Nicole Cherry, destin tras la indigo cu cel al mamei sale! Florina Ghinea și-a cunoscut soțul în urmă cu 33 de ani, tot prin intermediul părinților: "Lucra alături de tatăl meu". Ce sfaturi de aur a primit artista în privința mariajului și cum se înțelege soacra cu ginererele Florin Popa / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Nicole Cherry, destin tras la indigo cu cel al mamei sale! Asemenea artistei, care l-a cunoscut pe Florin Popa prin intermediul tatălui ei și mama ei l-a cunoscut pe tatăl vedetei în casa părinților și are o căsnicie longevivă cu domnul Ghinea. Doamna Florina ne-a povestit în paginile revistei VIVA! ce sfaturi le-a dat fiicelor sale în privința mariajului, cât de mult le ajută din poziția de bunică, dar și cum se înțelege cu cei doi gineri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Doamna Ghinea, nu pot să nu vă întreb și cum vă înțelegeți cu cei doi gineri, Florin și Cristian Laurențiu. I-ați plăcut din prima, i-ați primit cu brațele deschise în familie sau ați avut unele rețineri, la început? Știm că tatăl lui Nicole a fost cel care i-a făcut cunoștință cu cel care avea să-i devină soț…

Da, i-am plăcut pe amândoi din prima, dar trebuie să recunosc că am fost puțin rezervată la început. Acest lucru se datorează dorinței mele de a proteja fericirea fiicelor mele. Cu toate acestea, pe măsură ce relația lor cu fiicele mele devenea mai serioasă, am început să prind încredere în ei. Văzându-i fericiți pe cei dragi mie, am fost încântată să îi primesc în familia noastră. În final, pentru mine, fericirea fiicelor mele este prioritatea, iar dacă ele sunt fericite, atunci și Florin, și Cristian sunt băieții mei.

v-14703c5-copertav-14703c5-coperta

Citește și: Nicole Cherry nu mai vrea să facă în străinătate nunta cu Florin Popa: „Vor fi câteva tradiții de care vom ține cont. Dar sigur nu voi dori să fiu furată și să…”. Ce spune despre rochia de mireasă și de ce nu au planificat încă evenimentul / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege în prezent Nicole Cherry cu sora ei și cum s-a schimbat relația lor de-a lungul timpului: „Certurile între frați și surori sunt normale. Când a devenit adolescentă nu a mai avut timp de mine…”. Carla a revenit în țară de 2 ani, după ce a locuit la Londra cu soțul ei/ EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău, sedință foto incendiară înainte de nașterea celui de-al doilea copil: „Probabil ultimele poze cu burtică din viața asta…' Ce mesaj i-a transmis Adelina Pestrițu

Citește și: Alex Bodi confirmă despărțirea de Ema Uta, la două luni de când a cerut-o de soție, în Maldive: „Nu mai suntem împreună, dar…”

Nicole Cherry, destin tras la indigo cu cel al mamei sale. Cum s-au cunoscut părinții vedetei

Alături de domnul Ghinea, aveți o căsnicie longevivă, din care, cu siguranță, fetele dvs. au ce să învețe. Cum v-ați cunoscut cu tatăl lor și la cât timp v-ați căsătorit?

Ne-am cunoscut acum 33 de ani, în casa părinților mei, unde soțul meu lucra alături de tatăl meu, și era foarte apreciat de aceștia. Inițial, am dezvoltat o prietenie, iar în câteva luni ne-am îndrăgostit, ne-am căsătorit și apoi a venit pe lume Carla. După 6 ani, s-a născut Nicole. Eu și soțul meu avem o relație bazată pe respect reciproc, susținere și înțelegere, și cred că fetele noastre au multe să învețe din exemplul nostru de căsnicie longevivă și armonioasă.

Ce sfaturi de aur a primit Nicole Cherry de la mama ei în privința mariajului

Ce sfaturi aveți pentru Carla și Nicole în privința mariajului? S-a întâmplat să le mai consiliați, cel puțin la început, când nu știau cum să abordeze diferite situații din căsniciile lor? Care este, în opinia dumneavoastră, secretul unei căsnicii fericite?

În ceea ce privește sfaturile pentru Carla și Nicole în privința mariajului, am încercat pe cât posibil să nu mă amestec, dar, dacă mi-au cerut sfatul, le-am sprijinit și îndrumat. Le-am transmis că respectul și încrederea sunt esențiale pentru o căsnicie fericită, iar comunicarea deschisă și sinceră este la fel de importantă. În opinia mea, secretul unei căsnicii fericite constă în aceste elemente fundamentale, precum și în capacitatea de a lucra împreună pentru a depăși obstacolele și pentru a încuraja creșterea și dezvoltarea reciprocă în cuplu.

Fiicele dumneavoastră v-au făcut cea mai mare bucurie, sunteți bunică. Una tânără și extrem de frumoasă, de altfel. Cât de mult vă place acest rol, le mai ajutați pe fete cu cele mici?

Îmi place enorm rolul de bunică și consider că este una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Nepoatele mele sunt ca niște comori neprețuite pentru mine, iar să am grijă de ele și să le ajut în orice fel este o binecuvântare. Le divinizez și mă bucur enorm că sunt sănătoase și pline de energie. Mă implic cu drag în viața lor și le ofer sprijinul meu necondiționat ori de câte ori au nevoie. Împart dragostea și timpul meu cu ele cu aceeași bucurie și entuziasm. Sper din tot sufletul să reușesc să le îndrum și să le susțin în drumul lor spre maturitate, la fel cum am făcut și pentru fiicele mele, ajutându-le să devină femei împlinite și realizate.

Nicole Cherry: „Din fericire, și părinții lui Florin sunt la fel de buni și blânzi ca părinții mei”

Nicole, spuneai că ai o relație bună cu socrii tăi. Familia ta și a lui Florin cum se înțeleg? Cât de des se vizitează, petreceți Paștele sau alte sărbători împreună?

Din fericire, și părinții lui Florin sunt la fel de buni și blânzi ca părinții mei, avem o relație armonioasă, atât eu cu ei, cât și ei cu părinții mei. Chiar mă simt binecuvântată că există înțelegere, respect și o atmosferă plăcută, de familie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton