De ce Gina Pistol și Smiley nu vor să o arate pe fiica lor, Josephine, în mediul online: „Mă gândesc și la energii. De ce să îi fac asta copilului meu? Nu vreau să o expun”

 Matei Bianca
.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gina Pistol și Smiley nu o arată pe fiica lor fanilor de pe rețelele de socializare. Recent, prezentatoarea de la MasterChef a vorbit despre motivul pentru care ea și soțul ei nu vor să o arate pe fiica lor, Josephine, în mediul online. De ce cei doi parteneri de viață îi ascund fața micuței.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Motivul pentru care Gina Pistol și Smiley nu vor să o arate pe fiica lor, Josephine, în mediul online. De ce cei doi soți îi ascund pe internet fața micuței.

gina1gina1

Citește și: Ce au descoperit Gina Pistol și Smiley la fiica lor, Josephine, în vârstă de 3 ani: „Nu am păcălit-o, am vorbit cu ea fix cum vorbești cu un om mare. Provocarea e atunci când…'

Citește și: Gina Pistol și Smiley, tablou de familie alături de părinții artistului. Cei patru se afișează foarte rar împreună: „Familia Maria'

Citește și: Ozana Barabancea și-a serbat ziua de naștere la munte, cu cei doi copii. Ce declarație de dragoste i-a făcut fostul ei soț și cum i-a răspuns ea: 'Și eu i-am spus că îl iubesc și să nu ne mai certăm niciodată…'/ EXCLUSIV

Citește și: Dana Săvuică își amintește și acum momentul când Elena Cârstea a jignit-o în direct, la TV, că a pozat în Playboy: „Mi-am asumat asta încă de la început, știam în ce intru”

Motivul pentru care Gina Pistol și Smiley nu vor să o arate pe fiica lor, Josephine, în mediul online

Gina Pistol și Smiley au decis să își protejeze fiica, pe micuța Josephine, de expunerea în mediul online, luând decizia de a nu îi arăta fața micuței în public. Prezentatoarea de la MasterChef a explicat recent motivele din spatele acestei decizii. Ea a subliniat cât de importantă este protejarea dezvoltării emoționale a copilului lor.

Soția artistului a adăugat că se gândește și la impactul energiilor din mediul online, menționând că, în ciuda maturității lor, adulții înșiși au dificultăți în gestionarea presiunii și criticilor de pe internet.

„Nu vreau să o arăt în mediul online. Consider că nu o ajută cu nimic. Mă gândesc și la energii, dar ai văzut că noi suntem oameni mari, iar uneori ne este greu să gestionăm ce se întâmplă în mediul online. De ce să îi fac asta copilului meu, când el acum își formează personalitatea, partea emoțională? Nu vreau să o expun la niște chestii care nu o ajută', a explicat prezentatoarea TV pentru cancan.ro.

Cine îi ajută pe cei doi soți cu Josephine atunci când ei sunt la filmări

Gina Pistol a mai vorbit și despre persoana care îi ajută pe ea și Smiley atunci când ei sunt plecați la filmări. Vedeta a mărturisit că au o bonă pentru micuța lor, dar se și împart amândoi cum pot între viața de familie și carieră.

Mai mult decât atât, prezentatoarea de la MasterChef a declarat că micuța Josephine este răsfățată de ea și Smiley, dar, cu toate acestea, este un copil bun, care înțelege perfect lucrurile la vârsta de 3 anișori.

„S-a schimbat dinamica de când am reînceput filmările. E greu, dar încercăm să stea Andrei cu ea când sunt eu la filmări și invers, pentru că și el filmează la Vocea României. Când are ocazia, mai vine pe la platou, îi trimit mesaje audio, video. Încercă să rămân conectată cu ea cât pot. Când vine ea la platou, nu stă prea mult, pentru că tot timpul mă deconectează. Nu realizează ce fac, știe doar că eu merg să filmez și că tati merge să cânte. (…) Avem un ajutor, da. Este o fată tânără, face deja parte din familia noastră.

Amândoi o răsfățăm exact cât trebuie și impunem reguli când trebuie. Consider că avem o relație foarte echilibrată cu ea. E un copil adorat, iubit, doar că îi impunem și reguli. Cred că regulile sunt sănătoase. Top trei reguli ar fi: fără ecrane, fără zahăr și am învățat-o atunci când are tantrumuri să-mi spună ce simte', a mai adăugat vedeta.

Cum este noul sezon MasterChef

Gina Pistol a mai vorbit și despre noul sezon MasterChef de la Pro TV. Prezentatoarea promite să fie un sezon cu surprize, unde vor exista momentr frumoase, dar și mai puțin plăcute.

„Sezonul nou este un sezon plin cu de toate, o să îndrăgiți toți oamenii de acolo. Noi deja suntem în etapa în care concurenții încep să plece acasă și nu e cea mai plăcută etapă pentru mine. Revenirea a fost binevenită, simțeam nevoia să fac ceva. Am apucat să mă odihnesc și să ma reîntregesc așa și am considerat că sunt pregătită să mă întorc. Oamenii au fost încântați, se așteptau, cred. Am crezut că o să fie o surpriză să mă întorc alături de chefi, dar se pare că oamenii se așteptau să mă vadă alături de ei', a mărturisit ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton