A murit cântărețul și regizorul turc Metin Arolat, la 52 de ani! S-a stins din viață pe scenă, în timpul unui spectacol

 Matei Bianca
.

Este zi de doliu în lumea artistică internațională! A murit cântărețul și regizorul turc Metin Arolat, la 52 de ani! Artistul s-a stins din viață pe scenă, în timpul unui spectacol pe care îl onora. El era la un concert în Kozjatagi, Istanbul, în momentul în care a decedat. Până la acest moment nu este cunoscută cauza decesului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Metin Arolat, un talentat cântăreț și regizor din Turcia, a încetat din viață la doar 52 de ani, într-un tragic incident petrecut pe scenă. Artistul s-a prăbușit, în timpul unui concert în Kozjatagi, Istanbul. Cauza decesului nu este cunoscută încă. El a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și apreciat de-a lungul timpului.

metin3metin3

Citește și: A murit artistul Florin Decuseară, la 5 zile de când a căzut de la 10 metri înălțime, la Centrala Cernavodă. Nicu Paleru și Adriana Bahmuțeanu sunt în doliu: „Inima îmi este ruptă bucăți”

Citește și: Sorana Darclee e în doliu: „Mi-am înmormântat mama, iar după am mers la repetiții”

Citește și: De ce a decis Karmen Minune să nu-și înscrie momentan fetița la școală: „Mi-a fost milă de ea…”. Sofia repetă grupa mare

Citește și: Câți bani primește Roxana Ciuhulescu în urma partajului cu fostul soț, Mihai Ivănescu, la 6 ani de la divorț: „Dacă ar fi ultimul bărbat din lumea asta și nu mi l-aș mai dori în viața mea!”

A murit cântărețul și regizorul turc Metin Arolat, la 52 de ani

Este zi de doliu în lumea filmului și muzicii din străinătate! Metin Arolat, cunoscut cântăreț și regizor turc, a decedat tragic la frumoasa vârstă de 52 de ani. El a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și apreciat.

Demet Sagiroglu, o artistă și prietenă a lui Metin Arolat, a declarat presei străine că starea de sănătate a celebrului regizor ar fi putut fi influențată de dieta sa strictă, care avea ca scop menținerea unei greutăți reduse.

„Era foarte apropiat de mine, ca un frate. Ținea o dietă… Nu cred că inima lui a putut suporta. S-a înrăutățit după ce a urcat pe scenă', a explicat cântăreața.

S-a stins din viață pe scenă, în timpul unui spectacol

Metin Arolat a murit în timpul unui concert susținut în Kozjatagi, Istanbul. Incidentul a avut loc în fața unui public emoționat, când artistul s-a prăbușit pe scenă, provocând panică în rândul celor prezenți.

Conform suggest.com, înainte de a începe spectacolul, Metin Arolat a resimțit dureri și o senzație de amorțeală la un braț. În ciuda acestor simptome, el a decis să își continue prestația. Din păcate, acesta a căzut în timpul spectacolului, iar o asistentă aflată în audiență a intervenit imediat pentru a-i oferi ajutor.

Serviciile de urgență au fost contactate, dar, din păcate, în ciuda eforturilor depuse, Metin Arolat a decedat în drum spre spital. Deocamdată, cauza exactă a morții nu a fost confirmată, dar există suspiciuni că artistul ar fi suferit un atac de cord.

Cine a fost Metin Arolat

Metin Arolat s-a născut în anul 1972, în Izmir, Turcia. A fost un artist și regizor foarte apreciat în țara lui, care a devenit cunoscut în anul 1990. Debutul său muzical a avut loc în 1995 cu albumul Ayrılık Olmaz (Fără Despărțire).

De-a lungul carierei, a lansat încă cinci albume: Yine Bir Başım (Din Nou la Mine) în anul 1998, Kabul Et (Acceptă) în anul 2005, Lütfen Yaz Gelsin (Te Rog, Scrie-Mi) și Çok Daha Ötesi (Mult Mai Departe) ambele în anul 2010, și Karavan (Caravan) în anul 2014.

De asemenea, Metin Arolat a fost recunoscut și ca regizo. El a realizat videoclipuri pentru diverși artiști turci, inclusiv pentru hiturile lui Gülsen, „Bangir Bangir' și „Lollipop'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton