"Nu există ceva mai bun după…" Naomi Hedman, mesaj cu subînțeles la aproape o lună de când Florin Ristei a confirmat despărțirea

 Cica Cristina
.

Naomi Hedman, mesaj cu subînțeles după despărțirea de Florin Ristei. Nu mai e niciun secret pentru nimeni că cei doi artiști s-au despărțit, dar nu din cauză faptului că nu ar mai fi existat sentimente, ci pentru că modelul s-a mutat în Marea Britanie. Acum, la aproape o lună de când Ristei a confirmat despărțirea, fosta lui logodnică a transmis un mesaj ce pare să fie cu subînțeles.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Naomi Hedman și Florin Ristei au pus punct relației lor, și nu din cauza faptului că nu ar mai fi existat sentimente, ci pentru că modelul a decis să se mute înapoi în Marea Britanie. Artistul a precizat la acel moment că o relație la distanță nu ar funcționa. Fostul jurat de la X Factor nu s-a ascuns și a spus cât a suferit, a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei iubite și chiar a subliniat că această relație i-a schimbat viața în bine.

florin-ristei-7-1florin-ristei-7-1

Naomi Hedman, mesaj cu subînțeles la aproape o lună de când Florin Ristei a confirmat despărțirea

A trecut aproape o lună de când Florin Ristei a confirmat despărțirea de model, după numeroase speculații pe marginea acestui subiect. Artista s-a mutat definitiv din România, iar din postările de pe rețelele de socializare reiese că are un program extrem de încărcat, cu numeroase ședințe foto.

Recent, artista a distribuitun story cu un text ce face referire la bunătatea oamenilor și la cât de greu sunt de întâlnit unele persoane, mulți fiind de părere că ar putea fi un mesaj cu subînțeles.

'Unii oameni sunt foarte rari. Nu există ceva mai bun după ei.', se arată în mesajul de pe Instagram.

Citește și: Ce face Naomi Hedman în Anglia, după ce s-a despărțit de Florin Ristei: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună…„ / S-a mutat definitiv din România

Citește și: Cine îi este alături lui Florin Ristei după despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman: „Eu o supăr pe ea, scot toți demonii'

Citește și: Simona Halep, mesaj pentru toți cei care au susținut-o, după ce a scăpat de suspendare: „În ciuda faptului că m-am confruntat cu acuzații descurajante și o opoziție formidabilă, starea mea a fost ancorată în convingerea mea neclintită de a fi un sportiv curat”

Citește și: De ce nu l-a însoțit Iulia Vântur pe Salman Khan la petrecerea fiului celui mai bogat om din India: „Îi duci o pălincă lui Salman? Îmi faci și o poză când ține țuica!'

De ce s-au despărțit Naomi Hedman și Florin Ristei

Zvonurile privind despărțirea lor au apărut încă de la finalul anului trecut, însă artistul a confirmat abia de aproximativ o lună vestea. El a expicat că Naomi a făcut sacrificiul de a sta departe de țara ei natală timp de trei ani, pentru ca relația lor să funcționeze, sacrificiu pe care el nu ar fi putut să-l facă. Până la urmă, motivul real al despărțirii a fost că niciunul nu a vrut să renunțe la viața lui și să facă o schimbare atât de mare.

„Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o’, a povestit Florin Ristei, în cadrul podcastului „La Țocii’.

Mesajul lui Naomi Hedman, după despărțirea de Florin Ristei

În urma declarațiilor lui Florin Ristei despre despărțire, și Naomi Hedman a avut o reacție pe rețelele de socializare. Fotomodelul a postat un mesaj sugestiv la InstaStory, care sună așa: „Niciun suflet (n.r. – om) din această lume nu poate lua ceea ce ți se cuvine.

Întrebat de Speak dacă „ușa e deschisă?, Florin Ristei a răspuns: „Nu m-ar deranja să scârțâie ușa aia că n-a mai scârțâit de mult… Nu știu dacă e deschisă… Și m-a întrebat cineva în presă: Ești singur și disponibil? Singur sunt în casă, dar disponibil nu știu dacă sunt….

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton