bianca
.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andrei Rotaru a declarat la Insula iubirii că este îndrăgostit până peste cap de Diandra Moga. Ei bine, acum s-a aflat și motivul pentru care concurentul s-a apropiat de ispită. Tânăra seamănă foarte mult cu o fostă iubită a soțului Cristinei Rotaru, iar din acest motiv el a început să aibă sentimente profunde pentru aceasta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Motivul pentru care Andrei Rotaru s-a apropiat de Diandra Moga, la Insula iubirii. Ispita seamănă foarte mult cu o fostă iubită a concurentului. Cristina Rotaru a făcut declarații despre trecutul amoros al soțului ei.

andrei1andrei1

Citește și: Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu'

Citește și: Diandra Moga și Andrei Rotaru s-au certat la Insula iubirii, după ce el a dezvăluit că o iubește pe soția lui, Cristina Rotaru: „Cum să ne despărțim? Nu erai deja căsătorit cu cineva? Mult noroc!'

Citește și: Anghel Damian a acceptat ușor divorțul părinților, în copilărie: „Nu simt despărțirea lor ca pe o traumă. Îmi aduc aminte că au fost extrem de delicați și grijulii, să îi simt mai prezenți ca niciodată în viața mea. Deși eram destul de mic…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a afectat pe Julien Dassin lipsa tatălui său, Joe Dassin, care a murit când el avea doar 5 luni: „E ceva dur, tulburător. Când ești un urmaș al lui Joe Dassin, trebuie să fii la înălțimea a ceea ce ți s-a lăsat moștenire genetică și sufletească…' / Ce spune despre România

Motivul pentru care Andrei Rotaru s-a apropiat de Diandra Moga, la Insula iubirii

În cadrul emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1, Andrei Rotaru a surprins pe toată lumea atunci când a început să manifeste un interes deosebit pentru Diandra Moga. Acum s-a aflat și motivul pentru care concurentul s-a apropiat de ispită.

Ei bine, soțul Cristinei Rotaru s-a îndrăgostit de Diandra Moga, deoarece ea seamănă foarte mult cu fosta lui iubită, potrivit cancan.ro.

Cristina Rotaru, dezvăluire despre trecutul soțului ei

Într-una dintre edițiile emisiunii Insula iubirii, Cristina Rotaru a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre trecutul soțului său, dezvăluind că această situație nu este o premieră pentru Andrei.

„Îmi vine să cred că sunt într-un film, dar Andrei a mai făcut o dată chestia asta. Când m-a întâlnit pe mine el era într-o relație, noi ne-am cunoscut la un show matrimonial. Fusese înșelat la vremea respectivă și s-a descotorosit foarte ușor de relația anterioară', a spus concurenta în emisiune.

Această situație pare să se repete în cazul lui Andrei Rotaru, care, atunci când se confruntă cu trădarea sau dezamăgirea într-o relație, el face ce face și se apropie rapid de o altă persoană, mai ales dacă aceasta îi aduce aminte de o fostă iubire.

Acum rămâne de văzut cum va evolua relația dintre Andrei Rotaru și Diandra Moga și dacă această atracție va influența parcursul său în cadrul emisiunii.

Andrei Rotaru era într-o relație când a cunoscut-o pe Cristina Rotaru, soția lui

Când Andrei Rotaru a intrat în casa „Mireasă pentru fiul meu' și a întâlnit-o pe Cristina Rotaru, el era implicat într-o relație amoroasă. Aceasta era cu Adina, fosta lui iubită, femeia care ar semăna foarte mult cu ispita Diandra Moga.

La acea vreme, adică în urmă cu 10 ani, Adina a declarat public că relația lor nu se terminase încă. Ea a făcut atunci declarații surprinzătoare.

„Da, este făcut de el ca și acesta (n.r.: tatuajul), are și el ceva asemănător, 'Împreună pentru totdeauna', și urma să ne facem împreună un tatuaj, un 'A', chiar înainte să intre în emisiune, dar au fost niște lucruri și n-am mai putut să le facem. (…) A zis și în gală: Adina, fosta lui iubită, cred că n-a putut să spună că încă sunt iubita lui.(…) Este un inel pe care el l-a cumpărat înainte să plece pentru amândoi și a afirmat în emisiune că nu-l va da jos niciodată pentru că ia promis fostei', a povestit atunci fosta iubită a concurentului de la Insula iubirii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton