Noi imagini din apartamentul în care locuiesc Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru. De ce s-au mutat din vechea locuință: „Ne-am dorit ca fiicele noastre să poată să iasă și să se bucure de spațiu deschis. Ne-a plăcut ideea de...”

 Matei Bianca
.

Noi imagini din apartamentul în care locuiesc Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru. Cei doi parteneri de viață au explicat de ce s-au mutat din vechiul apartament. Actorul, soția lui și copiii s-au mutat în noua locuință la începutul acestui an, iar acum se bucură de tot ceea ce trăiesc unul în compania celuilalt. Noua casă este spectaculoasă din toate punctele de vedere și au amenajat-o exact așa cum și-au dorit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Noi imagini din apartamentul în care locuiesc Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru. Actorul a vorbit despre motivul pentru care el și familia lui s-au mutat într-o nouă locuință.

alice1alice1

Citește și: Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, recunoaște că viața de mamă, cu doi copii mici, e grea: „De multe ori e copleșitor. Îmi pierd mințile încercând să…'

Citește și: Vladimir Drăghia i-a povestit soției despre cuceririle sale din trecut: „E informată. N-am vrut să…'. Ce spune despre infidelitate, după 6 ani de căsnicie cu Alice Cavaleru

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Florin Zamfirescu când le-a spus că a intrat la Teatru și se face actor: „S-au crucit. Mama mă întreba dacă vorbesc serios…” Cât de mult îi admiră pe Victor Rebengiuc și soția lui, Mariana Mihuț / EXCLUSIV

Citește și: Claudiu de la Insula Iubirii s-a sărutat pentru prima dată cu ispita Anamaria Vaida: „Am simțit că este momentul. Trăiesc la maxim testul…'. Cum a reacționat iubita lui, Simona

Noi imagini din apartamentul în care locuiesc Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Alice Cavaleru a publicat noi imagini din apartamentul în care locuiește alături de soțul ei, Vladimir Drăghia, și copiii pe care îi au împreună. Cei doi locuiesc acum la parter.

Conform unica.ro, noua locuință a celor doi are un living cu bucătărie deschisă, o baie, două dormitoare li o terasă care are vedere spre lac. Prețurile la apartamentele din acel complex variază între sumele de 75.000 și 175.000 de euro, plus TVA.

Motivul pentru care cei doi s-au mutat din vechiul apartament

Vladimir Drăghia a mărturisit care este motivul pentru care el și familia lui s-au mutat din vechiul apartament. Actorul și-a dorit ca fetele lui, Zora și Alegra, să fie în siguranță atunci când merg să se joace afară.

„Ne-am mutat undeva la parter, unde ne este foarte bine, e mult mai rece. Ne-am mutat pentru că ne-am dorit ca Zora în principal, respectiv și Alegra, fiicele noastre de 7, respectiv aproape 2 ani, să poată să iasă și să se bucure de spațiu deschis fără să avem grija mașinilor. Și ne-a plăcut ideea asta de parter, de grădină, de… comunitate. Aveam o comunitate și de unde am plecat, dar era destul de mică și ieșirile la iarbă verde erau mai complicate', a mărturisit actorul pentru unica.ro.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia sunt împreună de aproape 10 ani

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia sunt împreună de aproape 10 ani. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în anul 2018, la malul Mării Negre. Ei au împreună două fetițe, pe Zora, în vârstă de 7 ani, și Alegra, în vârstă de 2 anișori.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton