Oana Moșneagu își sărbătorește ziua de naștere în vacanță! Vlad Gherman, mesaj emoționant pentru soția lui, care a împlinit 34 de ani: „Dacă ați putea să o vedeți și voi prin ochii mei...”

 Matei Bianca
.

Oana Moșneagu își sărbătorește ziua de naștere în vacanță, în Corfu. Actrița petrece într-o destinație de poveste și se bucure de peisaje superbe alături de iubitul ei. Prin intermediul rețelelor de socializare, Vlad Gherman a transmis un mesaj emoționant pentru soția lui, când ea împlinește 34 de ani. Actorul i-a făcut o urare specială partenerei lui de viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Oana Moșneagu își sărbătorește ziua de naștere în vacanță, în Corfu. Vlad Gherman i-a transmis un mesaj emoționant soției lui, când ea împlinește frumoasa vârstă de 34 de ani.

vlad0vlad0

Citește și: Ce decizie a luat Oana Moșneagu în privința numelui, după căsătoria cu Vlad Gherman: „Inițial am zis că păstrez numele meu ca nume de scenă, iar în acte aveam să fiu Gherman. Dar, sincer, cu fiecare pas pe care îl făceam către nuntă, îmi doream din ce în ce mai puțin să…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce face Oana Moșneagu cu accesoriile, buchetul de la nuntă și cele două rochii de mireasă: „Intenționez să vopsesc rochia de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp. O să mă vedeți purtând-o…”. Vlad Gherman nu a vrut să-și vadă iubita mireasă înainte de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Fiul cel mare al Vlăduței Lupău, Iair, a împlinit 2 ani: „Orice ar fi, nu vei fi singur, eu voi fi mereu acolo, pentru și lângă tine. Cu dragoste și ochii în lacrimi…'. Artista i-a organizat o petrecere superbă în curtea vilei lor de la Cluj

Citește și: Gabi Bădălău se declară un cuceritor: „Sunt un bărbat care poate să cucerească orice femeie. Mă incită când sunt refuzat”

Oana Moșneagu își sărbătorește ziua de naștere în vacanță

Este o zi de sărbătoare pentru Oana Moșneagu și asta pentru că ea își sărbătorește ziua de naștere. Actrița a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 34 de ani, iar cu această ocazie a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Vedeta și-a adus aminte cu drag de ziua în care s-a născut, dar și de momentele speciale pe care le-a trăit în copilărie alături de familia ei.

„Acum 34 de ani, la 15:15, într-o maternitate din Pitești, deschideam ochii pentru prima dată în fața lumii. Am avut o primă lună buclucașă, după poveștile mamei și ale moașei mele. Au venit ani plini de ceea ce m-a construit ireversibil. Mulți ani la țară, cu bunica, unchiul și verișorii mei, cu plimbări lungi pe dealuri, scăldat în râul satului, furat de prune, prins de mormoloci, mese luate la umbra căruței, pe ziar, torturi din nisip și frunze pe care bunica le gusta' aruncând din linguriță peste umăr, pungi umplute cu nuci și covrigi la focul lui Sumendru', costumașe noi în fiecare zi de Paște, cireșe înfulecate direct de pe creangă, mersul cu vaca…

Apoi a venit școala. La Liviu Rebreanu, în Mioveni, cu scopul constant de a fi prima din clasă, de a o mulțumi pe mama în fiecare zi, tocilara' clasei și încă una din fetele care îl plăceau pe colegul de clasă pe care toate fetele îl plăceau, dar care nu a lăsat niciodată pe nimeni să vadă asta. Purtam ciocate și părul numai prins, visam la ceva ce nu știam și mereu intram în casă la ora pe care tata ne-o impunea. Am plecat la liceu în Pitești și nu mă mai interesa atât de mult școala, nu mai ținteam să fiu prima, m-am îndrăgostit pentru prima dată, am suferit și m-am îndrăgostit din nou. Visul se contura din ce în ce mai intens. Să plec în capitală. Am plecat. Și de aici… lung a fost parcursul, iar 34' m-a găsit sub soare, cu verighetă pe mână, lângă primul și singurul bărbat din viața mea care m-a văzut așa cum nu a mai făcut-o nimeni. Cu parte din vise împlinite, unele pe care nu știam că le-am visat, și altele așternute pe drumul la care mă uit înainte, dându-le timp să prindă formă vie.

Sunt recunoscătoare. Mi s-a permis această viață, loc de joacă pentru suflet. Am primit cadou această existență și acum 34 de ani, când m-am aruncat pe toboganul vieții spre familia Moșneagu, m-am aruncat cu toată bucuria. Și așa mi-aș dori să trăiesc în fiecare zi, amintindu-mi că viața este cel mai frumos vis pe care îl putem visa', a scris ea pe Instagram.

Vlad Gherman i-a transmis un mesaj emoționant soției lui

Cu ocazia zilei de naștere a Oanei Moșneagu, prin intermediul conturilor sale personale de pe platformele de socializare, Vlad Gherman a publicat o fotografie cu soția lui, dar și un mesaj emoționant. Actorul i-a făcut o urare cu adevărat specială partenerei lui de viață.

„Astăzi este despre ea. Astăzi este despre superbitatea asta de femeie care a împlinit cică 34 de ani! 34?! Așa arată o femeie de 34 de ani? Dacă ați putea să o vedeți și voi prin ochii mei. Dacă ați putea pentru o zi să o vedeți cum zâmbește, cum râde molipsitor, cum se bucură de o plimbare, cum admiră un soare grăbit care apune, cum apreciază gesturile mici, probabil că ați vrea să îți furați nevasta. La mulți ani, suflet bun!', a scris actorul pe Instagram pentru soția lui.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se află în vacanță

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se află într-o vacanță de poveste. Cei doi îndrăgostiți petrec câteva zile frumoase pe insula Corfu din Grecia, unde se bucură de plaje fine, peisaje superbe și timp de relaxare și liniște.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton