Nico a ajuns la Urgență după ce a ținut Dieta Ucigașă: ”Am avut un șoc foarte, foarte nasol!”

 Oana Popoiag
.
Nico dietăNico dietă

La 49 de ani, Nico este aproape la fel de suplă precum fiica sa, Alexandra. A ajuns să cântărească în jur de 60 de kilograme, însă de-a lungul timpului a plătit scump pentru dorința de a fi slabă. Artista a ajuns la spital cu carențe grave de vitamine din cauza dietei Dukan, supranumită de medici 'dieta ucigașă'. Iată cum se menține în formă acum, fără a apela la diete!

Nico are 49 de ani și cântărește puțin peste 60 de kilograme: o ecuație reușită, dar una la care a ajuns după ani de experimente și diete care mai de care mai nepotrivite.

Nico a ajuns la Urgențe după ce a ținut dieta Dukan

Artistei i-a pus capac, însă, dieta Dukan, pe care medicii nu o văd cu ochi buni, aceeași dietă care i-a creat neplăceri în trecut și Adelinei Pestrițu. Nico a reușit să țină Dukan doar câteva zile, la finalul cărora a ajuns la Urgențe cu grave probleme de sănătate. 'Dukanul nu o să-l mai țin niciodată pentru că mi-a fost rău. Am avut un șoc foarte, foarte nasol. Nu știu, de la proteine, nu știu ce s-întâmplat. Doar primele zile le-am ținut, după care m-a luat cu tremurici, am ajuns până la urmă la perfuzii și apoi a trebuit să iau vitamine. Am slăbit 7 kilograme în 7 zile, adică 1 kilogram pe zi, dar și acum spun același lucru: Dukanul nu o să mai țin niciodată!', a declarat Nico după ce a ajuns la spital.

Cum se menține în formă Nico la aproape 50 de ani

Artista și-a învățat lecția, iar acum reușește să se mențină în formă fără diete, printr-un regim de viață echilibrat dublat de sport. 'Ideal este să mănânci puţin şi des. Un măr, o banană, le iau mereu în gentuţă, am descoperit că făceam o mare greşeală când nu respectam mesele, secretul este să ai cinci mese pe zi. Mănânc dimineţa bine şi ultima masă o am la ora opt, nouă. Dacă merg la vreun eveniment şi văd vreun ecler ceva…n-ai cum, mai bine stai acasă. Îmi fac pofta şi a doua zi mănânc mai puţin sau deloc', a mărturisit conform spynews.ro cântăreața, care nu se poate abține de la dulciuri.

Foto: arhiva VIVA!, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton