Oana Roman a răbufnit după ce mașina i-a fost zgâriată, chiar în fața casei: "Uite cum nu dorm de supărare! De ce oare să faci așa ceva? De ce? Dintr-o răzbunare pentru că mi-am permis eu să..."

 Cica Cristina
.

Oana Roman a răbufnit după ce mașina i-a fost zgâriată, chiar în fața casei. Fiica lui Petre Roman s-a revoltat când și-a văzut mașina zgâriată în fața casei, iar incidentul neplăcut nu a lăsat-o chiar să închidă un ochi toată noaptea. Vedeta nu a dormit și a spus ce avea pe suflet pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Precum ne-a obișnuit, Oana Roman își ține la curent urmăritorii cu noutățile și ce se întâmplă în viața. De data aceasta, a ținut sp vorbească despre un incident neplăcut, care nu a lăsat-o să doarmă toată noaptea, dat fiind că și-a găsit mașina zgâriată în fața casei.

roman-oana-4roman-oana-4

Oana Roman a răbufnit după ce mașina i-a fost zgâriată, chiar în fața casei

Oana Roman a urmărit totul pe camerele de filmat și le-a arătat tuturor cum i-a fost avariat autovehiculul. Mai mult, vedeta spune că e cu atât mai revoltată, mai ales că mașina fusese recent dusă la reparat.

„Și uite cum nu dorm eu de supărare că azi cât eram la probele pentru raliu, maşina mea era în fața casei, scoasă azi din service unde am vopsit-o nouă, și am găsit-o zgâriată cu cheia în spate de acest individ. De ce oare să faci aşa ceva? De ce?, a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat anunțul matrimonial publicat de Oana Roman: „Dacă mă apucam să scriu, ieșea o belea, că sunt vai de capul meu”

Citește și: Oana Roman susține că Marius Elisei a șantajat-o după ce i-a furat telefonul: „A făcut poze la conversațiile respective și…”

Citește și: Anca Pandrea suferă că nu poate să meargă la mormântul lui Iurie Darie, din cauza problemelor de sănătate: 'Este mereu cu mine. Îi simt și acum prezența. Îmi dă semne…' Actrița iese din casă doar când se duce la medic sau la farmacie / EXCLUSIV

Citește și: O mai ții minte pe ispita de la Insula iubirii care nu ieșea din casă fără 1.000 de euro? Ce mai face și cum mai arată Bianca Pop: „Am renunțat la vicii de când sunt mamă”

Oana Roman: „Mi-a zgâriat mașina așa dintr-o răzbunare”

În ceea ce privește acest incident, Oana Roman e de părere că cineva s-ar fi răzbunat pe ea în urma criticilor adresate conducerii din Tunari, comuna în care locuiește.

„Bună dimineața, după o noapte de insomnie. M-am supărat tare aseară… sper să nu fie cum au spus unii dintre voi, că mi-a zgâriat mașina așa dintr-o răzbunare pentru că mi-am permis eu să am un punct de vedere despre cum este administrată comuna unde locuiesc. Sper totuși să nu aveți dreptate și să nu se fi coborât atât de jos', a mai adăugat Oana Roman.

Oana Roman spunea recent că a găsit echilibrul și liniștea de care avea nevoie

Acest incident survine după ce Oana Roman menționa recent în mediul online că a dobândit echilibrul și are acum viața liniștită pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

„E simplă, normală și liniștită. E echilibrul și liniștea pe care mi le-am dorit și le-am obținut, plătind cu ani de zbucium. Am confortul vieții construite de mine cu munca mea. Prietenii care s-au cernut și au rămas doar cei care trebuiau să rămână. Copilul minunat care îmi luminează fiecare zi și e cea mai mare binecuvântare. Vreau să trăiesc frumos, să călătoresc, să mă bucur de fiecare zi și să fiu sănătoasă. E tot ce contează!', spunea fiica lui Petre Roman de curând.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton