Nu are scăpare! Mario Iorgulescu poate fi arestat preventiv. Decizia luată de procurori e definitivă: este dat deja în urmărire internațională

 Stamen Diana
.

Mario Iorgulescu este dat în urmărire internațională și poate fi arestat preventiv, după accidentul mortal din luna septembrie a anului trecut. Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal este căutat în aceste momente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Judecătorii Curții de Apel București au emis un mandat pe numele lui Mario Iorgulescu, în dosarul în care este cercetat pentru omor și pentru că a condus băut și drogat. Conform informațiilor făcute publice de avocați, tânărul s-ar afla într-o clinică din Italia pentru recuperare.

Mario Iorgulescu a ajuns la site-ul celor de la Poliție, la persoane urmărite, pentru că acesta nu a putut fi găsit pentru a fi arestat, potrivit Libertatea.

Marți, Curtea de Apel București a decis definitiv arestarea în lipsă a fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal. Decizia luată de procurori este una definitivă și se execută imediat.

Mario Iorgulescu va putea fi arestat preventiv timp de 30 de zile, începând cu data încarcerării. Tânărul este acuzat de omor, după ce a produs un accident îngrozitor în București.

Citește și: Cele mai negre bănuieli s-au adeverit. Este oficial: Mario Iorgulescu a urcat la volan beat și drogat în noaptea accidentului

Mario Iorgulescu va fi arestat, după ce a produs un accident mortal

Pe 8 septembrie, fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a ajuns în stare gravă, la spital, după ce a provocat un accident mortal. Mario Iorgulescu este în stare gravă, iar un tânăr de 24 de ani a murit.

Teribilul accident s-a petrecut în jurul orei 2:30 pe Șoseaua Chitilei de la marginea Capitalei. Potrivit unor martori, Mario Iorgulescu ar fi condus cu 240 km/h.

„În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părții carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor. Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea auto, după manevre de resuscitare și rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier, se arată într-o informare a Poliției.

Mario-Iorgulescu-poate-fi-arestat-preventiv-1Mario-Iorgulescu-poate-fi-arestat-preventiv-1

Citește și: Mario Iorgulescu s-a trezit din comă și a fost deconectat de la aparate. A început să mănânce

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton