Oana Monea, fosta ispită de Insula Iubirii, s-a despărțit de iubit: "A fost o relație foarte serioasă" / Motivul pentru care și-au spus "adio" după doar 10 luni

.

Oana Monea, fosta ispită de Insula Iubirii, s-a despărțit de iubit. Oana Monea e din nou singură, după ce i-a spus „adio” partenerului ei, după doar 10 luni de relație. Mai mult, a vorbit și despre motivele care au dus la ruptură, principalul fiind distanța, dar fiind că iubitul ei nu era roman și nu locuia aici. Iată primele declarații ale blondinei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Oana Monea, fosta ispită de Insula Iubirii, s-a despărțit de iubit. Relația ei cu iubitul de peste hotare nu a durat mult, doar 10 luni, după care cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Deschisă și fprp să evite subiectul, blondina a povestit cum s-a ajuns în acest punct, cei doi despărțindu-se înainte de a împlini un an de relație.

oana-monea-9oana-monea-9

Oana Monea, fosta ispită de Insula Iubirii, s-a despărțit de iubit

Prezentă alături de o prietenă la un eveniment din Capitală, Oana Monea a fost întrebată în legătură cu statusul amoros din prezent și nu s-a eschivat deloc. A dat tot din casă! Mai mult, a povestit că s-a despărțit de iubit din cauza distanței, dat fiind că el nu locuia în România. Totuși, au încheiat relația în termeni buni, fără tensiuni sau scandaluri și cei doi chiar mai păstrează legătura și au decis să rămână amici.

'Singurică, singurică și atât, am venit cu prietena mea foarte bună. Uneori lucrurile au și un final, la noi a fost un final drăguț, s-a încheiat frumos, suntem amici în continuare, dar distanța și-a spus cuvântul. El nu locuia în România, nu este român', a povestit Oana Monea pentru spynews.ro.

Citește și: Oana Monea de la Insula Iubirii s-a afișat cu noul iubit. În ce relații a rămas cu Marius Moise, după emisiune: „Nu există pentru mine omul ăsta'

Citește și: Oana Monea, ispita de la Insula iubirii, deranjată de comentariile făcute de Speak la adresa ei: „Habar nu are despre ce vorbește…”

Citește și: Cu ce se ocupă Monica Gabor în prezent. Irinel Columbeanu a dezvăluit din ce-și câștigă fosta lui soție banii în SUA: „Nu mai are nicio afacere. E doar…'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou! Cuplul și-a spus „adio” pentru a-11-a oară în trei ani de zile

Oana Monea: „Există respect după o relație de iubire”

Întrebată dacă ea crede în prietenia de după o relație de iubire, Oana Monea susține că important este c[ există respect reciproc, subliniind că timp de 10 luni au avut o relație foarte serioasă.

'Există respect după o relație de iubire, noi în momentul de față nu știm dacă suntem prieteni, dar ne respectăm. Am fost împreună 10 luni, a fost o relație destul de seriosă, foarte serioasă', a mai spus ea pentru sursa citată.

Ce planuri are Oana Monea

Oana Monea a vorbit și despre planurile ei vara aceasta, dar și despre cum cât de mult și-ar dori ca un nou potențial iubit să fie român, pentru a nu se mai lovi de problema distanței.

'Acum mă bucur de vară, mai ales că eu stau în Constanța, nu ai cum să nu te bucuri de vară perioada asta. Nu m-am gândit, vreau să mă înțeleagă, să îl înțeleg, să ne potrivim, cam atât, nu am un tipar, poate să fie blond, brunet, să fie român, să nu fie, nu contează', a mai povestit ea.

Oana Monea s-ar muta din țară pentru dragoste

Cu toate că în relația ei principala problemă a fost distanța, fosta ispită susține că ar fi dispusă sa facă orice sacrificiu din dragoste, chiar și să se mute din țară dacă ar fi nevoia, condiția fiind să merite compromisul pe care ea l-ar face. Importantă ar fi și situația financiară a viitorului partener, care ar trebui să aibă un venit lunar măcar egal cu al ei.

'Da, m-aș muta, aș lăsa totul în urmă, eu când iubesc cu foc, iar pentru dragoste fac orice, dar să știu că am pentru cine să fac, dar da, m-aș muta. Îmi doresc ca bărbatul meu să aibă o situație financiară măcar egală cu a mea, că dacă are mai puțin decât mine e posibil ca acolo să apară anumite dezechilibre și prefer să nu', a mai spus Oana Monea.

Ce spune Oana Monea despre Insula Iubirii

În ultimă instanță, Oana Monea a vorbit și despre experiența trăită la Insula Iubirii, menționând că momentan nu mai vrea să participe la emisiuni.

'Știu că am fost una dintre ispitele preferate, dar am simțit că e suficient pentru mine, a fost o experiență extraordinară, de neuitat, dar nu știu dacă aș vrea să mă reîntorc, am spus nu, nu cred că voi mai spune da, îmi doresc să mai apar în emisiuni, dar nu nu știu dacă la Insula Iubirii', a conchis ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton