Nicole Cherry nu mai vrea să facă în străinătate nunta cu Florin Popa: "Vor fi câteva tradiții de care vom ține cont. Dar sigur nu voi dori să fiu furată și să...". Ce spune despre rochia de mireasă și de ce nu au planificat încă evenimentul / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Nicole Cherry nu mai vrea să facă în străinătate nunta cu Florin Popa. Artista ne-a spus motivele pentru care ea și soțul ei nu au făcut încă cununia religioasă și petrecerea de nuntă și ne-a oferit, totodată, detalii despre cum va arăta evenimentul în sine. Între timp, s-a mai răzgândit cu privire la anumite aspecte, iar în ceea ce privește tradițiile acestea vor fi respectate într-o oarecare măsură.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Tu și Florin v-ați căsătorit civil în 2022, la un an după ce a venit pe lume fiica voastră. De atunci, ați fost nevoiți să tot amânați cununia religioasă… Ați reușit să stabiliți o dată, în cele din urmă?

Nu am stabilit încă data nunții, cumva de fiecare dată au apărut proiecte atât în cariera mea, cât și în business-urile lui Florin, dar și focusul pe creșterea Anastasiei, care ne-au făcut să amânăm planificarea nunții. Dar, cu siguranță, veți afla printre primii când va avea loc evenimentul. (râde)

nicole-cherry-florin-popa-9nicole-cherry-florin-popa-9

Citește și: Cum se înțelege în prezent Nicole Cherry cu sora ei și cum s-a schimbat relația lor de-a lungul timpului: „Certurile între frați și surori sunt normale. Când a devenit adolescentă nu a mai avut timp de mine…”. Carla a revenit în țară de 2 ani, după ce a locuit la Londra cu soțul ei/ EXCLUSIV

Citește și: Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de mama și sora ei, dar și cele două fetițe ale lor, Anastasia și Amira: „Mereu am știut să rămânem aproape, să trecem prin bune și prin rele împreună. Mama e stâlpul nostru, iar eu văd și în Carla…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ana-Maria Barnoschi a izbucnit în plâns, când a vorbit despre moartea tatălui ei: „Am avut o perioadă de depresie, de anxietate… Mi-aș fi dorit să mă ducă la altar!”

Citește și: Cum arată casa Marinei Voica. Artista locuiește în Breaza: „Curtea arată ca la Versaille. Am un vecin care se ocupă de grădină'

Nicole Cherry nu mai vrea să facă în străinătate nunta cu Florin Popa

Spuneai că nu excluzi varianta ca evenimentul să aibă loc în străinătate… Ai o destinație în minte?

Mi-ar fi plăcut Italia, este una dintre țările mele preferate, dar, să fiu sinceră, în prezent mi-am schimbat opinia și nu mi-aș mai dori să fac nunta în altă țară.

„Nu cred că îmi doresc o nuntă cu toate mătușile de la țară, declarai tu într-un interviu. Așadar, pare că vei fi destul de selectivă în privința invitaților… Îți dorești o nuntă restrânsă? Pe cine-ți dorești atunci alături?

Părerile se mai schimbă odată cu vârsta și cu maturizarea. Ce consider în continuare important este ca în acea zi să avem alături de noi familia și prietenii cu care păstrăm legătura des și nu ne vedem doar la ocazii speciale, o dată în viață, cum e nunta.

De ce va purta Nicole Cherry o singură rochie de mireasă

Tot tu ne spuneai în revista VIVA!, acum doi ani, că ești o fire superstițioasă, motiv pentru care vei purta o singură rochie de mireasă la nuntă. Ai început probele sau ți-ai schițat măcar în minte modelul dorit? Cum ai vrea să arate? Vei merge pe ceva mulat sau o variantă mai comodă?

Știu în mare cum aș vrea să arate rochia mea de mireasă, dar nu am început căutările în sine de pe acum, aș vrea să fie mai aproape de momentul în care vom stabili data. Cred că, atunci când voi începe un research mai amănunțit și voi vedea mai multe rochii, voi ști care va fi cea perfectă, cea care mi se potrivește cel mai bine. Bineînțeles că, având în vedere că va fi o zi lungă, voi vrea să fie o rochie comodă, deci va trebui să găsesc mixul potrivit – să arăt bine, să fiu sexy și să fie și o rochie confortabilă

Vei ține cont de tradiții?

Probabil vor fi câteva tradiții de care vom ține cont. Dar sigur nu voi dori să fiu furată și să ratez momente frumoase de la propria mea nuntă.

Cum se înțelege Nicole Cherry cu socrii

Nicole, spuneai că ai o relație bună cu socrii tăi. Familia ta și a lui Florin cum se înțeleg? Cât de des se vizitează, petreceți Paștele sau alte sărbători împreună?

Din fericire, și părinții lui Florin sunt la fel de buni și blânzi ca părinții mei, avem o relație armonioasă, atât eu cu ei, cât și ei cu părinții mei. Chiar mă simt binecuvântată că există înțelegere, respect și o atmosferă plăcută, de familie.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton