Nelu Cortea dezvăluie ce se întâmpla la clubul unde lucra fosta soție a lui Cătălin Bordea, după ce nașa Liviei din Canada i-a luat apărarea: „Era angajată, oricum, cu un salariu mai mare decât pregătirea pe care o avea. Nu credeam că se coboară la nivelul ăsta...”

 Matei Bianca
.

Nelu Cortea dezvăluie ce se întâmpla la clubul unde lucra fosta soție a lui Cătălin Bordea, după ce nașa Liviei din Canada i-a luat apărarea. Nelu Cortea a făcut noi dezvăluiri șocante despre fosta soție a lui Cătălin Bordea, Livia Eftimie. Comediantul a vorbit despre fosta parteneră de viață a bunului său prieten și a făcut mărturisiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. El a vorbit despre începutul relației dintre Cătălin Bordea și Livia Eftimie, care acum trăiește o poveste de dragoste alături de Spike.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

După ce Alexandra Laura, nașa din Canada a fostului cuplu, a scris pe pagina sa personală de Instagram că Livia Eftimie a lucrat foarte mult la Clubul 99, acolo unde comediantul și alți colegi de breaslă făceau stand-up comedy, dar era tratată urât și nu primea câți bani merita, Nelu Cortea s-a enervat și a făcut noi dezvăluiri șocante despre fosta parteneră de viață a prietenului său.

nelu1nelu1

Citește și: Nelu Cortea o pune la zid pe Livia, după declarațiile ei controversate despre mariajul cu Cătălin Bordea: „Acum e victimă, pentru simplul fapt că s-a plictisit și i s-au aprins călcâiele după altul. Vezi că suntem mulți care știm adevărul”

Citește și: Cu ce se ocupă Nelu Cortea, pe lângă stand-up, după ce a încheiat colaborarea la iUmor: „Cam asta sunt, mai nou, nu a fost țelul meu să…”

Citește și: Cristina Rotaru a decis să se despartă de Andrei Rotaru, după ce el a înșelat-o cu ispita Diandra, la Insula Iubirii: „El a renunțat ușor, își clădește fericirea pe nefericirea mea. M-a omorât pe dinăuntru”

Citește și: În ce relație au rămas Lili Sandu și Ileana Lazariuc la 15 ani după ce s-a desființat trupa Trinity, în care au cântat împreună: „24 de ani de prietenie frumoasă și continuă!”

Nelu Cortea dezvăluie ce se întâmpla la clubul unde lucra fosta soție a lui Cătălin Bordea

Cătălin Bordea și Livia Eftimie au deschis, la un moment dat, un club care se numea „Clubul 99'. Comediantul și alți colegi de breaslă făceau stand-up comedy acolo, iar ea lucra.

Recent, prin intermediul rețelelor de socializare, Alexandra Laura, nașa din Canada a fostei perechi, a scris un mesaj despre munca pe care Livia Eftimie o depunea acolo, dar și despre cum era plătită.

Când au deschis clubul, cine a frecat toalete și podele și tot? Cine stătea noapte de noapte ca totul să fie ok? Vai, team work, că era pentru ei. Sure (n. red. traducere din engleză: desigur). Recitește', a scris Alexandra Laura pe Instagram.

După acest mesaj al Alexandrei Laura, Nelu Cortea s-a enervat și a ieșit în față cu noi dezvăluiri șocante despre Livia Eftimie. El a vorbit despre ce făcea fosta soție a prietenului său la clubul respectiv.

Nu poți să vorbești despre chestii de la club dacă n-ai fost acolo. Adică poate că ea știe ce i-a spus, dar, nu, nu! Ce treabă are din Canada? Înțeleg că încearcă să își apere prietena, dar, adevărul, adică poți să întrebi pe oricine a fost la club, acolo. Păi noi eram comedianți, noi făceam stand-up, ea era angajată la club, oricum, cu un salariu mai mare decât pregătirea pe care o avea, pentru că era soția lui Bordea și n-a avut nimeni o problemă cu asta…

Dar ea a fost plătită să lucreze la club, adică să zici că ai muncit pentru că ai fost plătit e aberant. Nu înțeleg. Mi se pare stupid să vorbești, să te plângi că ai muncit pentru un job pentru care ai fost plătit. Era un business de familie acolo', a spus comediantul pentru fanatik.ro.

Nelu Cortea: „Nu credeam că se coboară la nivelul ăsta'

Și asta nu este tot! Nelu Cortea consideră că ieșirea în față a Liviei Eftimie nu este pur și simplu întâmplătoare, ci ea și-ar dori, de fapt, faimă. Comediantul este revoltat pe situația care s-a creat, după ce prietenul lui și fosta lui soție au divorțat.

Actorul susține că prietenul lui, Cătălin Bordea, a lăsat-o în pace pe fosta parteneră de viață și la fel ar trebui să procedeze și ea, mai ales că nu mai au nicio treabă unul cu celălalt.

Am impresia că artistul, care e și iubitul ei, nu prea mai vinde din cauza scandalului pe care l-a pornit ea și atunci încearcă și ea un pic de scandal ca să îi crească Instagramul, cel mai probabil, ceea ce s-a și întâmplat, că așa se face, aparent. Eu nu am vrut să zic nimic, n-am vrut să mă bag, pentru că tot timpul ăsta… Deși și știu mult mai mult decât e cazul. Crede-mă, n-o să le zic, pentru că nu vreau să îi fac rău. Dar aș putea. Doamne, Doamne… În fine! Oricum, divorțul e de un an, dar discuția e de mai mult de un an jumate.

După un an jumate să te apuci să răscolești rahatul și să arunci cu minciuni, sincer… într-un om care te-a lăsat în pace și a zis ca fiecare să își vadă de viață și care suferă în continuare mi se pare cel puțin urât, cel puțin urât! Crede-mă, suntem foarte mulți care știm, de fapt, ce-i acolo, și de aia a reacționat și Bucălae și soția lui Bucălae, care, na, sunt finii lor.

Acum că prietena ei din Canada, care doar a auzit partea ei la telefon a zis ceva, nefiind aici, nu mă bag! Oricum, e urâtă situația. Chiar am ținut la Livia și am considerat-o prietena famliei. Nu credeam că se coboară la nivelul ăsta', a completat el.

Cătălin Bordea și Livia Eftimie sunt divorțați de un an

Cătălin Bordea și Livia Eftimie sunt divorțați de un an. Ea și-a făcut o relație cu Spike, iar lucrurile între cei doi s-au schimbat foarte mult și au decis că trebuie să meargă pe drumuri separate.

Cu toate acestea, Cătălin Bordea și Livia Eftimie încă se atacă prin intermediul rețelelor de socializare, iar prietenii lui îl susțin în toate aceste certuri dintre ei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton