Nicușor Dan a declarat că e posibil să nu mai avem târguri de Crăciun și Paște: "Direcţionăm banii acolo unde sunt urgenţele"

 Cica Cristina
.

Noul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, susține că este puțin probabil ca Primăria să aloce bani pentru organizarea târgurilor de Crăciun și de Paște, întrucât banii ar trebui direcționați către urgențe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Noul edil al Capitalei susține că banii ar trebui să fie îndreptați către urgențe, iar organizarea târgurilor de Crăciun și de Paște nu se încadrează în această categorie, mai ales că situație economică actuală este una dificilă.

Citește și: Al treilea copil al lui John Legend și a lui Chrissy Teigen a murit la naștere:„Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi'

„Dacă ai doi copii la şcoală şi nu-ţi ajung banii, nu te duci în vacanţă în Dubai. Cam asta e ce trebuie să facem. Suntem într-o situaţie economică dificilă şi trebuie să direcţionăm banii acolo unde sunt urgenţele', a transmis Nicușor Dan, întrebat dacă se vor organiza târguri de Crăciun și de Paşte.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre căsnicia cu Sorin și zvonurile că ar divorța:„Oamenii se mai și ceartă. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului' / EXCLUSIV

Nicusor-Dan-1-1-1024×1024-1Nicusor-Dan-1-1-1024×1024-1

Nicușor Dan: „E posibil să avem târguri private”

Noul primar a ținut să sublinieze că printre urgenţele Bucureștiului se numără poluarea, termoficarea, precizând că există totuși posibilitatea de a exista târguri private.

Citește și: Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat Românii au talent, a împlinit 18 ani.Cum și-a aniversat majoratul și ce cadouri a primit

„E posibil să avem târguri private. Dar să alocăm bani din partea Primăriei pentru astfel de evenimente, foarte puţin probabil. (…) Trebuie să ducem banii către chestiuni esenţiale', a subliniat Nicușor Dan.

Sursa foto: Hepta, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton