Naomy, înmormântată în România, după ce trupul neînsuflețit a fost adus acasă, din Germania. A fost condusă pe ultimul drum de prieteni și apropiați/ Imagini dureroase de la înmormântare

 Cica Cristina
.

Naomy, înmormântată în România. Trupul neînsuflețit a fost adus acasă, din Germania și celebrul transsexual este condus astăzi pe ultimul drum. Din păcate, Naomy s-a stins din viață, cu doar câtteva zile înainte să împlinească 47 de ani, iar familia și prietenii au depus toate eforturile pentru a reveni acasă, înmormântarea având loc în București.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

UPDATE 12:30: Prietenii și apropiații au venit să-și ia rămas bun de la Naomy, care a fost înmormântată într-un sicriu alb, fiind aduse o mulțime de coroane cu flori. A fost condusă pe ultimul drum, fiind înmormântată la cimitirul Străulești.

Naomy a murit pe un pat de spital în Germania, după ce a suferit un accident vascular-cerebral. Organismul nu a mai rezistat după 10 zile de comă profundă, iar celebrul transsexual a părăsit această lume. A murit cu câteva zile înainte de a împlini 47 de ani, familia și prietenii fiind devastați.

naomy-6naomy-6

Citește și: De ce a murit, de fapt, transsexualul Naomy, la doar 46 de ani. Apropiații încearcă să-i repatrieze trupul neînsuflețit din Germania / Povestea sa impresionată de viață

Citește și: Horia Moculescu, marcat de moartea lui Naomy: „Mi-a interpretat piesa Salcia de vreo două ori. L-am cunoscut în toate ipostazele, și ca Florin și ca Naomy”

Citește și: Lavinia Pîrva, după 7 ani de căsnicie cu Ștefan Bănică: „Relația noastră se bazează pe încredere, respect, spațiu, pasiune și multă iubire”. Cât de mult i-a afectat să fie mereu în lumina reflectoarelor, cu paparazzi pe urme/ EXCLUSIV

Citește și: Costin Craioveanu, fostul soț al Mihaelei Cernea, condamnat la închisoare. Decizia magistraților la un an de la accidentul produs, după ce s-a urcat beat la volan și a avariat două mașini

Naomy, înmormântată în România

Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus la capela Străulești din București, locul în care s-a organizat și priveghiul lui Naomy. Astfel, cei care și-au dorit să-și ia rămas bun de la Naomy au venit să-i aducă un ultim omagiu, duminică, 12 mai, începând de la ora 18, până la miezul nopții.

În semn de aperciere, o mulțime de coroane de flori și o imagine cu Naomy au fost aduse la capelă. Au participat prieteni și apropiați pentru a-și lua rămas bun.

Luni, 13 mai, de la ora 10, va fi înmormântarea, la cimitirul Străulești 2', au transmis prietenii lui Naomy, pe Facebook.

Cât a costat repatrierea lui Naomy

Repatrierea sa a costat câteva mii de euro, după cum s-a anunțat pe rețelele de socializare.

'În ultimele 10 zile noi, Asociatia Accept și Identity.Education, am fost în contact cu persoanele nu doar cele mai apropiate de Naomy, dar și cele împuternicite legal și moral în a lua decizii. Am ținut legătura atât cu autoritățile române, cât și cu cele germane.

Am început, astfel, procedurile de repatriere și înmormântare ale lui Naomy, în acord atât cu partenerul ei, cât și cu familia din România. Costurile totale estimative sunt de 6000 Euro.

Aceasta este singura modalitate de strângere de fonduri recunoscută de familie. Oricare alt demers de a strânge bani pentru a o aduce acasă pe Naomy nu a fost făcut cu bună știință, în acest scop, așa cum nu va exista niciun alt demers financiar în afară de acesta.

Înmormântarea va avea loc la București, la o dată cuprinsă în intervalul 7-12.05 și într-o locație pe care o vom anunța ulterior', a transmis asociația pe Facebook.

Cine a fost transsexualul Naomy

Naomi Moldovan, cunoscută în fața publicului drept Naomy sau Naomi, dar născută ca Florin Moldovan, s-a născut pe data de 25 aprilie 1977, la Sighișoara. A devenit celebră în România în calitate de cântăreață, compozitoare, cât și actriță transgender.

În 2014, Naomy a participat la Selecția Națională pentru Eurovision 2014, cu piesa „Dacă tu iubești’, compusă de Jimi Laco și scrisă de Rareș Borcea. A obținut la acel moment locul 10 și un total de 3 puncte.

Naomy a făcut carieră și în actorie, debutând în cinematografie cu rolul lui Adriani în filmul „Gadjo dilo’, cunoscut în română ca „Străinul nebun’ și în engleză ca „The Crazy Stranger’. Este vorba despre o producție franceză din anul 1997, filmată în România și regizată de Tony Gatlif.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton