O mai ții minte pe Monica, din serialul Friends? Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice pe Courtney Cox: "Să îmbătrâneşti nu este cel mai uşor lucru"

 Cica Cristina
.

Nici nu știm când au trecut 16 ani de la difuzarea ultimului episod din Friends! Timpul nu iartă pe nimeni, indiferent de statut, și nici actorii nu fac excepție. Oricât de greu le-ar fi să accepte îmbătrânirea, aceasta survine cu sau fără operații estetice. Iată cât de mult s-a schimbat Courtney Cox, actrița care a interpretat-o pe simpatica Monica din Friends.

Courtney-Cox-3Courtney-Cox-3

Monica din Friends s-a remarcat prin stilul inconfundabil, cu care ne-a cucerit pe parcursul celor zece sezoane. Chipul său a mai suferit anumite schimbări din pricina operațiilor estetice, însă, în esență Courtney Cox a rămas aceeași.

Citește și: Secretul siluetei lui Courtney Cox

Actrița, care în iunie va împlini 56 de ani, a menționat în repetate rânduri că regretă operațiile estetice suferite, însă a apelat la ajutorul esteticienilor pentru a se încadra în standardele impuse.

Courtney a dezvăluit la un moment dat că se simțea oribilă, plus că a fost destul de puternică și nevoia de a ține pasul cu așteptările pe care industria cinematografică le are de la actrițe. Totuși, nu regretă nicio secundă că a devenit celebră, notează adevărul.ro.

Citește și: Courtney Cox la 51 de ani.Uite cum s-a schimbat de-a lungul timpului!

„Să îmbătrâneşti nu este cel mai uşor lucru. Dar am învăţat multe lecţii. Uneori te străduieşti prea mult şi te trezeşti uitându-te la o fotografie cu tine şi îţi spui: «Dumnezeule, arăt oribil!». Am făcut lucruri pe care le regret, dar din fericire unele au dispărut între timp. Ceea ce e bine, pentru că nu întotdeauna am arătat bine, a precizat actrița din Friends.

Între timp, s-a împăcat cu faptul că îmbătrânirea este inevitabilă și lasă timpul să-și spună cuvântul, iar lucrurile să evolueze în mod natural. „Unele părţi sunt absolut fantastice, mai ales să-mi privesc fiica trecând prin jocul vieţii. Mă văd pe mine în ea. Sunt bucuroasă că am învăţat suficient de multe lucruri încât să o ajut pe ea să depăşească momentele dificile.

Courtney Cox are o fată în vârstă de 15 ani, Coco Arquette. Courtney Cox a divorțat de atorul David Arquette după o căsnicie de 14 ani, iar în prezent are o relație cu artistul Johnny McDaid, mai tânăr cu 12 ani.

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și: Jennifer Aniston, Courteney Cox şi Lisa Kudrow, petrecere la 15 ani de la finalul FRIENDS.Cum arată „colegele de apartament' acum, la 50+

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton