"Acum am pretenții. Rar găsești un om cu care să ai ce să vorbești, un om de relație". Mihai Mitoșeru a spus motivul real pentru care nu și-a mai refăcut viața după divorțul de Noemi

 Matei Bianca
.

Mihai Mitoșeru a vorbit deschis despre motivul pentru care nu și-a refăcut viața după divorțul de Noemi. Actorul este singur din anul 2019, de când el și fosta lui soție au decis să meargă pe drumuri separate. El se bucură de tot ce trăiește în prezent, cu toate că nu are o femeie alături. Prezentatorul de televiziune a mărturisit că regretă separarea de fosta lui parteneră de viață, iar până la acest moment nu consideră că a găsit persoana potrivită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Mihai Mitoșeru a făcut recent câteva declarații surprinzătoare despre viața sa personală. El a vorbit despre motivele pentru care nu și-a refăcut viața amoroasă după divorțul de Noemi, care a avut loc în anul 2019. Este un bărbat singur și a recunoscut că s-a obișnuit cu liniștea, iar acum are pretenții mai mari de la o eventuală parteneră de viață.

mihai-mitoseru-noemi1mihai-mitoseru-noemi1

Citește și: Daniela Crudu, botez cu doar 50 de persoane pentru fiul ei, după ce la primul copil a făcut petrecere mare. Mihai Mitoșeru: „Eu nu am văzut-o niciodată pe Crudu așa fericită”

Citește și: Corina Chiriac, pe scenă cu Mihai Mitoșeru și Andreea Mantea. Ce i-a pus artista să facă și de ce a plâns prezentatoarea tv: 'Să-ți trăiască băiețelul. E un cântec frumos, de dragoste pentru mamă…'/ EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Keo: au fost împreună 8 ani, și-au construit o vilă impunătoare și aveau planuri de căsătorie / Despărțirea s-a lăsat cu un scandal mediatic: „El mă înșela de un an. Am văzut pozele cu…'

Citește și: Mihai Albu i-a înapoiat fostului socru un cadou primit acum 18 ani: „Sper că gestul va aduce liniște'

Motivul pentru care Mihai Mitoșeru nu și-a refăcut viața după divorțul de Noemi

Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivele pentru care nu și-a refăcut viața amoroasă după divorțul de Noemi, care a avut loc în anul 2019. Într-un interviu recent, prezentatorul TV a recunoscut că s-a obișnuit cu singurătatea și că acum are așteptări mai mari de la o posibilă parteneră de viață.

Cunoscutul actor a vorbit deschis despre dificultățile pe care le întâmpină în a găsi pe cineva cu care să aibă o conexiune reală.

„Aici intervin alte probleme. M-am obișnuit să fiu singur. Nu îmi mai place nimeni și pentru că acum am pretenții. Hai să și vorbim. Nu cer mult. Nu Dostoievski, hai să vorbim. Rar găsești un om cu care să ai ce să vorbești. Rar găsești un om de relație', a spus el, conform wowbiz.ro.

Prezentatorul regretă că a divorțat de Noemi

În urmă cu ceva timp, Mihai Mitoșeru a mărturisit că regretă că a divorțat de Noemi. Actorul a menționat faptul că și-a cerut scuze de la fosta parteneră de viață, deoarece consideră că a greșit foarte mult față de ea.

Mai mult decât atât, prezentatorul de televiziune crede în continuare în căsătorie și consideră că este foarte frumos să ai o relație stabilă cu cineva.

„A trecut timpul. Mi-am pus cenușă în cap, mi-am cerut scuze ani de zile față de soție. Mă simt prea bine acum, sunt ok. Ce vrea Dumnezeu mai departe. Cel mai frumos e să ai o relație, o familie. Nu poți cu oricine. Trebuie să simți, să fie persoana potrivită', a precizat actorul pentru unica.ro.

Mihai Mitoșeru și Noemi au avut o relație frumoasă de 13 ani

Mihai Mitoșeru și Noemi au avut o relație frumoasă de 13 ani. Cei doi s-au căsătorit la finalul anului 2015, însă după aproximativ patru ani de mariaj au divorțat. În anul 2019, ei au decis să meargă pe drumuri separate.

Deși au divorțat în urmă cu cinci ani, actorul nu și-a refăcut viața, iar în momentul de față este un bărbat singur și fericit din multe puncte de vedere. În luna iunie a acestui an, prezentatorul de televiziune declara că a întâlnit pe cineva, însă se pare că lucrurile nu au mers în direcția bună pentru ei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton