Oana Roman a fost înjurată de un curier, de față cu fiica ei, Isabela: „A țipat și m-a înjurat îngrozitor. Dacă sunteți femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandați nimic seara!”

.

Oana Roman a trecut printr-un moment neplăcut în fața propriei case, când un curier a devenit agresiv și a înjurat-o în prezența fiicei sale, Isabela. Vedeta a povestit pe rețelele de socializare cum, deși locuința ei este securizată, atât ea, cât și fiica ei s-au speriat foarte tare. Iată ce postări îngrijorătoare a făcut pe Instagram!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Oana Roman a avut parte de un moment neplăcut. Vedeta a comandat mâncare de pe o aplicație, iar când a ajuns livratorul la ea, acesta a început să se certe și chiar a înjurat-o. Ea și fiica sa, Isabela, s-au speriat foarte tare, iar Oana Roman a povestit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat.

oana romanoana roman

Citește și: Oana Roman anunță că Marius Elisei a plătit primii banii pentru fiica lor, drept pensie alimentară: „Prima lună după 3 ani de neplată”. Despre ce sumă este vorba

Citește și: De ce a ajuns Oana Roman să facă terapie cu un psihiatru: „Făceam atacuri de panică. A reușit să-mi schimbe viața complet'

Citește și: Delia Budeanu, confesiuni tulburătoare despre copii și cei doi soți. Pe Radu Budeanu l-a pierdut după 19 ani împreună: „Doi ani mi-au trebuit să înțeleg că nu mai este. Am fost într-un tunel…'

Citește și: Cum arată astăzi Gina Felea, patroana de night club parodiată de Anca Dinicu. E complet schimbată la 40 de ani

Oana Roman a fost înjurată de un curier, de față cu fiica ei, Isabela

Oana Roman a trăit un moment de groază în fața propriei case, după ce un livrator a avut o ieșire agresivă față de ea și fiica sa, Isabela. Ea a fost înjurată de respectivul bărbat care s-a dus să-i ducă comanda.

Incidentul a avut loc seara, iar vedeta a povestit pe rețelele de socializare cum s-a întâmplat totul. Vedeta a explicat că totul a pornit după ce i-a cerut livratorului să nu facă gălăgie.

„În seara asta, un livrator a țipat și m-a înjurat îngrozitor de urât de față cu Isa în fața casei mele. Dacă sunteți femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandați nimic seara. Și eu, și Isa, ne-am speriat foarte tare.

Livratorul m-a recunoscut și pentru că l-am rugat să nu mai țipe așa tare, a început să mă înjure. Am camere peste tot și firma de pază care vine instant dacă apăs butonul de alarmă, dar am tras o mare sperietură', a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea Instatory.

De ce a ajuns vedeta să facă terapie cu un psihiatru

În urmă cu doar câteva zile, Oana Roman a vorbit despre motivul pentru care a ajuns să facă terapie cu un psihiatru. Vedeta a apelat la ajutorul specialistului în domeniu pentru a-și îmbunătăți starea de spirit și a face față provocărilor din viața sa.

„Am făcut terapie mulți ani. Nu am făcut terapie cu psiholog, ci cu un psihiatru clinician, care este mult mai pregătit. (….) Au școala de medicină și cazuistica în spate. Am făcut terapie cu un mare specialist, Gabriel Cicu, care a reușit să îmi schimbe viața complet și să mă învețe să văd lucrurile altfel.

Am început terapia în 2005-2006. Dar 2006, şi mai ales 2007, a fost perioada în care m-am despărţit de Cornel după 8 ani, cât şi perioada în care părinţii mei s-au despărţit. Aveam fix 30 de ani. A fost foarte greu de dus. Făceam atacuri de panică, mi-era foarte greu. Am făcut terapie fără tratament. Eu începusem să iau, dar el mi-a zis stop. Şi m-a învătat tehnici şi multe lucruri pe care eu şi astăzi înca le folosesc. Sunt aproape 20 de ani de atunci', a spus ea pentru unica.ro.

Oana Roman a avut parte de multe dezamăgiri

Oana Roman a întâlnit de-a lungul vieții numeroase persoane care au dezamăgit-o, însă acest lucru a ajutat-o să devină o femeie puternică. Ea a realizat că pierderea acelor oameni nu a fost, în realitate, o adevărată pierdere.

„Sunt oameni care, de-a lungul timpului, m-au dezamăgit foarte tare, dar problema este a lor, nu a mea. Am învățat să trec peste, că mi-am dat seama că este despre ei, nu despre mine', a mai precizat ea.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton