A murit actorul Michael Newman, starul serialului Baywatch, la 68 de ani: „L-am văzut pe Mike ultima dată când a fost conștient. S-a uitat la mine și a spus...”

.

Este doliu în lumea filmului internațional! A murit actorul Michael Newman, starul serialului Baywatch, la vârsta de 68 de ani. El a dus o luptă lungă cu boala Parkinson. Apropiații au anunțat că actorul s-a stins din viață din cauza unor complicații cardiace, fiind înconjurat de familie și prieteni în ultimele sale momente.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Este o veste tristă pentru lumea filmului internațional. S-a stins din viață Michael Newman, starul serialului Baywatch. Celebrul actor a murit la vârsta de 68 de ani și a lăsat un gol imens în inimile persoanelor care l-au cunoscut și apreciat de-a lungul timpului.

Michael Newman2Michael Newman2

Citește și: A murit Paul DiAnno, ex-solistul trupei rock Iron Maiden. Avea 66 de ani: „Contribuţia lui a fost imensă şi ne-a ajutat să…'

Citește și: A murit Delia Budeanu, cea mai cunoscută prezentatoare TV din România de dinainte de ’90. Ce mesaje au postat Cristina Săvulescu și Dana Budeanu, actuala și fosta noră / Update

Citește și: Marcel Andrei de la Insula iubirii, tandru cu iubita lui, Armina Grigoraș, în public! Cum au fost surprinși

Citește și: Cine este Beatrice Albu de la iUmor. Cătălin Bordea a trimis-o direct în finală printr-un wild card: „Ne-am mai văzut în altă viață? Zici că…'

A murit actorul Michael Newman, starul serialului Baywatch, la 68 de ani

Michael Newman, cunoscut pentru rolul său din serialul de succes Baywatch, a murit la vârsta de 68 de ani. Actorul a murit din cauza unor complicații cardiace, potrivit apropiaților săi.

Anunțul decesului a fost făcut de prietenul său, Matt Felker, care a declarat pentru publicația People că celebrul actor și-a dat ultima suflare duminică, pe data de 20 octombrie, fiind „înconjurat de familie și prieteni'.

„L-am văzut pe Mike ultima dată când a fost conștient. S-a uitat la mine și a spus că am ajuns la timp', a transmis Matt Felker pentru People.

Deși medicii au fost chemați de urgență pentru a-i acorda primul ajutor, eforturile lor au fost în zadar. Actorul se lupta de mulți ani cu boala Parkinson, care i-a fost diagnosticată în anul 2006, când avea vârsta de 50 de ani. În ultimii ani, această afecțiune i-a afectat atât sănătatea fizică, cât și pe cea psihică, iar în ultimele zile starea sa de sănătate s-a deteriorat considerabil.

Ce spunea actorul despre boala Parkinson

În documentarul „Baywatch: Moment in the Sun', Michael Newman a vorbit deschis despre lupta sa cu boala Parkinson. Într-un interviu din luna august, el mărturisea că boala l-a determinat să privească viața dintr-o perspectivă diferită, oferindu-i înțelepciune și apreciere pentru lucrurile care contează cu adevărat.

„Această boală terminală mi-a oferit mult timp de gândire, pe care poate nu mi l-am dorit, dar mi-a adus și înțelepciune. Corpul meu s-a schimbat atât de încet încât abia dacă observ, dar îmi amintesc constant că boala Parkinson a devenit acum centrul vieții mele. Prețuiesc zilele în care am ocazia să fiu pe acest pământ cu familia și prietenii. Iau viața în serios', mărturisea el atunci.

Moartea sa a lăsat un gol imens în inimile fanilor și apropiaților săi, care își amintesc de el ca de un om curajos și plin de viață.

Cine a fost Michael Newman

Michael Newman s-a născut în anul 1957 în California, Statele Unite ale Americii. A studiat la Universitatea din California și a urmat cursurile la Palisades Charter High School. Actorul a fost căsătorit cu Sarah Newman, iar împreună au avut doi copii, pe Emily și pe Chris.

El a jucat în 150 de episoade din popularul serial american Baywatch, care a fost difuzat între 1989 și 2001. După David Hasselhoff, protagonistul show-ului, Michael Newman a fost actorul cu cele mai multe apariții.

Totuși, puțini știu că el nu era doar actor. Deși a devenit celebru și câștiga bine din rolul său, Michael Newman nu a renunțat la cariera de pompier, pe care o practica cu normă întreagă. Adesea după încheierea filmărilor, el se întorcea pe teren pentru a interveni în stingerea incendiilor.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton