Oana Roman a dezvăluit ce măsură poartă la blugi, după ce a slăbit spectaculos: "Până la 38 mai e puțin"

 Cica Cristina
.

Oana Roman a slăbit spectaculos, lucru care se reflectă și în garderoba ei. Vedeta poartă acum un număr mult mai mic la blugi, fiind extrem de mândră de realizarea sa!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a început o dietă cu ajutorul căreia a topit kilogramele. Rezultatele sunt vizibile, iar vedeta a dezvăluit că a dat jos patru mărimi la haine, fiind fericită că a reușit să îmbrace blugi skinny măsura 42.

Fiica lui Petre Roman este ambițioasă și nu are de gând să se oprească aici: se pare că obiectivul ar fi să ajungă la mărimea 38!

Citește și: Dan Negru a fost atacat cu pietre în Centrul Vechi din București:„Ne-am trezit ciuruiți'

„Azi m-am dus să-mi cumpăr blugi. Nu vă puteți imagina ce înseamnă pentru mine să întru în blugi skinny măsura 42. De la 50. Ce bucurie, ce mândrie, ce satisfacție. Până la 38 mai e puțin', a transmis ea pe grupul de Facebook „Nu mai port'.

Vedeta a postat o fotografie cu blugii noi achiziționați, așezați deasupra celor luați cu un an înainte: „În poze, blugii de anul trecut, măsura 50, peste care cei de azi, măsura 42. Se vede diferența. Și una cu înainte si după, între poze este diferența de fix un an', a scris vedeta în dreptul fotografiei.

Citește și: Adelina Pestrițu, de nerecunoscut în poza de buletin:machiată discret și cu părul lung! Cât de mult s-a schimbat în ultima perioadă

Oana Roman a slăbit 12 kilograme în 5 luni

Oana Roman a dezvăluit și trucurile la care a apelat pentru a putea da jos kilogramele nedorite și pentru a ajunge la silueta mult visată:

„Vreau sa împărtășesc cu voi bucuria mea. După cum am tot spus, din noiembrie am început un program de slăbire. Care a dat roade. Fără operație la stomac, fără diete drastice. Doar proceduri de remodelare corporala și mâncare puțină, dar din toate.

Mi-e poftă de ciocolată, mănânc două pătrățele de ciocolată, mi-e poftă de pâine, mănânc o felie de pâine prăjită. Dimineața beau doar cafea, dacă mi-e foame mănânc un biscuite low carb, iar prima mea masă e după ora 14. Mănânc mult pește, friptură, salate, fructe de mare ', a transmis Oana Roman, potrivit cancan.ro.

Citește și:Elena Ionescu a recunoscut că infidelitatea a dus la divorț:„Erau mai multe derapaje de ceva timp'

Oana Roman a dezvăluit la un moment dat că a reușit să dea jos 12 kilograme în mai puțin de jumătate de an:

Rezultatul a fost așa: pe măsurătoare, eu slăbisem 14 cm solduri, 12 cm în talie… Adică, în cinci luni am dat jos vreo 12 kg. Am 42-44 la haine, iar înainte purtam de la 48-50. De la XXL, am ajuns la M. Mă simt foarte bine. Am o senzație foarte frumoasă când văd că mă încap haine de alt gen', a declarat Oana Roman, potrivit prosport.ro.

Citește și: Cum arată Crina Abrudan la șapte ani după ce a renunțat la televiziune. Și-a mărit buzele, are un corp perfect, și a atras toate privirile într-un club select, din Mamaia!

Oana-Roman-2-1Oana-Roman-2-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton