O mai ții minte pe Buffy, "spaima vampirilor"? Cum arată Sarah Michelle Gellar la 43 de ani, după ce a născut de două ori

 Cica Cristina
.

Sarah Michelle Gellar a cucerit inimile tuturor cu rolul din „Buffy, spaima vampirilor”. Totuși, aparițiile sale au fost extrem de limitate în ultimii ani, astfel că mulți se întreabă ce mai face frumoasa actriță. Iată cum arată astăzi, la 43 de ani!

Sarah-Michelle-Gellar-1Sarah-Michelle-Gellar-1

Revista Empire a desemnat Buffy, spaima Vampirilor al doilea cel mai bun serial pentru tineri din istorie, fiind pe lista celor mai bune 100 de seriale din toate timpurile, potrivit celor de la Time. Serialul a făcut furori și la noi în țară, iar actrița principală a cucerit inimile a milioane de telespectatori. Avea numai 20 de ani când a debutat în film și era la început de carieră.

Actrița americană a câștigat pentru rolul din Buffy, spaima vampirilor șase Teen Choice Awards, un Saturn Award, precum și o nominalizare la Globul de Aur. Totodată, a fost recompensată cu un Daytime Emmy Award pentru rolul Kendall Hart din serialul „All My Children/ Destine secrete”, conform procinema.ro.

Citește și: Îl mai ții minte pe Șerban, din Liceenii? Cum arată actorul Tudor Petruț, după 30 de ani de la debut.Va face o continuare a filmului -fenomen: 'Scenariul există'

De atunci au mai trecut alți 23 de ani, iar timpul pare să fi fost blând cu actrița, care nu pare să fi îmbătrânit deloc. Dimptrivă. Actrița arată splendid și are o siluetă de invidiat.

Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr., o căsătorie solidă

Este căsătorită de 18 ani cu actorul Freddie Prinze Jr., iar împreună au doi copii, o fată și un băiat: Charlotte Grace Prinze, Rocky James Prinze. Unul dintre secretele cuplului ar putea fi rarele apariții în public, și mai mult timp petrecut unul în compania celuilalt departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: O mai ții minte pe Monica, din serialul Friends? Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice pe Courtney Cox:”Să îmbătrâneşti nu este cel mai uşor lucru”

După mai bine de 20 de ani împreună, actorii încă se rasfață și își arată dragostea prin mici gesturi. Sarah Michelle Gellar este de părere că este foarte important că se plac reciproc: „Cred că este minunat să fii îndrăgostit, dar este important, de asemenea, ca partenerii să se placă unul pe celălalt și să își dorească să petreacă timpul împreună”, i-a spus ea lui Steve Harvey.

Totuși, admite că este nevoie de muncă pentru a întreține o relație atât de mult timp: „Cred că adevărul oricărei relații este că, indiferent dacă sunteți un cuplu, fie că sunteți prieteni, fie că sunteți parteneri de afaceri, trebuie să muncești într-o relație”, a mai precizat frumoasa actriță, potrivit goodhousekeeping.com.

Citește și: Îl mai ții minte pe Garcea din „Vacanța Mare”? Cum arată Mugur Mihăescu acum și cu ce se ocupă:s-a reprofilat pe muzică și compune melodii despre coronavirus

Sarah Michelle Gellar are doi copii

Actrița a trecut prin momente dificile după ce a născut-o pe fiica ei, Charlotte. A mărturisit că a suferit de o depresie severă postnatală.

„Să ai copii e minunat și îți schimbă viața, și foarte rar ești pregătit pentru așa ceva. Îmi iubesc copiii mai mult ca orice pe lume, dar ca multe alte femei m-am confruntat cu depresia postnatală după ce am născut prima dată. Am cerut ajutor și am reușit să trec peste și de atunci copiii mei au fost cel mai bun dar pe care l-am cerut. Pentru cele care trec prin așa ceva, să știți că nu sunteți singure și acest lucru chiar vă face să vă reveniți”, a declarat actrița.

Sursa foto: Hepta, Instagram, Libertatea

Citește și: O mai ții minte pe Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump?Este de nerecunoscut la 71 de ani, din cauza operațiilor estetice

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton