Naomi Campbell își ia toate măsurile de precauție împotriva coronavirusului. Cum a apărut vedeta îmbrăcată la aeroport: "Nu mă interesează ce spun oamenii"

 Cica Cristina
.

Naomi Campbell se protejează cum știe mai bine împotriva coronavirusului. Echipată pentru a nu fi atinsă de COVID-19, supermodelul a avut o apariție de-a dreptul surprinzătoare în aeroport.

Naomi-Campbell-1Naomi-Campbell-1

Vedetele se tem și ele de coronavirus și apelează la măsurile pe care le consideră necesare pentru a se proteja. Naomi Campbell se numără printre acestea și chiar dacă unii ar spune că a recurs la măsuri exagerate, supermodelul susține că sănătatea sa este mai important decât părerea oamenilor.

Citește și: De ce nu îmbătrânește niciodată Naomi Campbell

Iubește să călătorească și având în vedere situația actuală și repeziciunea cu care se răsândește virusul în mai multe regiuni, a preferat să se protejeze cum știe mai bine.

În plus, Naomi Campbell este recunoscută pentru „războiul' declarat microbilor. De data aceasta a suprins prin apariția din aeroportul din Los Angeles, unde a apărut purtând o capă elegantă, pe sub care avea un costum de protecție. Vedeta și-a pus o masca N95 și mănuși din latex de culoare roz pentru a completa „outfitul”.

Citește și: Serghei Mizil, atac dur la românii care se întorc în țară pentru a fenta epidemia de coronavirus din Europa:„Rămâi la tine acolo, în Italia, dacă ți-ai uitat limba!'

„Nu mă interesează ce spun oamenii. Este sănătatea mea în joc şi voi lua toate măsurile pe care le consider necesare. Oriunde te-ai afla, cu atât mai mult într-un avion, oamenii tuşesc şi strănută. Având în vedere cât de mult călătoresc, m-aş expune la riscuri însemnate dacă nu aş avea grijă să îmi respect rutina', a declarat vedeta în vârstă de 49 de ani, potrivit Mediafax.

De asemenea, într-un clip postat pe YouTube, vedeta a explicat pașii pe care îi urmează cu sfințenie atunci când pleacă la drum.

Sursa foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton