Nicole Cherry și Florin Salam, duet emoționant la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică: „Piele de găină...”

.

Nicole Cherry și Florin Salam au făcut un duet emoționant la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. Cei doi artiști au cântat împreună melodia „Sae Roma Daje' și i-au fascinat pe invitați. Au oferit un moment de neuitat la marele eveniment din viața influenceriței. Atmosfera specială a fost completată de Adrian Minune, care li s-a alăturat pe scenă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Pe data de 22 octombrie 2024, Larisa Udilă și Alexandru Ogică și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar după doar o zi au organizat petrecerea de nuntă. La marele eveniment din viața ei au cântat artiști mari din România. Printre aceștia s-au numărat Nicole Cherry, Florin Salam, Karmen Simionescu, Alex Botea și Adrian Minune.

nunta-larisa-udila3nunta-larisa-udila3

Citește și: Larisa Udilă și Alexandru Ogică au făcut nunta în secret: „Am avut bucuria de a ne jura iubirea eternă, moment la care am visat toată viața'

Citește și: Ce meniu au avut la nuntă Larisa Udilă și Alexandru Ogică. Burgerii de la Mc Donalds au uimit invitații

Citește și: Cu ce se ocupă Daniela Crudu în prezent: „După atâția ani de proiecte, am luat o pauză. Copiii mă fac cea mai fericită și îmi place viața asta de familie”

Citește și: Ce pensie are Petre Roman după recalculare: „Eu am avut 50 de ani de muncă. Am contribuit și contribui permanent. Mi s-a mărit cu…'

Nicole Cherry și Florin Salam, duet emoționant la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică

Seara nunții Larisei Udilă și a lui Alexandru Ogică a fost marcată de un moment unic și special din toate punctele de vedere, care va rămâne cu siguranță în memoria invitaților. În mijlocul petrecerii, înconjurați de prietenii lor apropiați care se distrau pe muzica unor artiștilor din România, Nicole Cherry și Florin Salam au urcat pe scenă pentru a cânta împreună melodia „Sae Roma Daje'.

Emoția din vocile lor și interpretarea impresionantă i-au determinat pe toți cei prezenți să scoată telefoanele și să filmeze momentul special. Atmosfera s-a încins și mai mult în momentul în care Adrian Minune li s-a alăturat pe scenă.

Momentele de pe scenă au devenit rapid virale pe platforma TikTok, unde clipul a adunat reacții emoționante.

„Când vrea Salam să cânte, cântă, tată. Felicitări!'; „Foarte frumos au cântat împreună!'; „Piele de găină'; „Ce combinație!'; „Omul care ne bucură și ne răcorește sufletul'; „Live de calitate', au fost doar câteva dintre comentariile fanilor la această postare de pe TikTok.

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au organizat o petrecere de nuntă spectaculoasă

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au organizat o petrecere de nuntă spectaculoasă. Evenimentul important din viața celor doi îndrăgostiți a avut loc la restaurantul omului de afaceri Gabi Bădălău, iar la petrecere s-au adunat o mulțime de vedete.

Momentele pline de emoție au avut loc până dimineață. Printre artiștii care au încântat atmosfera s-au numărat și Andrei Bănuță, Alessandra, Alex Botea și Adrian Minune.

Mirii și-au răsfățat invitații cu preparate rafinate, dar le-au pregătit și o surpriză, aceea că influencerița a adus la eveniment celebrii burgeri de la McDonalds. Invitații au apreciat atenția și efortul mirilor și s-au bucurat de un răsfăț pe măsură.

Cei doi s-au cununat religios în secret

Pe data de 22 octombrie 2024, Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au cununat religios în secret. Influencerița a scris un mesaj emoționant pe Instagram și a publicat imagini de la nuntă. Ceremonia a avut loc într-un cadru de poveste, alături de familie și prieteni apropiați.

„22 octombrie 2024 – o zi binecuvântată, plină de magie pentru noi. Ieri, am avut onoarea și bucuria de a ne jura iubirea eternă în fața lui Dumnezeu, moment la care am visat toată viața! A fost cea mai frumoasă zi, un vis devenit realitate, înconjurați de cei mai dragi oameni. De la prima clipă în care m-am pregătit și când am pășit afară din biserică, lacrimile de bucurie nu s-au oprit. Am simțit o emoție profundă, o bucurie copleșitoare, iar inima mea era plină de recunoștință. Mi-am dorit din suflet să am alături fiecare persoană iubită, pentru că viața este atât de imprevizibilă și aceste momente prețioase sunt de neînlocuit.

Astăzi, continuăm povestea noastră de iubire cu o petrecere de suflet, pentru că, fiind miercuri și post, nu am putut sărbători cununia religioasă astăzi. Abia aștept să vă împărtășesc toată povestea noastră și cum, într-un vârtej de emoții și surprize, am reușit să organizăm în doar trei săptămâni! Un vis împlinit, născut din iubire', a scris ea la postarea pe care a făcut-o atunci pe pagina sa personală de Instagram.

Sursa foto: Facebook/ Instagram/ TikTok

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton