Nicoleta Nucă s-a despărțit de Alex Ursache, deși aveau planuri de nuntă: "Am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite. Nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci..."

 Cica Cristina
.

Nicoleta Nucă s-a despărțit de iubitul ei, Alex Ursache, cu toate că aveau planuri de nuntă. Artista a făcut anunțul pe rețelele de socializare și a ținut să sublinieze că decizia nu a fost una spontană, luată la nervi, ci una cumpătată, iar ei au decis să-și spună ADIO, într-un mod matur, asumat și amiabil. Mai mult, cel puțin pentru o perioadă, ei vor continua să colaboreze în plan profesional.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nu demult vorbeau despre planurile de nuntă, însă, după aproape 7 ani, Nicoleta Nucă și iubitul ei au luat decizia de a se despărți. Chiar artista a fost cea care a anunțat că au ales să meargă pe drumuri diferite și că relația lor s-a încheiat, fără să precizeze motivele care au dus către acest punct. Vestea i-a luat pe mulți prin surprindere!

nicoleta-nuca-5nicoleta-nuca-5

Citește și: Nicoleta Nucă, motivul pentru care vrea să adopte un copil: „Pleacă din faptul că pentru mine…”

Citește și: Nicoleta Nucă recunoaște că a avut gânduri suicidare: „Eram în depresie foarte agresivă, mă judecam, mă blamam…'. Ce s-a întâmplat în viața artistei

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Lola de la Gospodar fără pereche. Cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, după despărțirea de Andrei Bivolan

Citește și: Dan Badea a cerut-o pe Mădălina în căsătorie la un restaurant din Las Vegas, deși locația inițială trebuia să fie Marele Canion. De ce nu a reușit și cum l-a ajutat Amalia Năstase: „A fost foarte bine că a așteptat, pentru că…”

Nicoleta Nucă s-a despărțit de Alex Ursache

Nicoleta Nucă și Alex Ursache au decis să meargă pe drumuri diferite după 7 ani de relație. După ce au cântărit bine lucrurile, după ce au purtat diverse discuții și după încercări de a-și salva relația, inevitabilul s-a produs, iar ei și-au spus adio.

Cu părere de rău vă anunțăm că eu și Alex am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite într-un mod matur, asumat și amiabil. Aceasta nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci una agreată împreună după mult timp, discuții și încercări, însă într-un final ne-am dat seama că noi doar ne-am îndepărtat. A fost o relație frumoasă și pasională, în centrul căreia a fost extrem de multă dragoste și respect și prin care am evoluat ambii și am învățat unul de la celălalt o mulțime de lucruri frumoase', a transmis Nicoleta Nucă pe InstaStory.

Nicoleta Nucă și Alex Ursache vor mai colabora în plan profesional

Cântăreața susține că mizează pe discreție și că niciunul nu va expune motivele care au dus la ruptura dintre ei. De asemenea, ea a mai ținut să precizeze că va mai colabora cu fostul iubit în plan profesional.

„Motivele acestei despărțiri nu le vom expune niciunul în mediul online sau în presă, pentru că ținem la intimitatea noastră și la respectul reciproc pe care ni-l purtăm, însă vreau să știți că am rămas prieteni și că ne vom susține reciproc în continuare. Pe plan profesional vom mai lucra împreună, cel puțin temporar', a mai transmis artista.

Nicoleta Nucă și Alex Ursache aveau planuri de nuntă

După cerere în căsătorie emoționantă, care a avut loc anul după 3 ani de relația la Istanbul, cântăreața Nicoleta Nucă și iubitul ei, toboșarul Alex Ursache, își doreau o nuntă atipică, cu numai 15 invitați și care să aibă loc în Italia.

,,Ne dorim o nuntă foarte mică, cât mai mică și cât mai intimă, la care vor participa doar cei mai apropiați oameni, gen părinții și prima mână de oameni din viața noastră și cam atât. Nu suntem genul cu evenimente grandioase și sute de oameni care să vină doar să facă prezența. Nu vrem să facem business din nuntă. Cred că ne rezumăm la 15 oameni, la modul acela va fi.

Încă suntem nehotărâți dacă în general ne dorim nași sau nu, pentru că suntem bine merci așa. Probabil că la ortodocși nașii sunt obligatorii, dar noi nu suntem ortodocși. Suntem creștini baptiști. Din câte știu nu este obligatoriu să ai nași, cel puțin la noi. Nunta va fi la anul dacă ne ajută Dumnezeu și dacă reușim să ne organizăm cu toate , dacă nu, când va fi momentul potrivit. Nu ne grăbim în privința asta. Nu suntem genul să punem presiune pe noi sau pe oamenii din jurul nostru. Vreau să facem nunta așa cum ne dorim, acolo unde ne dorim, și cu oamenii pe care îi dorim alături. Evenimentul va avea loc pe insula Capri sau poate în nordul Italiei, undeva la Lago di Como, dar în Italia în principiu, cred că este cea mai îndrăgită variantă pentru noi„, povestea ea cu timp în urmă pentru VIVA!, 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton