Natalia Mateuţ şi Andrei Ştefănescu prezintă Xtra Night Show, în locul lui Capatos: „Sunt recunoscătoare pentru ce trăiesc şi fericită că aici am învăţat televiziune”

 Matei Bianca
.

Natalia Mateuţ şi Andrei Ştefănescu prezintă Xtra Night Show! Emisiunea va fi difuzată în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 21:30, la Antena Stars. Astfel, începând din această toamnă, Antena Stars aduce telespectatorilor un weekend plin și perfect. Cei doi prezentatori de televiziune vor dezbate subiecte mondene.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Natalia Mateuţ şi Andrei Ştefănescu fac echipă bună împreună, iar cei doi colegi de breaslă vor prezenta acum Xtra Night Show! Emisiunea va fi difuzată la Antena Stars, în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 21:30. Dan Capatos va prezenta „Un show păcătos', emisiune care va fi difuzată începând cu data de 26 august 2024.

xns1xns1

Citește și: Ce relație are Natalia Mateuț cu sora ei mai mică: „Zici că este copilul meu. Mă sfătuiește. De cele mai multe ori…'. Și-au deschis o afacere cu haine împreună

Citește și: Cătălin Cazacu a sărutat-o în direct, la TV, pe Natalia Mateuț: „A fost o…' Natalia și Ramona Olaru, fosta iubita a prezentatorului TV, sunt prietene

Citește și: Cum s-a împărțit averea lui Alexandru Arșinel între cei doi fii ai săi: „Lucrurile au fost clare dinainte și dintotdeauna”

Citește și: Andra și-a serbat ziua de naștere la botezul fiului Vlăduței Lupău, Isaia. Artista i-a organizat o surpriză emoționantă nașei: „Îți mulțumim că am devenit o familie!'

Natalia Mateuţ şi Andrei Ştefănescu prezintă Xtra Night Show

Începând din această toamnă, Antena Stars aduce telespectatorilor weekendul perfect cu noul reality show Xtra Night Show, difuzat în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 21:30, conform spynews.ro. Natalia Mateuț și Andrei Ștefănescu vor anima serile de weekend cu subiecte mondene și dezbateri captivante alături de invitații lor, oferind o porție săptămânală de relaxare și divertisment.

„Tot timpul, toamna aduce lucruri şi schimbări bune pentru fiecare dintre noi, şi aşa se întâmplă şi pentru mine. Sunt recunoscătoare pentru ce trăiesc şi fericită că aici, la Antena Stars, am învăţat televiziune. Iubesc ceea ce fac şi vin cu drag la job, iar asta nu-i deloc puţin lucru. Televiziunea este marea mea pasiune şi atunci când mi se oferă un nou proiect nu pot decât să mă bucur şi să primesc confirmarea faptului că ceea ce fac, fac bine.

Împreună cu partenerul meu, Andrei Ştefănescu, promitem să aducem în faţa oamenilor la fel de multă efervescenţă, energie, glume, materiale şi interviuri, dar şi invitaţi în exclusivitate. Ne bucurăm că putem să continuăm ca şi colegi, deoarece eu şi Andrei am format de-a lungul timpului o echipă frumoasă, ne-am făcut treaba foarte bine în orice proiect am fost implicaţi. A fost un an foarte frumos alături de echipa lui Dan Capatos, continuăm să fim colegi şi asta nu face decât să ne bucure! Abia aştept să începem!', a declarat vedeta.

Ce spune Andrei Ștefănescu despre noul sezon Xtra Night Show

Andrei Ștefănescu a vorbit despre noul sezon Xtra Night Show. Prezentatorul de televiziune a mărturisit că este fericit că prezintă această emisiune de la Antena Stars alături de Natalia Mateuț, prietena și colega lui de breaslă.

„Ne bucurăm că emisiunea Xtra Night Show se va vedea şi în weekend, de la 21.30, la Antena Stars. Pentru că, ştiţi cum e, lumea mondenă nu stă în loc nicio clipă. Aşadar, toamna aceasta, serile de weekend, vineri, sâmbătă şi duminică, eu şi colega mea, Natalia, cu care fac o super echipă, vă aşteptăm pe Antena Stars!', a transmis acesta.

Dan Capatos va prezenta „Un show păcătos'

În aceeași toamnă, Antena Stars va marca și revenirea unuia dintre cele mai populare formate de divertisment din România, „Un show păcătos', prezentat de Dan Capatos. Cu o experiență de peste 30 de ani în media, prezentatorul TV revine pe micile ecrane începând cu data de 26 august 2024, difuzându-se de luni până joi, de la ora 21:30.

Alături de Dan Capatos, telespectatorii îi vor putea urmări și pe Mara Bănică și DJ-ul Silviu Andrei, care vor fi alături de ei.

Sursa foto: SpyNews/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton