O mai ții minte pe Ileana Stana Ionescu? Nu o mai recunoști! Cum arată simpatica actriță la 82 de ani și cu ce necazuri se confruntă!

 Oana Popoiag
.

 

Ileana Stana IonescuIleana Stana Ionescu

După ce anul trecut s-a retras definitiv de pe scena teatrului pentru a-și trăi în liniște bătrânețea alături de soțul pe care-l iubește de 67 de ani, Ileana Stana Ionescu are mari necazuri. Vila în care stă și pe care a cheltuit toată agoniseala necesită reparații majore, iar actrița, cândva o femeie cu un chip bonom, a ajuns o umbra palidă a ceea ce era cândva.

Retrasa definitiv din viața publică și de pe scena teatrului pentru a avea o bătrânețe ușoară în Pipera, simpatica actriță Ileana Stana Ionescu nu are parte de liniște. Conform unui reportaj realizat de emisiunea 'La Măruță', actrița și soțul său, Andrei Ionescu, au probleme mari cu casa în care s-au mutat în urmă cu trei ani, după ce au așteptat aproximativ un deceniu finalizarea ei.

Ileana Stana Ionescu a ajuns de nerecunoscut

Cuplul a schimbat, se pare, trei echipe de zidari de-a lungul timpului, și tot degeaba. Vila stă să cadă, în dormitorul matrimonial plouă prin tavan, iar din cauza umidității rezultate mucegaiul și igrasia au invadat spațiul, devenit aproape de nelocuit. Cuplul a cheltuit toată agoniseala pe casă, astfel încât în acest moment nu dispune de suma necesară pentru a face reparații. Poate și din cauza necazurilor, dar și din cauza meseriei de actor despre care se spune că te consumă ca pe o lumânare, Ileana Stana Ionescu este, la 82 de ani, de nerecunoscut. Cândva o femeie cu un chip bonom și plină de viață, marea doamnă a teatrului românesc este acum doar o umbră a ceea ce era cândva.

Ileana Stana Ionescu iubește de 67 de ani același bărbat

'Nu avem canalizare, nu avem apă, nu avem decât curent electric. Soția mea nu mai lucrează la teatru, nici eu nu mai sunt în activitate, ieșim așa de rar încât nu e chiar așa un impediment. Impedimentul este în casă, nu afară', a povestit pentru Pro Tv soțul actriței, căsătorit de 67 de ani cu aceasta. Cei doi au împreună un băiat, Andrei Manuel, stabilit de mulți ani în SUA, ce profesează ca medic.

Foto: captură video, Libertatea

Citește și:

Nadine s-a retras din viaţa publică şi e total schimbată! Are un băiat de 9 ani, care îi seamănă leit

Iulia Albu a pozat fără lenjerie intimă. Criticul de modă a realizat un pictorial controversat la 37 de ani, pentru VIVA! de Iunie

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton